Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

c3R4R ::
Ej a lohk neki vprašam...
Kako se objav narejen paketek? Jst mam narejena že 2, tretji se dela
... Mogoče je že bilo o tem govora, ampak vseeno, se mi ne da iskat, ker je tema preobsežna, da bi celo prebiral...
Prosim.... ZAme?
Aja, mam FAH3 Console...
HVALA!

Kako se objav narejen paketek? Jst mam narejena že 2, tretji se dela

Prosim.... ZAme?

Aja, mam FAH3 Console...
HVALA!
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

zile ::
Nnaredi novo bližnjico.
Like this: "C:\Program Files\Folding\FAH3.25-Console-beta.exe" -send all
Pomemben je switch na koncu!
Ugasni klienta se poveži na net in poženi novo bližnjico. Tako bi ti moralo poslati oba paketka.
Če ne bo šlo, je problem najbrž na njihovi strani in se bosta oba narejena paketka uploadala, ko boš naslednjič dljal nov paketek.
Like this: "C:\Program Files\Folding\FAH3.25-Console-beta.exe" -send all
Pomemben je switch na koncu!
Ugasni klienta se poveži na net in poženi novo bližnjico. Tako bi ti moralo poslati oba paketka.
Če ne bo šlo, je problem najbrž na njihovi strani in se bosta oba narejena paketka uploadala, ko boš naslednjič dljal nov paketek.

CaqKa ::
pusti F@H laufat normalno pa bo že naredo te ko bo naredo.
/edit
pa ostali tudi nehajte spraševat kdaj vam bo paketek naredlo/poslalo. bo ko bo... računa se ponavadi več dni, pošlje pa takrat ko server ni zaseden.
/edit
pa ostali tudi nehajte spraševat kdaj vam bo paketek naredlo/poslalo. bo ko bo... računa se ponavadi več dni, pošlje pa takrat ko server ni zaseden.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()

Bakunin ::
vprasanje:
ce imas graficno verzijo odjemalca za polkna - se nastavitve shranjujejo v registry, v razlicici za konzolo (tekst) pa kar v isti imenik. je tako?
morda zato ni tistega imenika....
ce imas graficno verzijo odjemalca za polkna - se nastavitve shranjujejo v registry, v razlicici za konzolo (tekst) pa kar v isti imenik. je tako?
morda zato ni tistega imenika....

K foldam mi računa molekole proteinov v dosu (dos okno, čeprov laufa v winsih...)..
Mam en fajl Work, k se shranjuje delo... A morm tega kam poslat, ne?
Mam en fajl Work, k se shranjuje delo... A morm tega kam poslat, ne?

IR Babun ::
Pocakte name da avgusta zacnem delat v eni firmi, septembra pa v drugi (naj bosta neimenovani, ce kdo od tam kaj bere), v obeh na oddelku za informatiko. Povsod majo P4, ki laufajo 24/7, pa bom povsod folding poskriu
.
Zdj mam pa doma sam dva celeroncka (566, 1700), kmal pa pride se en Athlon.

Zdj mam pa doma sam dva celeroncka (566, 1700), kmal pa pride se en Athlon.
SCREW THE GOVERNMENT

criLin15
vzameš disketo pa gor posnameš work dir.
potem pa to pošlješ na oni naslov ko ga imajo na stanfordovi strani.
vzameš disketo pa gor posnameš work dir.
potem pa to pošlješ na oni naslov ko ga imajo na stanfordovi strani.

@CaqKa
Ne, sej zdej je kul... Pomoje...
K boš ti drugič kej spraševal ti bom vrnil vljudnost...
Ne, sej zdej je kul... Pomoje...
K boš ti drugič kej spraševal ti bom vrnil vljudnost...

Tody ::
Pod A.) na naslovu teme klikneš "vse" in potem greš edit-->finde on this page in vtipkaš isklani niz like pošlji ali kaj podobnega ki te zanima pri foldingu in tako ti ni treba brati vseh strani.
Pdo b.)
Keepo on folding
Pdo b.)
ČESTITAM ELan_Belisarius ZA RDEČO PRODUKCIJO
Keepo on folding

Marjan ::
Uf, čestitam tudi jaz.
Fajn, da si na vse računalnike na katerih je laufal SETI namestu raje FAH. Odlično!
Si pa že preko 5000 kot vidim pri SETI stats
, sta dva ušla čez?!
Bodo kar očiten doprinos začutili pri Foldingu!!
Fajn, da si na vse računalnike na katerih je laufal SETI namestu raje FAH. Odlično!
Si pa že preko 5000 kot vidim pri SETI stats

Bodo kar očiten doprinos začutili pri Foldingu!!

