» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
69 / 86
»»

steiner ::

Benchmark procesorja, vidiš ga v queue.dat v EM3
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

LuckyMato ::

Hehe !

Tudi jaz se mu ne bom pustil. Zadnji čas sta mi pretila predvsem Sergio in AtekStumf, pa sem moral najti še kak proc zraven. Upam pa, da mi bo v kratkem uspelo dodatno pridobiti še kakih 8 računalnikov :D . Vendar je zaenkrat še vse v zraku. Držite pesti.

You 2 fold on !!!

Zgodovina sprememb…

mare_ ::

čaw!

Ne da se mi ravno cele teme brat, pa me zanima, če mi lahko kdo pove ali pa da link, kako se F@H 'zamaskira' in omogoči avtomatski zagon ob vklopu računalnika na WinXP ter Win98? (nekaj se mi sanja, da se ga na win xp zažene kot service?)

recimo, da se mi obeta ene 5 mašin>:D

Tody ::

KLIKAJ TUKAJ poišči link vodiči in vse ti bo jasno... Seveda vabljen da prebereš še ostalo :D

mare_ ::

Najlepše se ti dankam:D Sej to sem celo že enkrat bral:D

Microsoft ::

No, jst zdele že mogoče en tedn foldam, pa sm se že odlepu od podna.:D Sam, kje je pa še vrh.:O

Me pa zanima, če kdo saj prbližno ve, kolko štroma to pokuri? Recimo, jst mam 300W napajalnik, pa Athlona 1800XP. Se komu sanjajo kaj te številke?
Pa kolker vem, je 1kWh nekje 15 SIT. To pol pomen, da 4h delovanja PCja stane 15 SIT. Right?

Pa še eno (banalno) vprašanje. Jutri bom še en PC h f&h spravil, pa bi rad, da dela za team slo tech pa za moj nick. Pol pač vpišem moj nick, pa je. Se pol ne bota PCja kregala, ko bota oddala rezultate?

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Dr_M ::

skopiri svoj f@h folder na drug comp, pa samo work folder zbris in zalaufi. to je to.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

monster-x ::

Uporabnik Slo-Tech pa je zelo aktiven.>:D
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

criLin15: be afraid, be very afraid >:D >:D >:D

c3R4R ::

@Dr_M
I'll never give up>:D >:D
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

upam da bom ze pred koncem tedna pred tabo. sm meu zdele neki casa probleme s stabilnostjo, tko da sm u 10 dneh oddal ene 3 unite samo. enga sm meu ze na 95% pa mi je masina zmrznla pa je slo od 0, precej jih je blo cez 50% pa je blo isto.
zdej sm to porihtu. pa se od punce comp folda... :) ceprov samo celeron 1200 :) :\

Šhit.:D Zgleda, da bom mogu sam zate kakšno mašino prklopt. Zdele bom mal popustu, pol pa gas. Boš vidu.>:D Bo še zanimiv. Thrust me.

BaRtMaN ::

Fantje, prebil sem milestone 10k točk! 8-) Barton in pol leta. :)

matjazb ::

pa tudi jaz imam probleme s stabilnostjo sistema, ker mi comp zjutraj, ko me ni doma, zamrzne vsake toliko časa. Sem pa tudi mojemu procu dodal še celerona 1200 in 850, ki sta tovarniška.
Sicer pa mislim, da zna uporabnik Slo-tech ogrožati tudi najhitrejše, ker ima že 16 procesorjev pod seboj

le od kje jih baraba dobo ?? 8-O >:D

frenk ::

sicer že nekaj časa ne spremljam več te teme, tko da ne vem če je bilo že povedano ampak vseeno:)

tole

in

tole

...samo 2 mesti za japonsko>:D

AtaStrumf ::

He, he v Evropi smo rdeči samo Ljubljana, London, Berlin in Paris :D. Sweeeet!

