» »

The Last of Us

The Last of Us

««
8 / 8
»
»»

oo7 ::

The Last of us igra prihaja na PC

Magic1 ::

Zdej je verjetno konkretna panika izdelat nekaj novega in šopajo na polno remaster verzije in porte.
Magic

Skyman ::

Res so bedni samo porti za PC,boljse da bi energijo dali v nove PS

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Pa saj je prav, da ta igra pride tudi na PC. Edino cena je neumna saj je polna za 10 let staro igro.

drvo ::

Za nekoga, ki si ni nikoli lastil PS, je nova.

Zmajc ::

Še vedno je iz gameplay stališča proti današnjim igram zelo zastarela igra, čeprav ima nove teksture prek zalepljene.

dolenc ::

barocco ::

Uf fino, da pride za PC..nimamo vsi konzol..
"of topic":pred kratkim( v zadnjem letu) preigral Tomb Raider 2013(30ur)in Rise of the Tomb Raider2016(70ur),super zgodba ,tudi bogato grafično lepa(lokacije)..:)
Da ne omenjam METRO trilogije super muzka zgodba, konci različni..priporočam;)
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

dolenc je izjavil:

Hhaha :)

Naughty Dog has shared new concept art from The Last of Us multiplayer game and promised it will release more information later this year, possibly on the original game's 10th anniversary.

https://www.ign.com/articles/naughty-do...

The Last Of Us Multiplayer Project Is Naughty Dog's "Most Ambitious" Yet, Says Neil Druckmann

https://exputer.com/news/games/the-last...

Igra bo imela krajšo zamudo. Igro so prestavili iz 3 marca na 28 marec zaradi dodatnega poliranja igre.

BorutO ::

Tisti, ki ste jo že igrali ... je ta igra bolj open world stil ali je tako kot left 4 dead, kjer samo bežiš tja, kjer je pot in do cilja? Da vem, če jo sploh kupim.

LeQuack ::

Left 4 dead? Tisto je multiplayer špil in nima nič veze s tem.
Quack !

Kayzon ::

Mah kaki open world,dokaj linearna "cinematic" igra v slogu playstation TPS iger kot so Uncharted in podobne. Res sila preprosta igralnost,edino kar je vleklo igro za moje pojme naprej,je zgodba ki spet v primerjavi s filmi nic posebnega.

Reaper ::

Tako, linearna zgodba z zgodbo ki ti je všeč ali pa ti ni. Meni sta bila oba dela super, drugi še toliko bolj.

BorutO je izjavil:

Tisti, ki ste jo že igrali ... je ta igra bolj open world stil ali je tako kot left 4 dead, kjer samo bežiš tja, kjer je pot in do cilja? Da vem, če jo sploh kupim.

TLOU je 100% linearni coridor shooter z Cinematicsi. Igra je iz leta 2013, PC release je remaster.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Sistemske zahteve za TLOU

The last of us port za PC dela studio Iron Galaxy in ne Naughty dog. Ta studio je naredil port za PC tudi za igro Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Zmajc je izjavil:

BorutO je izjavil:

TLOU je 100% linearni coridor shooter z Cinematicsi. Igra je iz leta 2013, PC release je remaster.

Se pravi bodo naredili en AI upscaling in prodajali kot suho zlato?
Quack !

LeQuack je izjavil:

Zmajc je izjavil:

BorutO je izjavil:

Se pravi bodo naredili en AI upscaling in prodajali kot suho zlato?

Nove teksture, malenkost lepši modeli, boljša fizika, polepšane animacije likov, boljši pathing AI nasprotnikov.

Mislim da so dodali še kako osebno ali 2 v zgodbo.

Ne vem no, nekako se mi ne zdi spodobno da prodajajo 10 let staro igro (2013) za 60€.
Quack !

The Last of Us Part I - PC Features: Audio Descriptions, Controller Support, and More | PC

undertacker ::

Je možno igrat Multiplayer?

meho7 ::

LeQuack je izjavil:

Ne vem no, nekako se mi ne zdi spodobno da prodajajo 10 let staro igro (2013) za 60€.

Saj to ze dolgo pocnejo.
Uncharted 4 je bila 6 let stara, ko smo lani dobili pc port.

dronyx ::

LeQuack je izjavil:

Igra je remake igre iz leta 2013. Glede na velikost igre dobiš skoraj 1,5 GB za 1 euro, kar je veliko. Sony si sicer zasluži pohvale za PS igre, ki jih je prenesel na PC do sedaj (God of War, Uncharted:Legacy of Thieves Collection, Spiderman...).

dronyx je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Igra je remake igre iz leta 2013. Glede na velikost igre dobiš skoraj 1,5 GB za 1 euro, kar je veliko. Sony si sicer zasluži pohvale za PS igre, ki jih je prenesel na PC do sedaj (God of War, Uncharted:Legacy of Thieves Collection, Spiderman...).

To da portajo 4+ let stare igre na PC je za mene norčevanje z PC gamerjev in jih iz principa ne mislim nikoli kupiti ne plus.

Na konzoli jih v tem času dobiš že za drobiž tam pa ti port prodajo po 60€.

Mislim portali so God of War iz 2018 , nato pride ven Ragnarok in .... ignor, prst v dupe, lahko čakate 4+ leta za sequel, ker zakaj pa ne.

LeQuack je izjavil:

Saj ni prav, da je polna cena.

dronyx ::

Zmajc je izjavil:

To da portajo 4+ let stare igre na PC je za mene norčevanje z PC gamerjev in jih iz principa ne mislim nikoli kupiti ne plus.

Saj nikogar ne silijo da kupi. Jaz gledam izključno iz stališča igralne izkušnje in God of War in Uncharted sta zame eni izmed boljših iger. Druga opcija bi bila, da jih sploh ne bi bilo na PC in ta se mi zdi bistveno slabša. Upam da izdajo na PC še Ghost of Tsushima, ampak slabo kaže.
««
8 / 8
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Last of Us 3

Oddelek: Konzole
413715 (143) oo7
»

Uncharted 4: A Thief's End (PS4) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
32266849 (1715) oo7
»

Top singleplayer.

Oddelek: Igre
455935 (2813) TheBlueOne

Več podobnih tem