Forum » Šola » Kratka Anketa : Spletne Strani
Kratka Anketa : Spletne Strani
Tydek ::
Pozdravljeni!
Zelo rad blogam in bi rad vprašal še vas uporabnike, če mi lahko pri tem pomagate odgovoriti na kratko anketo, ki bi mi pomagala pri nadaljnemu pisanju. Za rešeno anketo se vam že vnaprej lepo zahvaljujem.
ANKETA: Reši anketo tukaj.
*Za kakršne koli nejasnosti ali napake me prosim opozorite.*
Lep pozdrav
Zelo rad blogam in bi rad vprašal še vas uporabnike, če mi lahko pri tem pomagate odgovoriti na kratko anketo, ki bi mi pomagala pri nadaljnemu pisanju. Za rešeno anketo se vam že vnaprej lepo zahvaljujem.
ANKETA: Reši anketo tukaj.
*Za kakršne koli nejasnosti ali napake me prosim opozorite.*
Lep pozdrav
- spremenilo: Tydek ()
Phantomeye ::
In ti blogaš? V anketi je polno slovničnih in pravopisnih napak. Upam, da kvaliteta ankete ne odraža kvalitete tvojega bloga.
P.S.
Pa če sprašuješ po KAJ vam je pomembno, potem naj možni odgovori ne bodo KAKO.
Kaj vam je pomembno:
Izgled strani mi je srednje pomemben.
P.S.
Pa če sprašuješ po KAJ vam je pomembno, potem naj možni odgovori ne bodo KAKO.
Kaj vam je pomembno:
Izgled strani mi je srednje pomemben.
Se opravičujem anketo sem naredil veliko prehitro ;)
Zgodovina sprememb…
Imel sem ga pa so mi ga ukinili na 000webhost sedaj pa nameravam kupiti domeno. Ampak še načrtujem kako bi dal domeni ime pa tudi še wordpress se učim, kar mi je v veliko veselje. Seveda želim spletno stran sam sestaviti ;)
Zgodovina sprememb…
*Ukinili so mi ga pa zaradi CPU overload 20 % čeprav ne vem kako to... :) Pa hvala, ker si rešil !
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | anketa pri sociologijiOddelek: Šola | 2024 (1864) | nejcek74 |
» | Anketa - Avatarji na Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 42148 (24711) | Gandalfar |
» | Anketa o uporabi Slo-Techa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 17532 (14336) | gzibret |
» | Prenova spletnega mesta Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 11946 (9154) | poweroff |
» | Skrivanje telefonskih številk (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12264 (10511) | V-i-p |