Forum » Programska oprema » AutoCAD copy/paste težava
AutoCAD copy/paste težava
gruntfürmich ::
Zanima me, v čem bi bila težava, da ko en cel objekt označim, in dam na TIPKOVNICI (ne v programu copy, ker v programu deluje tekoče) copy (Control+C) in potem paste! (Control + V), mi zašteka program za pol minute, se ne odziva, in procesor mi nažge do konca.
prej se mi to ni dogajalo, edino izrisovalo se je počasi, ker se izrisuje sproti ko kurzor premikam, tko da je to neka nova težava!?
na performancih pa sem se že nekaj pozabaval (open GL & direct3D, default...), pa ni nič drugače.
procesor je amd athlon X2 5200+, grafa radeon 4850@512.
ve kdo kakšno pomoč za to?
thx
prej se mi to ni dogajalo, edino izrisovalo se je počasi, ker se izrisuje sproti ko kurzor premikam, tko da je to neka nova težava!?
na performancih pa sem se že nekaj pozabaval (open GL & direct3D, default...), pa ni nič drugače.
procesor je amd athlon X2 5200+, grafa radeon 4850@512.
ve kdo kakšno pomoč za to?
thx
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
- spremenil: gruntfürmich ()
noraguta ::
probi na autocad forumu.
http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-2...
http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-2...
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
McAjvar ::
Probaj ukaz "-scalelistedit", [R]eset, [Y]es, Esc in poskusi ponovno copy/paste.
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
- Isaac Asimov
Probaj ukaz "-scalelistedit", [R]eset, [Y]es, Esc in poskusi ponovno copy/paste.
to je kakšna dolgotrajna sprememba ali samo za enkratno kopiranje? tudi na forumu so to propagirali...
ampak je hec da v programu kopiranje teče gladko...
McAjvar ::
Z AutoCADom sicer nisem dosti delal, sem pa naletel na dolgotrajen copy/paste, kot ga opisujes. Zakaj do tega pride, se nisem poglabljal, sem pa rabil to narediti enkrat pri eni datoteki, potem pa je delovalo gladko za vse nadaljnje copy/paste operacije. Podobno, ce sem moral kopirati objekt iz ene risbe v drugo, je vcasih lahko trajalo tudi po 20 min, preden je sistem spet postal odziven in se je kaj zgodilo, tako pa sem v obeh risbah uporabil zgornjo metodo, nato je slo vse gladko dalje.
"[...] the advance of civilization is nothing
- Isaac Asimov
- Isaac Asimov
torej ukaz v comandno vrstico upišem takoj pred copy/paste akcijo?
sem pa ravno sedaj probal z phenomom 955 & 5850@1GB BREZ ukaza, pa morm rečt da nisem tega zastoja doživel; sicer se ni izrisovalo real time, ampak AC ni postal neodziven (morda samo za sekundo, ker ko sem premaknil kurzor je tisto kar je do takrat narisal nato odrisal!) in cpu ni nažgal do konca, in kopiralo je recimo kar 'tekoče'.
morda je res kaj na nastavitvah ali komandah, in ni v strojni opremi...
sem pa ravno sedaj probal z phenomom 955 & 5850@1GB BREZ ukaza, pa morm rečt da nisem tega zastoja doživel; sicer se ni izrisovalo real time, ampak AC ni postal neodziven (morda samo za sekundo, ker ko sem premaknil kurzor je tisto kar je do takrat narisal nato odrisal!) in cpu ni nažgal do konca, in kopiralo je recimo kar 'tekoče'.
morda je res kaj na nastavitvah ali komandah, in ni v strojni opremi...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik namenjen CAD programomOddelek: Pomoč in nasveti | 2970 (2170) | m0LN4r |
» | autocad pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 820 (622) | N0t0ri0us |
» | Nedovoljeno kopiranje internet straniOddelek: Omrežja in internet | 4800 (3176) | Okapi |
» | Download strežnik - teorijaOddelek: Operacijski sistemi | 2083 (1710) | OrkAA |
» | Vnos risbe iz AutoCAD-a v WordOddelek: Programska oprema | 2002 (1908) | BoO |