» »

EMA - i love pop

EMA - i love pop

Zheegec ::

Joj, ta naša glasbena scena :D Smo videli eno Shakira wanna-be, eno Britney wanna-be in seveda BePOP, upam samo da bo strokovna komisija (ki je letos resnično strokovna - večinoma mednarodna) preprečila zmago BePOPa, saj bo verjetno na tisoče najstnic glasovalo za BePOP (čeprav so imeli popolnoma nespevno pesem in pa seveda enolično besedilo, kar je za njih itaq standard, zelo zanimivi so OH O OOOOOOOO vložki>:D )
Kaj mislite, kdo bo zmagal in kdo si zasluži zmago!?
Pa po moje je letos organizacija malo boljša (čeprav bi Mišo res #$#$"%&#$ - zelo destruktivne misli).

P.s: po mojem tale tema paše v Ložo, saj je nacionalnega pomena :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zheegec ::

OK, BePOP - 0 točk!!!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Matek ::

sreča :)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

ferjan ::

alien3001: teorija je zdržala.

tx-z ::

štos je, da to strokovna žirija vse zaj***. Bepopu niso dal nč točk občinstvo pa 12, tko da če da žirija eni pesmi 12 točk je tko nekak avtomatično zmaga..EMA SUX
tx-z

Boyhazard ::

Jaz bi trenutno glasoval za Karmen Stavec.

Bomo videli.
www.slofotke.com

Boyhazard ::

1:0 za mene!

V tretje gre rado, pravojo.
www.slofotke.com

ferjan ::

Zdi se mi, da je Miška zjeba** in prebrala glasovalno številko od Godčeve 3333 namesto 3330. Upam, da se mi samo zdi (bo treba pogledat posnetek). |O :O :|

Boyhazard ::

Miša je samo za bek vrečt še. Ko bo le kdo drugi bil namesto nje, bi tudi marsi kdo še službo imel. !"$#"&%#/&/%)?)((&%$#&%#" GRrrr.....
www.slofotke.com

Simko ::

No, kakorkoli, zmagala je najboljša letos. Po moje. Za Evropo. :)

Zheegec ::

No ja, saj so ble vse v finalu ql, samo ne tisto da bi človek bil res navdušen.
Glasovanje strokovne žirije se mi pa zdi zelo strokovno, tako kot mora biti. Saj noben pameten človek ne bi dal BePOP več kot -12 točk (negativno seveda), če bi zmagali bi bila to sramota za Slovenijo, da so pa ljudje glasovali za BePOP zato ker so pač BePOP ne pa zaradi (ne)kakovosti njihove pesmi je pa itaq jasno.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

blabla ::

ferjan: Aha, 33-33 je rekla. >:D Stupid.

Drugače je pa Pika kar dost pokazala. :8) :D

Zheegec ::

Aja? Kaj pa? Večino časa nisem gledal, sem samo poslušal.
Blabla; če je res tako, potem so vsi ki so po radiu poslušal klical za 2. dajali glasove 1. tako da je lahko bila zmaga tako velika, oz. da je sploh zmagala. Hm, mogoče bodo glede tega še problemi...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

||_^_|| ::

in kdo je zmagu?

Thanatos ::

pika je udarla en britney spears striptiz (še pomnite MTV WMA iz NY), stavčeva je pa zamgala

largie ::

lahko bi folku prišparali 2 uri mučenja in izpeljali prireditev samo s temi tremi ki so bile na koncu v finalu (kar sem tudi sam napovedal :D) , ker so to edine naše dobre pevke, ostali so bili enostavno obupni. jaz sem sicer bolj navijal za Alenko Godec (Nuša je že bila na Eurosongu, Karmen pa ne privoščim zaradi njenega obnašanja lani), čeprav se mi je zdela pesem od Karmen vseeno nekak najboljša izmed finalnih treh.
me pa tudi zanima če bo kakšna pritožba in cirkus (ber: če bo PopTV kaj napihnil zadevo) zaradi tega ker je Miša napačno prebrala številko za Alenko.

Matek ::

Wa, pesem od Karmen smrdi meni! Najboljša v finalu je bla od Godčeve, pa tudi od Nuše ni bla slaba, sam od Karmen je pa bla res zanič, vsaj po mojem mnenju.

Najboljša na celi prireditvi in edina, ki bi ju prostovoljno poslišal sta bla Pinterička in un tip zraven nje, pesem je bla Šestdesete al nekaj takega.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Tr0n ::

Ok, eno vprasanje.

Prosim ne mi rect, da resnicno gledate ta crap in celo glasujete?

OMFG! 8-O

Matek ::

heh, jes glasoval nisem, sicer pa, sej MTV tut gledamo ane>:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Tr0n ::

Mislo sem EMO :).

gumby ::

niti MTV-ja ne gledam, ker se mi ne ljubi poslušat en dober komad, nato pa 15 predelav starih uspešnic...;(

ferjan ::

Ja posnetek EME 2003 je dosegljiv na temu linku Klik Poterbujete seveda Real Player. V 2h 14min 27sek se lepo vidi kako je Miška zajebala in prebrala 3333 namesto 3330. Obstaja seveda tudi verjetnost, da je bil napačen napis na zaslonu, vendar problem ostaja isti.

thor ::

Hehe...EMA itak vsako leto neki zakuha...da vam pa dam še eno kost za glodat....Peter Juratovc je že 3 dni prej po hodnikih TVS na glas govoril,da bo zmagala Karmen...le zakaj naj bi jo pol Miša objela že prejšnji dan>:D

mare_ ::