Vesoljc ::

kwa pa witezi pravijo? >:D
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Da jih nikol ne bomo prehitel.

pfff...kaj se dogaja s tem foldingom?? men ze 2 WUja ni stel u treh dneh....

morphling1 ::

Sej se je podobno že dogajalo, potem bo pa en dan ful špica.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

ali3n ::

:D men šteje vsak drug dan; bo že;
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

@Dr_M
Se mi je zdel, da te neki zeza, ker me še nisi prehitu. Upam, da ti bo štel pike, ker je to v dobro našga teama.:) Fold on! :)

criLin15: sej sm te ze prehitu za 3 pike, pol mi pa ni vec stel...:\ :)
upam da bo usaj un WU stel ki sem ga oddal 20 minut nazaj.

Evo, jst sm tud zdele poslal en WU.:) Zgleda, da sva kar izenačena.

Wad@ ::

Ok...zdajle bom mogoče kaj takega rekel kar ve že vsak vrabec na veji, ampak; recimo da kot jaz nimaste 24 ur neta in da vam recimo konče paketek ravno ko ste v službi, šoli..in se otebate UDmonitorja, potem se mi zdi pametno to, da recimo vključiš 2 foldinga(FahCore) hkrati in sicer bo par foldalo dva paketka vzporedni in ne bo nič počivalo dokler ne pridete domov..8-)

Wad@ ::

To pravim, ker sam tega nisem vedel:8) :
Izgleda pa tako nekako:

>:D

Kot prvo Wad@ pozabi na HypersnapDX in si zrihtaj grab clip save, ki je zstonjski program za screenshot-e, ki je ZASTONJ in ti ne packa po slikci pa še bistveno enostavnejši je za uporabo in se skrije v tray da sploh ne veš da laufa dokler ga ne rabiš in ima ene par ful cool opcij, skratka jako priporočljivo; tudi za ostale

Glede foldinga pa moram vsem sporočit, da sem danes dosegel zastavljen cilj: 20. mesto! Dolgo je trajalo, da sem noter prinesel tole neaktivnost čez poletje, but now I'm back >:D!!! Bali pazi se, samo še 200 pik imaš prednosti, _Boky_ je pa itak dead in the water >:D. 18. mesto here I come!

Wolverine ::

Težka bo, sicer imam pod seboj 9 procesorjev, vendar delata samo dva 24/7. Te pa ob prvi priložnosti prehitim:D
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)

Aha zato ti tolk niha produkcija! Jaz mam pa samo 3 procesorje in od teh tudi samo dva delata 24/7, samo gre pa za dve zverinici. Athlon Barton 3200+ in P4 C 3,0 GHz (1,0 GHz FSB) HT oboje seveda navito, ker valda ne kupujemo takih dragih procov :D. Tretji, ki mi pa tako bolj dopoldan pomaga (popoldan tamal nabija igrice gor) je pa Duron 1600 @ AthlonXP 2400+ (166 FSB-ja). Skupno torej 7,2 GHz AMD + Intel powa' working together for a better future :).

Kaj je pa kaj v tvoji floti?

Sergio ::

Ha, AtaSmrk, se malo bos moral foldati, da me prehitis ;-))
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Urajmal ::

btw takole vprašam če kdo pozna kak program s katerim si lahko dljaš več paketkov pa potem te obdelaš in jih pošlješ nazaj...
ne da se mi listat po vseh teh straneh sploh pa mi nekatere ne odpre :p

UD monitor dobiš ga na folding.rozica.com :D

Wolverine ::

AtaStrumf: moj barton 2500, 1800x4, 2500-2700x4, samo kaj ko ne delajo veliko|O
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)

Pyr0Beast ::

Dans sem prehitu 100 tekmovalcev s 4 paketi :D
Začel pri 0
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Wolverine zakaj pa malo ne naviješ? 2500+ je tudi moj, samo dela na 2,2 GHz. Ko ga šiša, tist let bo že preživel pol gremo pa itak na A64 :D. Kot vidim imaš kar nekaj potenciala, sploh v XP-jih, za P4-ke pa ne vem a so ta prve inkarnacije ali pa kasnejše A verzije. A-ji so leteli na 2,4 GHz ko ništa, tako da jaz tu vidim še ogromno potenciala. Ampak če nočeš pa tud ni treba. Samo še 150 pik prednosti and counting >:D.

