» »

Položnica

Položnica

classic ::

Verjetno ste o tem že kdaj diskutirali, a vseeno me zanima kakšni so v povprečju vaši računi za internet?

Tomi ::

Vse skupaj z računom za telefon tam nekje 7-8k SIT.. Potem pa seveda nabije še mobitel.. 3-4k SIT..
metrodusa.blogspot.com

TERORRIST ::

Jaj zaj ko sem na Arnesu mam Priblizno 10k na mesec! Kar je ocitno prevec!:'(
Keyboard not found. Press f1 to cancel.

AndrejX ::

Neomejen kabl: 7000.

BrKo ::

7000 sit telefona(80 ur interneta,ponoči in podnevi),4850 sit naročnine,ampak jo delim še z 3 prijatelji,tako da me vse skupaj pride tam okol 8jurjev!

AMIS RULESSS
AMIS-klikni:D:D

OZZY ::

Odvisno kok sem doma. 10-15k internet +telefon. Vendar so možna tudi posebna odstopanja. Npr. Januar 35k. Od kje???

MaJsTeR ::

Prej ko sem mel ISDN nas je prislo okoli 20k a to se vseeno ni veliko kot pa ce se (veliko)menis iz isdn na gsm kot sem se jaz en mesec in racun je bil 50k to pa je hudic pol. No sedaj pa imam kabelsko prek arnesa in plačujem 4k na mesec. Tak pa se ze, da zivet!:D

Elemen_T ::

Pri arnesu sem imel okoli 20k na mesec (telefon - malenkost, net - skoraj vse:D)
Zdaj sem pri netsi pa se mi zdi da bo ralika opazna >:D

SpiDEr8 ::

Hm okol 3-4k na mesc pr siolu!!! Sej je dost če morem sam plačat!!!!:'(

wind ::

Majster: od kdaj ARNES ponuja kabelski dostop?

mravla ::

že dolgo, poglej si ponudbo pri kabelski povezavi. za študente preko arnesa okrog 3.500 sit. neomejen dostop.:D
če ga poženeš, bo letel

kr3dn ::

mravla in majster: a bi lahk kdo razložu kuko to zgleda, če si prek kabla na arnesu. jest sem na arnes.si iskov pa nič najdu :\

kr3dn

MaJsTeR ::

Stopi do lokalnega kableskega operaterja, ki ti bo lepo razložil kak pa kaj pa še prijavnico ti bodo dali. Tako je bilo primeni! Je pa to skoraj cist enak list kot tisti za dial dostop. Meni se je zgodilo, da sem ga zamenjal za dial in sem mogo pol se enkrat posiljat.
Za dial dostop pa se da dobit prijavnica tudi
tukaj!

Rott-von-weiler ::

7k namesec nonstop:O

wind ::

Pri nas imamo kabelsko televizijo, kabelskega interneta pa nimamo. ( ceprav imamo "dobre" kable). Tako da verjetno potem ni mozen dostop do ARNESa preko kabla, ali se motim?

zetko ::

SiOL 25-30k na mesc (komi čakam na ADSL :D:D )

mravla ::

wind tako kot si rekel. pri nas je isto. še malo, mislim da maja (v mojem kraju) pa bo pri nas že možen dostop do kabelskega interneta.
če ga poženeš, bo letel

JLP ::

7000 in še nekaj malega. Višina konstantna.
Live long and prosper!

Dalmatinc ::

8.000 -----> 16.000 (zadnja dva meseca), prej pa 9.000 ----> 12.000 (povprečeje)

Komi čakam ADSL:D

upsi (mislim 16.000 oba zadnja meseca) tist 8.000 - 16000 sem mislu zadnja 3 leta:D:D

LuiIII ::

7k konstantno. Kabel pač.

ja ok kable vemo kolk stanejo; :D

ahac ::

10k telefon (Arnes)
A bi blo pri komercialnemu ponudniku cenejs?? (Ne Siol - ne maram)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

krho ::

OZZY: hm tud pr ns je blo za januar 17k telefona ponavad ga je 7k-8k ?? se kdo cudno poloznico v januarju

zetko ::

A niso eni dedki pa babice dobil okol novga leta račun k je segu u miljonske zneske. Baje jih je ene par skor kap :D

Izak ::

Tudi do 25k.... uhhh SiOL seveda ;(;(;(;(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dražji klicni dostop do interneta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
578005 (6795) kriko1
»

KKS Online dvig hitrosti povezav ?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
27819882 (12915) darkolord
»

Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )

708242 (6548) DeLonghi
»

Arnes in kabel

201984 (1724) Hux
»

ADSL? (strani: 1 2 )