Forum » Pomoč in nasveti » Acer TravelMate 7530 - težave z ekranom
Acer TravelMate 7530 - težave z ekranom
fr!Xy ::
Lp! Pred mesecem dni sem kupil omenjeni računalnik (naložen Windows 7), na pravzemu je deloval normalno bil večkrat resetiran itd, na poti domov deloval normalno. Naslednji dan sem nanj naložim svežo verzijo windowsa 7. Med nalaganjem brez problemov, ko se je namestitev končala se je računalnik resetiral in zaslon je nehal delovati niti ni prikazal post screena ali logota acerja. Nekaj časa počakam in slišim da se je sistem naložil. Na računalnik priklopim dodatni zaslon, ki je deloval normalno , ko je windows dokončno naložil register ter ostale stvari se naenkrat prižge zaslon prenosnika, odklopim dodaten zaslon ter začnem nalagati programe itd. Ko je nalagal windows update sem odšel v službo zverčer ko pridem domov je bilo vse naloženo in brez težav. Zvećer nanj naložim eno igrco (za test), Deluje vredu. Resetiram raćunalnik in ekran spet ne deluje, ne pokaže niti logota ali post screena. Na sekundarnem zaslonu deluje brez problema. Brskam po internetu, kjer ugotovim, da je kriv lahko kriv LCD inverter. Naročim novega pri ITS Intertrade, danes stvar dobim in jo zamenjam a stvar še zmeraj ne deluje. Zato me zanima če je že kdo imel enake težave, ali mi kako drugače zna pomagati. Bi bil zelo vesel. Na sekundarnem zaslonu ni nobenih motenj ali kakšnih napak.
Pozdrav, Simon!
Pozdrav, Simon!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 446816 (12497) | jedateruk |
» | Windows 10, nepotrebno čakanje pred loading screenomOddelek: Pomoč in nasveti | 2620 (1833) | ShowDown |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17529 (10414) | GrimReaper |
» | Windows XP noče umreti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14850 (9571) | Lawler_ |