» »

reklamni tvji v trgovinah

reklamni tvji v trgovinah

dukedl ::

živjo

v podjetju imamo veliko lokacij po sloveniji, za katere želimo, da se na tvjih v prodajalnah predvajajo iste reklame/spoti/slikce/itd.

trenutno uporabljamo http://www.digitalsignage.com/, vendar nismo preveč zadovoljni.

pozna kdo še kakšen podoben software?
lp dukedl

sandmat ::

mi smo v ta namen spisali svoj software, ki teče direktno na samsungovih TVjih. Seveda si to lahko špogamo, ker imamo povsod TVje iste znamke. Precej velika problematika (tako elektrika kot obremenitev z administracijo sistema) po mojem mnenju predstavljajo dodatni PCji, ki lavfajo sliko za TV, zato smo tudi šli v razvoj aplikacije za TV.

aha, sm že videl te tanove tvje, k maš lohk app-e gor...ne vem kaj majo pri žlahti, mislm da philips
lp dukedl

Trancedeejay ::

Pozdravljen.
Katera firma pa je to? S tem se ukvarjamo mi oz. tam kjer delam jaz - lahko se uporablja za vozni red, na reklamnih panojih, pregled malic na različnih lokacijah, prikaz v bankah - bančno okolje - valute, novice. Vglavnem ni da ni. Seveda - ni pa free:)
Za vec info se mi lahko poslje mail na trancedeejay (at) hotmail.com
LP

Matej

Mimogrede - zakaj že niste zadovoljni?
LP

Matej
Music is the key

Zgodovina sprememb…

ker zadeva dostikrat ni zanesljiva: al se ne prenesejo vse reklame...al štekne, al se ne vrti...you name it...

najraj bi želel, da je zadeva free..ker mamo dosti lokacij in bi blo najbrž drago.
sm premišljeval, da bi kupil raspberry pi, dal gor to..al pa hdmi stick (ki ima že android) in gor android player od digitalsignage..sam ne vem kok bi blo tut to zanesljivo..pa administracija tega (remote dostop, reštart, povezava z wifi omrežjem...ipd)
lp dukedl

Izbeglica ::

Kaj pa če bi recimo uporabili vlc in multicasting? Praktično minimalna administracija. Na strežniku izbereš kaj naj se predvaja, na klientih pa samo nastaviš na katerem naslovu naj poslušajo.

prevelika poraba pasovne širine...nočem matrat linije na glavni lokaciji in potem še na posameznih...

pri digitalsignage načeloma naložiš robo na njihove strežnike, zadeva se potem prenese na odjemalce in to je to...vse samodejno
lp dukedl

Oki ::

Jaz imam ta digital signage na 5 velikih LED zaslonih po vsej Sloveniji. In dela 24/7 kot mora. Oz. če kaj ne dela, še ni bilo primera, da ne bi mogel rešiti sam. Kaj ti točno dela probleme? In kaj specifično bi rad? Lahko tudi ZS pa se kaj več pomeniva.

digital signage načeloma dela super ko dela :)

kakšni problemi se pojavljajo? Npr...danes se je recimo vrtela skoz ena in ista reklama (čeprav je nastavljenih več), po resetu stvar sploh ne dela..itd..imam pa player inštaliran na winxpjih(zadostuje) po različnih lokacijah.

jz bi pa za vsak slučaj probal še kakšen drugi software..zato je nastala ta tema. Sigurno ni DS edina stvar..sm sicer že iskal po netu, ampak očitno v google vpišem napačna gesla :)
lp dukedl

Oki ::

Sprobal več zadev. Tudi plačljivih in je digital signage ena izmed boljših. Boljše variante ne boš dobil, po mojih izkušnjah. Je pa en software, ki sem ga sprobal. Scala. Stane pa od 8000€ naprej. A ti laufa tist signage controller na playerju? S pomočjo tistega lahko preko signage studia od doma resetiraš mašino in updataš podatke od doma. Dela preizkušeno.

hvala, preverim jutri (namreč reklame nam dela znotraj firme en oddelek, sw ureja sodelavec)
lp dukedl

adam68s ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: adam68s ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj kupiti za Media Player? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14234143 (23508) sasoe
»

Full hd video - čim manjša datoteka

Oddelek: Pomoč in nasveti
201367 (1013) m0LN4r
»

digitalne vsebine za digitalno sinagogo

Oddelek: Pomoč in nasveti
141265 (1005) gregor
»

programi za prezentacije na lcd-tv

Oddelek: Programska oprema
91347 (1134) gregor
»

Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
27565776 (23484) k4vz0024

Več podobnih tem