» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
24 / 86
»»

njok ::

asPeteR: UDMonitor

asPeteR ::

njok: Mas mogoce kaksen link? Na googlu je bolj svoh ...:\

Sims ::

Probaj tule.

Sims: Tnx!

Drugace sem pa tud najdu, slo-tech f@h hp, tko da je programcek tud tam ...

tale UDMmonitor je pa res odlicen!

Res za vse ki smo obsojeni na dial-up je ta programcek kot man iz neba!

8-)

OwcA ::

F@H bi rad uporabil za test, pa me zanima kako dobim ven en protein, da ga lahko večkrat zložim na različnih konfiguracijah.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

njok ::

Work mapo in datoteko queue.dat si skopiraj na varno in jo potem, ko bos hotel testirat spet nalozi. Nisem pa priprican ce je to dovolj, mogoce je bolje da vzames kar celotno mapo kjer se nagaja FAH3Console.exe. Zadnje case veckrat dobim kratke pakete, tako da ce rabis samo povej, ti lahko posljem kakega.

morphling1 ::

Nekako čisto tiho smo prebili 30k tedensko in smo zdaj že na 33k, upam da gremo z enakim tempom dalje. Danes smo kot ekipa presegli nov mejnik 200k skupno, morphling1 farma je pa tudi ravnokar presegla 20k, torej vse krivulje so še vedno obrenjene močno navzgor. Way to go team. :)

ps PaJo vidim da si močno okrepil svoje vrste in imaš že 13 procov, kolk maš še rezerve >:D
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Thomas ::

Izražam odobravanje in čestitke ... :)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Jaka83 ::

Jst sm že dva vklopil, samo eden ne laufa skoz. Septembra pa bom še kakšne 4 vklopil ali mogoče še več, ker bom delal na comp. servisu za HP/Compaq.

Tody ::

Kupim procesorske cikle ! Ponudbe pod I WANT FUCKING MORE CPU :D

roCkY ::

Bojim se da je trnutni rezultat 30 k tedensko posledica nedelovanja serverja prejšnji teden in smo dejansko nekoliko niže.

Meni realno manjka do zelene barve po eni od statistik cca. 60-70 pik.

Se bo še mal treba potrudit pa bo. Sicer pa okoli 225 aktivnih CPU verjetno zmore čez 30 K točk tedensko.

PaJo ::

Res nam gre kar lepo od rok in nas cilj prit med 50 vodilnih ni vec tako dalec:D

Morph:Kar se pa tice moje rezerve pa pocasi pojenja, mogoce bom se kake 2 ali 3 vkopil, samo zal bodo te okoli 1Ghz samo;( No pa tudi tako se da dnevno produkcijo vzdrzevat:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Rocky kje ti vidiš 205 aktivnih procesorjev ?????8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tody ()

Ko sem nazadnje gledov je blo 225 ne 205 kot praviš ti.

Active processors within a week 239; je trenuten podatek. Lepa rast v zadnjem tednu8-) .

Če bi vsak vključen CPU v povprečju prispeval 300 pik na teden je to kar lepa skupna številka. Trenutno smo na slabi polovici tega.

Men sprav skup mal žez 400 točk tedensko kot lahko vidiš iz statistik.

Fold on - - - - -

Jep trenutno jih je 239, škoda da ne foldajo vsi 24/7 :)

Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

frenk ::

moj tapru comp trenutno ne deluje ker je zmankal vode v rezervoarju:D...morm jutr nabaut:\

zile ::

Se je kdo vprašal od kje 14 novih procesorjev >:D . Prihaja ELan_Belisarius in njegova farma >:D :D
PS: Zdej jih je že 19. 8-)

lukslo ::

hoho kar tako naprej team.

Pajo congrats za 2.5k tedensko :))

Elan Belisarius le kam se ti tako mudi :D >:D

Fold on!!

Double_J ::

Hoče bit prvi.:D

Kakorkoli, bolje da računajo proteine kot "idlajo".

Marjan ::

Me too, Double_J :D

Kot kaže po temle greva kar v štric :).
Kaj pa imaš za eno mašino?
Jest sem modu svojega 1.2@1.6 zaradi vročine odviti na 1.45GHz :|

Fold on :)

zile, a je ELan_Belisarius slučajno Tomi iz primorske oz. kateri izmed tiste klape :D To mi delite, vidim, da ne bom smel popuščat in konstanto iskat nove proce, novi izivalci iz ozadja prodirajo v ospredje non-stop :)
A mam samo jaz občutek, da tale team ne bo rabil dolgo da preseže 50k tedensko >:D

Fold on

Yap Tomi je. Hint: glede 50k na teden. Maš prov. :D

Uf vidim da bom se jaz moral par hitrih procov najti:D
Produkcija od vzadaj pritiska, drugace pa mi le ratalo dosec 2,5k tedenske produkcije, naslednja stopnja bo ze bolj tezka, edino ce kje kaj kisto na faxu uspecam, ali pa se enega zadnjega aduta poiscem, moji rokavi so zmeraj zelo siroki:D

PaJo: Kar precej več kot par jih najdi. >:D

Saj jih bom, ce bo vse po sreci kakih 20 ali pa se vec p4:D
Aja, tile fantej pod ELan_Belisarius pa so krepko zaceli foldat, se jih je kar za bat:D

PaJo: verjamem v tvojo srečo :D
ps: Beli folda sam 8-O .