>K boš ti drugič kej spraševal ti bom vrnil vljudnost...
če ti je usojeno, potem kar.
nadalje pa smo na tvojo vprašanje že odgovirili, TUDI TEBI OSEBNO!
najprej ti je odgovoril žile, zatem jaz... kasneje si pa isto vprašanje postavil še enkrat le da si besede premetal. če ti ni jasno kaj je žile napisal in kaj sem jaz napisal, potem pač še enkrat preberi.
paket bo poslan ko server nebo zaseden in basta.
em ja čestitke tudi od mene.. btw kolko procesorjev je to? 40?
če ti je usojeno, potem kar.
nadalje pa smo na tvojo vprašanje že odgovirili, TUDI TEBI OSEBNO!
najprej ti je odgovoril žile, zatem jaz... kasneje si pa isto vprašanje postavil še enkrat le da si besede premetal. če ti ni jasno kaj je žile napisal in kaj sem jaz napisal, potem pač še enkrat preberi.
paket bo poslan ko server nebo zaseden in basta.
em ja čestitke tudi od mene.. btw kolko procesorjev je to? 40?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()

Sergio ::
Edina ekipa, ki nas je na poti do vrha prehitela, je "The Knights Who Say Ni!". Imajo 75.000 točk tedenske produkcije ter so trenutno na 40. mestu.
To naj nam bo cilj. Če njih naščijemo, potem bom začel verjeti v to, koliko je Slovenija zmožna.
Challenge!
To naj nam bo cilj. Če njih naščijemo, potem bom začel verjeti v to, koliko je Slovenija zmožna.
Challenge!

Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.

Jaka83 ::
HAHA "The Knights Who Say Ni!", so mal preveč Monty Python gledal (The Quest for the Holy Grail).

morphling1 ::
Bravo Elean za rdečo produkcijo in teden kar še ni naokoli
Glede na to da bomo pomoje v zelo kratkem času imeli 50k tedensko, rabimo za 75k kakih 80-100 novih procesorjev, ki bi foldali več ali manj non-stop, številka, ki je zelo majhna za Slo-Tech, kaj šele za celo Slovenijo, če se le malo potrudimo
Challenge accepted, Fold on :)

Glede na to da bomo pomoje v zelo kratkem času imeli 50k tedensko, rabimo za 75k kakih 80-100 novih procesorjev, ki bi foldali več ali manj non-stop, številka, ki je zelo majhna za Slo-Tech, kaj šele za celo Slovenijo, če se le malo potrudimo

Challenge accepted, Fold on :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

PaJo ::
Cestitke se iz moje strani in vsekakor se pridruzim izzivu

Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PaJo ()

C_maniak ::
OK, se opravičujem, če vas motim pr debati, sam mam zdej neki vprašanj.
prebral sm okol pol teme, tk da ne zamert kakemu neumnemu vprašanju, kr sm še čist nov pr foldingu. torej mam 56 kbps dial-up in me zdej, če bo vseen lhk laufu dokler čakam na adsl. mislim, lhk bi že laufu, sam ne morm bir jez connectan celo noč. comp bi pa lhk meu pržgan 24/7. če je narjen tk, da sam paketek dl-jam, pa pol obdelujem, pa nazaj pošljem (če je seveda oboje v relativno kratkem času) bi se vam jez z veseljem že zdej pridružu.
torej...?
LP
EDIT: aha, pogledal mal tole stran, pa ugotovil, da rabim torej UDMonitor. zdej me pa zanima kulk cajta kej pošilja pa sprejema en povprečno velik paketek??
prebral sm okol pol teme, tk da ne zamert kakemu neumnemu vprašanju, kr sm še čist nov pr foldingu. torej mam 56 kbps dial-up in me zdej, če bo vseen lhk laufu dokler čakam na adsl. mislim, lhk bi že laufu, sam ne morm bir jez connectan celo noč. comp bi pa lhk meu pržgan 24/7. če je narjen tk, da sam paketek dl-jam, pa pol obdelujem, pa nazaj pošljem (če je seveda oboje v relativno kratkem času) bi se vam jez z veseljem že zdej pridružu.
torej...?
LP

EDIT: aha, pogledal mal tole stran, pa ugotovil, da rabim torej UDMonitor. zdej me pa zanima kulk cajta kej pošilja pa sprejema en povprečno velik paketek??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()

NoUse4AName ::
Sej ne rabis konstantne povezave z internetom da uporabljas folding. Povezes se takrat ko rabi nov paket pa je..

ELan_Belisarius ::
Khm...(govor): za pomoc pri doseganju uspeha bi se najprej zahvalil Ziletu, ki mi je zelo pomagal
ne smem pozabit na svoje domace, ki so mi stali ob strani in niti na Matejo za moralno podporo .. he heh, malo heca.
A sem ze rdec? Uuuu...zdej so PCji ze en dan ugasnjeni
No, ma bomo ze nadoknadli pa priklopli se ksno masinco...
BTW, kaj obstaja se kaksna barva visje od rdece?