Zakaj so mogl pa Nina & folkrola pesem ponavljat? Kaj je blo narobe?

zaspanka ::

kakorkoli ze Godceva je bila najboljsa glasba+pesem+odpeto (tisti saxofon mi je ubijal)...Karmen porazna, brez glasu pesem narejene kot pred leti tista zmagovalna Svedska, ceprav se mi zdi da pa so vsaj malo bolj vse evrovizijsko naredili vsaj kar se scene tice...za drugo pa sploh komentarja nimam...ceprav tudi _Boziceva in Derenda nista bili slabi samo Boziceva koreografija je se tisto malo dobrega vse pokvarila...
kar se pa tice tistega ponavljan nekij je bilo se mi zdi da z mikrofoni na zacetku nastopa narobe...;)
kad ti savest nije cista ti postani, legalista

StDo ::

Folkrola&Nina so odpeli ponovno zato ker naj bi pri njih zamnkalo elktrike (neznano kako). Zato so bili tako dolgo brez glasu a glasba je igrala.

||_^_|| ::

karmen stavec je čist podn...že sam zarad tistega driskastega joka lansko leto...BLJAK!! pol pa še s to bedno pesmijo letos...jao jao koga mi pošiljamo na eurosong..

groom ::

A ve kdo mogoče, če je možno da v petih minutah zbereš 25.000
glasov, al so tu vmes kakšne računalniške finte.

Matek ::

Sem se spomnu zdejle, sicer je Mariota že konec zdaj majo tisti Človek ne jezi se - sosed sosedu štrudl, sam tam so pobirali večkrat za socialno ogrožene.

Recimo da so v enem tednu 4 nedelje in 4 oddaje Mario. Če pokličeš na vsako oddajo, maš pri vsaki 25 tolarjev računa tak da je pol to 100 tolarjev na mesec, kar ni nič, 5 minut pogovora s prijateljem.

Me zanima če bi ljudje tako veselo klicali kot za svoje BePopčke.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

mirage ::

Recimo da so v enem tednu 4 nedelje in 4 oddaje Mario

Milsiš enem mescu?

kunz ::

Od kot ti slovenski predvsem "melodijopisci" dobivajo ideje za svoje ze najman stokrat prezvecene refrene zakljucke in na "treh" tonih temeljece skladbe.
Ne stekam enih ki hodjo na emo z balado klasika.....jokat kak bi radi zmagal ......drugi z marketinsko osnovo lovit priznanje glazbene scene nenazadnje slovencev z okusom.....posiljevat slovenca z priblizki kar bi po avtorjevo naj bila zmagovalna pesem na emi kaj se le v rigi. Prosim vas glasba je resna stvar ki je nekomu vsec spet drugemu ne ampak tu ne gre za prodajne stevilke hitov temvec za pokazi kaj znas kaj zmores ,dokazati glasbenik sem in ne tu sem lepo zgledam, kopiram tako ali drugace, v tretje gre rado ce si sam pomagas, jok jok, stok stok, itd.
Ne, poj clovek, bodi izviren, pojdi s casom, preseneti, ogrej tiste ki vejo kaj je glasba...........
Eh obupal sem nad slovensko tovrstno sceno...predvsem pa nad ljudmi ki vplivajo nanjo..........
izbirali smo dobro pesem in ne zmagovalca.

zaupal vam bom se za moje pojme enega zelo prezrtih evrovizijce, pravzaprav tudi zmagovalca takratne eme(ce je takrat se ze sploh tak imenovala) in sicer s pesmijo Tih dezeven dan........simpaticna melodija ki pa evropsko in posledicno domace ni bila dobro sprejeta.skoda...
Karmen upam da bomo drugo leto se na euro songu, srecno

Dober je zdej bom pa nehu tezit, se opravicujem sem mogu dat ven svoje mnenje ker moji zivci niso zastojn...

cao
Bi mel pa nimam, kaj je to?

kunz ::

P.S. Prireditev sem pretezno poslusal in malce tudi pospegal ob igranju taroka......da ne bo vse tako zanicevalno slisat, bi pohvalil vsa "neznana" imena eme vsaj zame..........bili so mnogo boljsi kot vsi staroste slovenske scene z izjemo alenke godec in mogoce se tulio furlanic inc.
by
Bi mel pa nimam, kaj je to?

maksimvs ::

Po mojem sta še najbolje zadela MadManMato in Zaspanka... Gledal sem samo finale in pesem Alenke Godec je bila najboljša. Kar se Karmen Stavec tiče je punca precej šibka na vokalu ali pa je tonski mojster pozabil njen mikrofon navit, saj se je preveč slišalo back vokale. Zdi se mi pa da je večino moškega dela poslušalstva prepričala z drugimi bujnimi atributi:D Menim pa da je na tako majhni sceni kot je slovenska težko izbrati realno najboljšega izvajalca saj je zasičena z vedno istimi akterji.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ema 2004 . . . polomija, krneki, škoda besed

Oddelek: Loža
493614 (2511) Boki_
»

A bo Karmen peta nocoj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1119379 (7124) Vlady
»

EMa 2003 - cena klica 25 sit - sramota za Telekom

Oddelek: Loža
121192 (868) Narcos Satanicos
»

Eurosong??? -->> SESTRE?!?!? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17110519 (7199) MChuk
»

EMA 2001

Oddelek: Loža
462580 (2136) Dalmatinc

Več podobnih tem