Zakaj bi se kdo koga bal :'( ?

Pri skupinskem delu je pač največ narejenega, če pridno opravljaš svoj del posla. Če ima kdo možnost in zagrabi močneje doprinese k boljšemu končnemu rezultatu.

V končni fazi pri temle in podobnih projektih sploh ni važno ali je nekdo vpisan pod določeno ekipo in določenim imenom. Važno je le, če vidi v tem smisel, da dela za skupni cilj v okviru svojih možnosti.

Vsekakor pa je lepo videti, da vložek tudi nekaj pomeni.

Ohh damn, ej zile a je dal Tomi celo primorsko foldat :) vidim da bo on kmali naš novi leader, kakšna enkratna pridobitev za team. Drug teden bomo sigurno imel prevega rdeče obarvanega člana na extremeoverclocking statistiki, 50k bo pa tudi piece of cake. Sicer pa roCkY pravilno razmišla vsi delamo to za skupni cilj, taka interna tekmovalnost pa samo spodbuja hitrost približevanja temu cilju.

Fold On

Zgodovina sprememb…

Tocno tako, taksni novi clani le se spodbudijo ostale da zacenmo iskat nove dodatne procesorske moci, kar posredno povecuje produktivnost teama samega. V glavnem super to da imamo sansno dobit taksen folk na svojo stran:D

kva pa če bi se usi skupej na novo vpisal pod team 10824(al kok je že:8)), poleg tega bi pa še usak napisou isti username...tako bi loh user prišel dost višje ane:D...tako bi se tekmovalnost med nami prelevila v tekmovalnost v svetu:)...kva mislte?

Marjan ::

frenk: Beri RoCky-jev post. In razmisli potem malo.

:)

Tkole kot je je čist OK.

Prav je, da ima vsak prek statistik pregled nad delom procesorjev, ki jih je vključu. Navzven pa nastopamo kot ekipa.

Mene sploh ne zanima na kterem mestu sem kot posameznik v ekipi. Vklučeno mam kolker je pač razpoložljivo. Nekateri rabite pri svojem delu pač več računalnikov in ste jih tudi vklučili v projekt. Nikogar tudi nimam namena prepričvat, da se vključi pod mojim imenom.

Lepo pa je videt, da se ekipa iz majhne države ko je .si v svetu z miljoni CPU prebija proti vrhu.

ja sj jest preberem preden napišem in tko sm naredu tud tle...ampak kot sm že nakje napisou jest ne foldam zarad nevemkašnih odkritij ampak zarad točk:D...če pa s tem še kj dobrga nardim mi je pa tud u veselje:)

bobby ::

no pa se spet po ene 14dneh oglašam. v tem cajtu so mi 3 mašuine naredile 16 paketov ampak nobena mi noče poslat nazaj rezultata. probal em VSE kar mi je na pamet padl. dejte mi še kakšen nasvet, kaj za vraga bi blo narobe. čudn je to k nisem na nobeni nič spreminjal kakršnihkoli nastavitev al pa kej, preprosto napiše, da se ni mogu povezat s serverjem (najde pa ga) in da rezultat čaka v vrst. lahko pa potegne dol nov paket za obdelavo.

any sugdestions????
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

NoUse4AName ::

mas firewall?

nimam

Boky ::

bobby če imaš slucajno vkljopljeno "use internet explorer connection settings", isklopi! Meni tudni noče poslati paketov, če imam to zadevo vklopljeno!

use internet settings = No

še kakšen predlog?

NoUse4AName ::

mas slucajno instalirane norton utilities? te znajo dolocene stvari blokirat...

nimam NU.

Kaj če bi rajši povedal katero verzijo uporabljaš in kako si jo instaliral. Maš virus ?
Erm sam neki. Kako hudiča je naš član nAVID dobil za obdelan protein 0.06 pike :\ .

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zile ()

lukslo ::

kaj da točke tudi za nedokončan protein???8-O 8-O

darkolord ::

ja če pride do napake, pošlje tisto kar je nardilo in ti pač to tudi šteje...

Zheegec ::

Bobby - včasih noče poslat, upam da si poizkušal z -send all
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

ELan_Belisarius ima 34 procesorjev v enem tednu zila in morphing jih imata skupaj 18 :D Skrajni čas da povprašam kako kej na faksu stojijo mašine (pa še win 2k majo da bom lahko skril proces:D )

Jep skrajni čas :D

Jeebs ::

Koliko časa je ''veljaven'' en paketek? Mislm v koliko dneh ga je treba obledat, da ga še upošteva? Jst sm začel 2 dni nazaj foldat, sam mi ful počas dela.8-O Stara kibla pač.;(
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

««
24 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282587 (1919) rap3r
»