Forum » Kaj kupiti » Hladilnik za 1700+?
Hladilnik za 1700+?
MrGTO ::
Torej kot je ze razvidno iz naslova me zanima kateri je najbolsi hladilnik za AMD XP 1700+, rad bi ga pa zelo navijal. Razen Vulcano 7+, ki je zelo glasen kokr slisim...se kaksen.
Aja, mel pa bom Epox 8rda+ tko da tam ni dost prostora za kaksen thermalright, vsaj se mi zdi.
Hvala za odgovore.
Lp, Oblak
Aja, mel pa bom Epox 8rda+ tko da tam ni dost prostora za kaksen thermalright, vsaj se mi zdi.
Hvala za odgovore.
Lp, Oblak
msmiha ::
Kaj drugega kot Volcano ti ne preustae, razen če res kupiš Thermalrighta, ki bi pa mogu iti na to plato skoraj 100%
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Fury ::
price/performance je pomoja najbols v7+ 80mm tih vent pa zmonitras..
ce hoces pa hudo pa gres slk-800 al pa ax-7 k se ga celo da dobit v slo sam je dost cez 10k :)
ce hoces pa hudo pa gres slk-800 al pa ax-7 k se ga celo da dobit v slo sam je dost cez 10k :)
MrGTO ::
kaksen vent pa ma Vulcano 7+, a nima 80mm?Pa, a je full razlike med Vulcanom 7 pa 7+? Kr mam doma Vulcano 7.
Kje pa se da dobiti Thermalrightove hladilnike?
Lp, Oblak
Kje pa se da dobiti Thermalrightove hladilnike?
Lp, Oblak
Alexius Heristalski ::
Kaj niso Termalright zelo glasni? Sprašujem zato, ker ne vem kateri hladilnik kupiti.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Leo ::
Thermalright hladilniki so glasni ce na njih namestis glasen ventilator. Namrec vsi njihovi modeli so v osnovi brez ventilatorja, kar pomeni da na njih pac namestis ventilator glede na svoje potrebe in zelje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19054 (16177) | Wofk |
⊘ | Kateri CPU coolerOddelek: Kaj kupiti | 3610 (3028) | boštjan |
» | Kateri hladilnik???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1667 (1282) | =Exceed= |
» | S ščim hladiti XP 2400+Oddelek: Kaj kupiti | 1610 (960) | ghibly |
» | Athlon xp 2200+ hladilnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (997) | Blup |