A sem ze rdec? Uuuu...zdej so PCji ze en dan ugasnjeni

No, ma bomo ze nadoknadli pa priklopli se ksno masinco...
BTW, kaj obstaja se kaksna barva visje od rdece?

Marjan ::
Elan: He, jest sem pa mislu, da si ti Tomi... očitno sem bil zaveden...
No, glavno da se folda
Fold on!
ps: Mislim, da je rdeča barva najhuša. Večjih norcev ni

No, glavno da se folda

Fold on!
ps: Mislim, da je rdeča barva najhuša. Večjih norcev ni

C_maniak ::
a bi lhk dobil link do strani, kjer bi lhk pogledu vrednost posameznega paketka. če me razumete. sm iskal, pa nism najdu.

zile ::
Yo Beli si se le registriral, svoj prvi post pa prispeval prav v folding temo
. Nice.
Marjan: V bistvu je Tomi, samo ni tajna policija
.
{C_maniak}: Project summary

Marjan: V bistvu je Tomi, samo ni tajna policija

{C_maniak}: Project summary

Jaka83 ::
Hvala roCkY, sem mal prečekiral in opazil, da dobro napredujem.
tiborrr je pa nekaj nehal foldat. Mogoče ima težave z mašino.

Jah Zile...tolko pohval, pa sem moral odgovorit
Moje masine danes pocivajo, pa jutri ob 6:00 naprej

Moje masine danes pocivajo, pa jutri ob 6:00 naprej

Aha, celo masinam si provoscil praznik, lepo to, jaz ga pa nisem
Upam da mi se rata najdit ene 20 kist da se malo izenacima
Drugace pa nice work.

Upam da mi se rata najdit ene 20 kist da se malo izenacima

Drugace pa nice work.

Jah Tomi, samo PaJo se zaveda tako kot recimo tudi jaz, da nas boš s takim tempom prehitel en dva tri
Jaz, ki pa nimam na voljo tolk mašin jih moram toliko bolje navit :) Zato ravnokar rišem uparjalnik za procesor, kocka je padla, da bom imel do konca poletja direktno hlajenje jedra s fazno spremembo in upam da več kot 3 GHz iz mojega Bartona :)
Tomi so govorice prave da greš do 100 procov

Jaz, ki pa nimam na voljo tolk mašin jih moram toliko bolje navit :) Zato ravnokar rišem uparjalnik za procesor, kocka je padla, da bom imel do konca poletja direktno hlajenje jedra s fazno spremembo in upam da več kot 3 GHz iz mojega Bartona :)
Tomi so govorice prave da greš do 100 procov

http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Zheegec ::
Jao, jaz pa na enem samem 2800+
Letos sem zamudil, naslednje leto pa ena učilnica Filofaxa in pa ena učilnica na Vegovi - upam

"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

pojoči vitezi naj se skrijejo. Ma jih bomo ujeli.

on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.

Hehe, sergio je prevzel moj vecni optimizem
Glede moje prejsnega posta pa je morph ze prav odgovoril, vem da me bos kar hitro dohitel in celo prhitel, zato je treba tudi mojo floto posodobit

Glede moje prejsnega posta pa je morph ze prav odgovoril, vem da me bos kar hitro dohitel in celo prhitel, zato je treba tudi mojo floto posodobit

Morph, si je treba postavit cilje, pa ce so se tako utopicni ... ti na 3Ghz do konc poletja, jst pa recimo na 100 procov do konc poletja :)

No, jaz imam pa od včeraj dalje vodno hlajenje, tako da bo ta teden malo tuge s foldanjem (glej če pušča press), potem pa nazaj s polno močjo. Sicer samo ena kišta, but hell, it's something.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.

Tody ::
Ajoj ! V firmi mamo 2 Athlona 1200 ki sta prižgana več kot 10 ur na dan. Os je win 98 jest sem skri procese gor in po točno 10 dneh čudenja zakaj zavraga jest nimam še nč več toč grem pogledat kaj se dogaja. Enga sem mel z ukazidrugega brez. Uni brez je namesto korakov delal frame in prišel v 7 dneh do 98 % potem se ustavil log se je tut ustavil in basta nč se ne da spremenit(reset pa te zadeve) drugi pa je ene 5 x začel z novim paketom ob vsakem resetu in še to je rabo za en step 10 ur !!!! Mašine niso navite in nč overlokane tudi klimatizirn je prostor. Mašina z ukazi je začela neke čudne zanke vn spuščat. Na začetku je tisto pač kaj dela ko bi pa mogu pisat korake je pa *______* napisan !!
No zdej delata grafična klienta gor. Morem šefu rečt da presedla končno enkrat na XP

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2587 (1919) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1082) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6169 (6169) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1747 (1460) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2881 (2881) | Phoebus |