» »

ADSL dinamični IP

ADSL dinamični IP

ferjan ::

Ej na Siolu so mi rekli, da fiksni IP ni mogoc....da dobis dinamicnega in, da to v praksi pomeni, da ne mores preko domačega omrežja surfati po netu. Skratka, da imas lahko adsl samo na eni masini doma!!

Zanima me ce se da navkjub dinamičnemu IP-ju postaviti tako domače omrezje, da bodo lahko vsi (sestrice, mama, ...) dostopali v internet preko moje mašine (na kateri bo adsl modem).
:\

Horhe ::

HMM ja pol pa un tip k tala informacije na Siol-u bluzi, jz sm klicu pa je reku da bojo staticni ip...se mi je ze mal cudn zdel.... po mojem se da... win 2k sigurn... s kaksnim internet connection sharing..al pa tud v win 98... bomo pogruntal neki ...
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......

andrej ::

seveda se to da naredit, dinamicni ali staticni IP - to sploh nima kaj veze. Razen, ce hoces iz interneta dostopat masine, ki jih mas doma. v tem primeru se to zakomplicira...
drugace pa lahko uporabis ICS v win9x in w2k.

Ribicija ::

Ali pa Wingate. Podobna zadeva ki se da ful dobro zrihtati.
ICS v win9x in w2k heh jaz nisem zadovoljen. Andrej ti ze ves zakaj.:\
lp

bzagozen ::

WINPROXY - statičen, dinamičen; nima veze. Na master mašino inštaliraš proxy, na drugih pa naštelaš pri Internet connection localhost:8080 ali pa nekaj takega. Saj vse piše v navodilih. Jaz sem imel tako povezana dva računalnika na internet preko enega modema (dinamični IP).
www.alkoma.si

sasox ::

Po moje je najboljs Sygate (NAT)

andrej ::

vsak ma svoj najljubsi program ki to zna. Jaz najvec uporabljam kar vgrajeni ICS, ker je enostaven, ob tem pa ni treba se nic drugega instalirat...

Dalmatinc ::

ahhhhhhh počakimo pa bomo videl;

jst sem pa oblubu da ko dobim ADSL napišem test.....>:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ne dela internet

Oddelek: Pomoč in nasveti
405171 (3577) seba-beba
»

ADSL oprema