» »

Copy Control CD

Copy Control CD

splet2.com ::

Kupil sem novi album Asian Dub Foundation in ima Copy Control. V miniaturnem tekstu piše naslednje "This disc contains Copy Control technology. It is designed to be compatible with CD audio players, DVD players and PC-OS MS Windows 95, Pentium 2, 233 Mhz, 64MB RAM or higher."
No ampak cd ne špila v XP-jih(Media Player). Niti ga dobro ne prebere. Naredi sicer seznam komadov pa nič drugega.
Povejte, če ima kdo še kak tak cd zaščiten s Copy Control in kako se mu obnaša. Malo sem pregledal tuje forume in je očitno precej problemov. Dela v enem avtoradiu, v drugem ne. Dela v enem DVD playerju, v enem drugem spet ne.

BTW admini to ni debata o odstranjevanju zaščite tako, da prosim če pustite temo odprto. Za odstranjevanje bom že sam poiskal kje drugje:)

lp

dexterboy ::

HI!
Na žalost nisi edini. Danes sem kupil v Big Bangu od Aaliyah "I care 4 U" pa veš kaj mi naredi, ko ga dam v PC CD-ROM? Požene mi Quick Time player in video komad, ostalo pa nič ne vidim. Za popi...!!!
Kar je pa najhuje, je to, da nikjer na ovitku plošče ne piše, da ne moreš poslušati ta CD v PCju. Sej če ga ne bi prej poslušal v štacuni, bi pomislil, da sem dal 3K sit za 50MB-ni video in QuickTime 5.0!
Sicer se pa za ta CD vprašam, ali ga ni Bofex direktno uvozil, ker ni gori nobene nalepke, kdo je uvoznik / zastopnik.
Skratka, ali sedaj moram še s Prenosnikom v štacuno, pa preverjat, če mi bo delal v PCju?
Sedaj imam samo dve možnosti; ali ga jutri vrnem v BigBang ali pa poskušam dobiti "warez", da bom lahko to poslušal v službi na PC-ju (ker drugačnega predvajalnika glasbenih CDjev tudi nimamo).

Prosil bi admine, naj NE zaklenejo to temo, ker, kot sem videl danes v štacuni, se jih je kar nekaj kupcev "opeklo" na isti način kot jaz, in mislim, da IMAJO pravico zvedeti, kako se odklene zažčita na tem ploščku.

Do sedaj nisem še nič probal, tudi rob obarvati v črno (ali je črna ali kera že?) ne. Sporočim, takoj, ko mi kaj uspe. 8-O >:D :'( :( ;) ;( :\

Stripy ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209326507 (51851) cryptozaver
»

AutoCAD copy/paste težava

Oddelek: Programska oprema
51233 (1169) gruntfürmich
»

Kopiranje zaščitenih CD-jev

Oddelek: Pomoč in nasveti
469390 (7596) charly5650
»

Zaščiteni CD-ji? Ste prepričani?