» »

In(štala)cija XPjev-problem

In(štala)cija XPjev-problem

Julfi ::

Lotil sem se inštalacije XPjev z win98, a je zaštekala, ko se je prikazalo dosovsko okno ''Setup is starting Windows''. Probal sem s treh cedejk, z zagonom s cdja, pred tem v partition magic formatiral particijo, izklopu iskanje virusov v biosu, zamenjal ram.
Druge ideje nimam.
Pri inštalaciji 2000 pa se ustavi s plavim oknom, ki pravi da so na disku morebiti virusi in naj zaženem CHKDSK.

prosim za še kak nasvet..
tnx

Bato ::

Zdravo jaz sem imel bodobne tezave in me zanima kake rame mas not jaz ko sem menjal rame mel sem 2x 64 s tem da sta bila različna pa je slo drugace sem imel enake tezave.

basko ::

Jaz mam enak problem,če si včeri bil kaj na forumu si lahko vidu.Enako se mi ustavi ko napiše Setup is starting Windows.Po mojem je nekaj v zvezi z plato.Kero plato pa maš?:\

Arthur ::

dajte to malo bolj razložit, kdaj se pojavi to dosovsko okno? po ponovnem zagonu, kakšen je potek do takrat.. itd.
sploh pa je bolj zanesljivo (pa še manj placa na disku zasede), če grete na clean install. te variante z upgrejdom so bolj tko-tko.

Julfi ::

Rama mam 512 in 128 sdr. Sem probal z vsakim posebej v vseh bankih.
Plata pa je MSI K7T Pro z Athlonom 900.
A je možno, da inšal. ne ugaja sistem v rač?
Pri vsah inšalacijah, se mi je to zgodilo le pri mojem.

Arthur Dent:
Po zagonu s cedeja, se prikaže okno, in v spodnji vrstici pišejo datoteke, ki se kopirajo. Ko vse skopira, se pojavi okno in na vrhu piše ''Windows setup'', spodaj pa ''setup is starting Windows''. (tle zmrzne)
Po tistem bi mogle utripnit ledice na tipkovnici, in se začela pregledava diska.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows setup - ne gre delat particij

Oddelek: Pomoč in nasveti
91264 (1089) ender
»

Prekinjen Windows setup

Oddelek: Pomoč in nasveti
8873 (785) c00L3r
»