» »

Celeron in njegovi socketi

Celeron in njegovi socketi

Baza ::

Mene pa zanima kateri celeron passe se na Socket A ( mislim da je 375). Sedaj imam celerona 400 gor in me zanima ce gre gor tudi celeron 1.1 in 1.1A. Kateri procesor je se mozno dati na ta socket? Pa zanimalo bi me se kaj pomeni to da ko prizgem racunalnik se iz njega slisi zvok beeep ki traja 3 sekunde in ta zvok ne neha piskat.To dela in ni drugega.Ekran se ne prizge biosa nevem ce bere... Probal sem ze vse od zamenjave ramov do ponovne nastavitve pro. na socket.

Hvala za odgovore
  • spremenilo: Baza ()

Matek ::

To ni Socket A, to je socket 370, tista dva bosta šla gor, ampak bo treba modifikacije delat po moje.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Baza ::

MadManMato hvala ti za odogovor.Ja pol bom probu nabaut tak proc pa scekeru a dela al ne!

ali3n ::

- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

rap3r ::

Ni pamtn da probaš če bo delu ker je velika možnost da ti ga skur!
Tvoj 400Mhz proc dela pri voltaži 2V uni na coppermine jedru delajo pa pri 1,75 ali celo 1,70 tko da ti ga bo skurl če plata ni zmožna vn butnt voltaže nižje od 2V!!!To morš prevert na strani proizvajalca!Čeprov se je dal pr enih platah to uštimat z biosom!Sam so ble redke!Kukr je pa reku mato se da z modifikacijo!Sam moje mnenje je da ga ne stestiri prej notr k pol nuš meu kej prižgat če ga boš skuru:D
Aja mato kaj pol za materialom:\ :D
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

navijanje AMD procesorja (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
776455 (5058) Davidf1
»

Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
14411523 (7861) Spajky
»

AMD Sempron je tu

Oddelek: Novice / Procesorji
293052 (3052) Sgt. Lipnikar
»

nov dosežek - bakreni blok (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
11215288 (5832) Boeing
»

Chrome ORB na socket370

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131574 (1433) slycer

Več podobnih tem