Sergio, ti si pa moj Berlinski zid. Čez tebe brez novih CPU-jev ne bom mogel, bojo pa počasi pricurjali navzdol _Boky_, insert_name, reyl%, in ostala "zelenjava", tako da bom sem pa ke še vedno pridobil kako mesto :).

Sergio ::

Tudi Berlinski zid je enkrat padel. Najdi si še kakšno kišto, pa imejva pošten boj! :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

He, he good point Sergio! Samo upam, da mi ne bom rabil tolk dolg kot je trajal, da so tist zid porušil :D. Mam še par kišt, ki bi mi potencialno lahko pomagale, samo je par tehničnih ovir. Če jih premagam, se pazi >:D.

hehe jest sm pa v tej noci napredoval za 2 mesti :) :D

Stayerc ::

Danes sem dosegel 10.000 pik. Gremo na 20.000! >:D

Lp

tx-z ::

hmm..a f@h je že prilagojen za 64bitne procesorje(da bi si pobral tako verzijo če maš tak procesor..) -a bi s takimi procesorji hitrej naredu(če bi bil program narejn za take..)
tx-z

Zheegec ::

Najbrž bi, tako kot vse ostalo, samo softwera še nisem videl, škoda ker še ni f@h AMD64 klienta za Unix.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

The main benefit that FAH will get if it is ported to AMD64 is that the number of registers in the integer unit and SSE unit are doubled from 8 each to 16 each in 64 bit mode, even though the number of registers is not related to the address space limitations. This means that the CPU will waste less time moving data and use more time doing actual work. It is too bad that AMD did not change the FPU architecture at all, because the x87 FPU register stack seriously limits its performance. It would have been a tremendous speedup if the FPU could use floating point instructions that could access any register instead of being limited to what is in the top of the FPU stack, or having to use instructions to reposition data in the stack as a workaround. I do not think that double precision floating point performance should be changed solely on the fact that the processor is a 64 bit processor, because what goes on in the integer unit has nothing to do with what goes on in the FPU.
Janez Janša, 29.04.2014

dosy ::

Ej društvo.....

Se se probal prebit skozi tale post...pa .....bemti prevc je vsega...pa premal tistega k rabim...

Tko da dejte v dveh vrsticah povedat, a se da paketke dol potegent na rezervo (kot smo to pocel pri setiju) in kater programski dodatek to omogoča ( pa seveda mora podpirat proxy :)) ....

lp

UDMonitor (najbrž je na folding.rozica.com kaj opisan ta program).
Janez Janša, 29.04.2014

Rabim pomoč : Pri enem računalniku mi protein računa kar dvakrat.
Folding imam tam nastavljen kot service v WIN98 obdelavo pa gledam z EMII.
Dodatne nastavitve so klasične -advmethods -forceasm -local -service

Pismo men ga je pa začel totalno srat. 3x mi je mašina zmrznila v dveh dneh in to 2x na istem mestu pri istem proteinu (ja na 99% od 500k proteina - pred njim je enega takega uspešno dokončal, še prej je pa zmrzil pri isto 500k proteinu) in to kjub temu, da sem odvil mašino, tako da me zanima če se slučajno še komu drugemu kaj takega dogaja, ker kar malo dvomim, da je mašina kar naenkrat po 2 mesecih non stop foldanja kar naenkrat ratala nestabilna in to celo ko je odvita. Mogoče mi je plata mal zamerla ker sem jo spluval zanč med komentarji na ABIT AN 7 test:)

roCkY ::

matjazb: A si prepričan, da gre za isti WU?
Včasih dobiš v zaporedju WU istega proteina, ki je označen le z eno ali dvema ciframa drugače.

Sem prepričan, ker mi v datoteki unitinfo piše, da sem ga dobil 10.2.2004

Damjan Jagar ::

ali3n, sedaj si ti na vrsti. >:D
http://jagar.si
««
69 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»