» »

najbolj ugoden mobilni internet paket ?

najbolj ugoden mobilni internet paket ?

#000000 ::

Kater ponudnik ima najbolj ugoden paket mobilnega interneta, brez telefonije samo internet ?

drvo ::

Tuš ma tako da kupiš ključek pol pa maš za vsak dan ko uporabljaš net 1e. torej ko se vključiš lahko surfaš 24 ur neomejeno. Če ga ne uporabljaš ne plačaš nič, račun pa si polniš s karticami.

Mesar ::

drvo, linkz?

Pa še boljše vprašanje, kake so omejitve in hitrosti? Vem da ma mobitel nore omejitve hitrosti, ki enkrat presežeš tistih 30gb in potem lahko samo še životariš...

Sicer pa vse piše... http://www.mobitel.si/paketi/instant-in...

Torej če tuš nima teh omejitve je 30, 31EUR na mesec boljša izbira... je kdo sprobal?
Your turn to burn!

Dr_M ::

Najprej preveri, ce sploh imas na voljo tus omrezje na svoji lokaciji.

drvo ::

Nimam linka, pa ne da se mi ga iskat. Vem pa, da je tako, ker sem ga silom prilike kak mesec uporabljal v službi, ko smo se preselili in so nam predolgo priklapljali net. Če pa je kaka omejitev v količini prenosa to pa nebi vedel točno. Sem pa si občasno tudi kaj potegnil z neta v tistem času.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: drvo ()

floyd1 ::

Imaš tudi pri Tušu "primerno uporabo" v drobnem tisku. Presežeš 1GB v 24 urah in že lahko "ukrepajo". Z njihove strani:
Velja načelo primerne uporabe pri prenosu podatkov v skladu s Posebnimi pogoji uporabe storitev mobilnega interneta BREZMEJNI INTERNET 24 UR.
Tušmobil je označeni paket oblikoval z namenom zagotavljanja uporabniške izkušnje, ki za povprečnega uporabnika pomeni neomejeno uporabo storitev in sicer z dodelitvijo tako visoke količine storitev, da je povprečni uporabnik v določenem obračunskem obdobju običajno ne doseže oz. ne porabi. V določenih primerih, zlasti, ko poraba označenega paketa začne bistveno odstopati od siceršnje povprečne uporabe ali Tušmobil na podlagi analize prometa oceni, da storitev naročnik ne uporablja v skladu z običajnimi vzorci uporabe povprečnega Tušmobilovega uporabnika (zlasti v primeru uporabe v P2P - "vsak z vsakim" omrežjih ali prenosih večjih ali večje količine datotek ter v primerih vzdrţevanja kontinuirane povezave ne glede na hitrost) si Tušmobil za zaščito kvalitete storitev, integritete omrežja in zaščite omrežja pred preobremenitvami, po predhodnem opozorilu z SMS sporočilom in v primeru, da uporabnik s kršitvami nemudoma ne preneha, pridržuje pravico omejiti možnost uporabe storitev s tem, da izvede kateregakoli izmed naslednjih ukrepov (i)omeji prenosne hitrosti podatkovnih sej, (ii) za določen čas prepreči uporabo storitev, (iii) začne z obračunavanjem presežne uporabe po Ceniku, če je tak ukrep predviden ali (iv) aktivira naslednje obračunsko obdobje. V izogib dvomu se bo v vsakem primeru za preseganje običajne rabe štelo kumulativno preseganje 1 GB prenosa podatkov kadarkoli v roku 24 ur od aktivacije posameznega obdobja veljavnosti.

hojnikb ::

Če presežeš 1GB pri tušu, ti samo zmanjšajo hitrost (na UMTS hitrosti afaik)
Tudi če te čist izklopijo, lahko še vedno kupiš novo sim kartico ;)
#brezpodpisa

#000000 ::

Ja jest rabim tko nekje 20gb mesečno, sam srfanje za 2 računala, se pravi če omejim p2p na nulo, youtube omejim na najmanjšo kvaliteto, bi mogu imet čez in čez zadosti 10 gb mesečno, samo surfanje in gmail.

floyd1 ::

hojnikb je izjavil:

Če presežeš 1GB pri tušu, ti samo zmanjšajo hitrost (na UMTS hitrosti afaik)
Tudi če te čist izklopijo, lahko še vedno kupiš novo sim kartico ;)

To je res, ampak (nekaj o tem sem bral na forumih) zmanjšajo hitrost toliko, da že težko karkoli pametnega počneš (na 2 računalnikih pa sploh ne). SIM-ka pa vseeno stane 5 EUR, tak da te "vaje" ne bi preveč ponavljal, ker drugače te lahko kar drago pride tole.

#000000: Zakaj bi karkoli omejeval? 20GB/mesec pa res ne bi smelo biti preveč. Preveri pa, če imaš sploh signal in kako hitro ti to dela - ko sem še bil na Tušmobilu je bilo precej nihanja - v MB dobro, ponekod pa (kljub signalu) skoraj ni delalo. Tu se lahko žal pred Mobitelom vsi skrijejo, tudi Simobil (Bob, ki ga imam zdaj). Pa za deljenje te internetne povezave med 2 računalnika boš še nekaj rabil (3g hotspot?)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: floyd1 ()

ManDriver ::

#000000 je izjavil:

Ja jest rabim tko nekje 20gb mesečno, sam srfanje za 2 računala, se pravi če omejim p2p na nulo, .......


Kako pa zgleda p2p promet na mobilem internetu, ki ima dohodne porte zaprte?
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
86108682 (12106) zobnik
»

prenos podatkov

Oddelek: Loža
194453 (4109) Scorpia
»

TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18544061 (32791) OChack
»

Veliki problemi z nategunskim Tušmobilom (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
30058551 (47066) Lonsarg
»

S!Mobil omejuje uporabnike (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12413517 (10134) #000000

Več podobnih tem