Forum » Loža » Zakaj je na netu več fantov kot punc
Zakaj je na netu več fantov kot punc
Temo vidijo: vsi

dela ::
Zakaj na spletnih zmenkarijah je 100 fantov na 1 punco?
Ker jim večina tipov najeda in se jim vsiljuje že na vsakem koraku v RL in ne rabijo tega še na spletu.
Zakaj na ircu je 100 fantov na 0 punc in 5 ženskih nickov, ki so v resnici boti, ki delajo reklame za xxx strani
Glej prejšnji odgovor. Dodatno pa so se podjetni ljudje odločili zadovoljevati (tolažilne) potrebe tipov, ki so ostali na suhem (kot ugotavljaš, teh ni malo, so zelo glasna skupina, zato njihovega povpraševanja ni težko razbrati, biznis je posledično dober).
Zakaj če na FB dodaš neko neznanko te ne sprejme.
Glej 1. odgovor.
Zakaj če neka neznanka na fb doda enga tipa jo bo ta tip sprejel?
Tipom ponavadi nihče tolk ne najeda na vsakem koraku, pa imajo pogosteje voljo do novih random kontaktov.
Zakaj na skajpu ogromno tipov piše puncam, večina teh tipov pol ne dobi odgovora?
Glej 1. odgovor (ker se na spletu večina tipov očitno še naprej obnaša enako kot v RL).

eric_cartman ::
Sam to je res včasih žalostno k gledam tipe po Ljubljani.
Pride kšna ženska mimo, pa vsi tipi na kup pa jo gledat. Pol pa žvižgajo za njo. Pol se edn za njo dere jooo kva bi ti delu.. Enkat je blo tut tko, da je en tip za eno prletu na Prešercu pa jo po riti useku.. Skratka take bedne fore..
In takih tipov ženske ne prenesejo.. In k zagledajo potem kšnga tipa k bi ga sam rd nekam vtaknu, ni čudno, da se pol na veliko izogibajo vsem tipom..
Pride kšna ženska mimo, pa vsi tipi na kup pa jo gledat. Pol pa žvižgajo za njo. Pol se edn za njo dere jooo kva bi ti delu.. Enkat je blo tut tko, da je en tip za eno prletu na Prešercu pa jo po riti useku.. Skratka take bedne fore..
In takih tipov ženske ne prenesejo.. In k zagledajo potem kšnga tipa k bi ga sam rd nekam vtaknu, ni čudno, da se pol na veliko izogibajo vsem tipom..

jype ::
eric_cartman> Sam to je res včasih žalostno k gledam tipe po Ljubljani.
Zakaj pa tipe po Ljubljani gledaš? :)
eric_cartman> Enkat je blo tut tko, da je en tip za eno prletu na Prešercu pa jo po riti useku..
Predrznež. Upam, da ga je kdo discipliniral.
Zakaj pa tipe po Ljubljani gledaš? :)
eric_cartman> Enkat je blo tut tko, da je en tip za eno prletu na Prešercu pa jo po riti useku..

Hahaha.. I get your point..
No potem pa bolje tako: Opazim tipe po Ljubljani, medtem ko sva z mojo punco na sprehodu..
In ja.. Če bi mojo gdo tko udaru bi ga ornk disciplineru...
A štekaš kako gledam na to stvar? Če bi opazil, da se za mojo obrača 10 tipov pa ji govori kšne bedne stvari bi se na hitr mal pomenu z njimi..
No potem pa bolje tako: Opazim tipe po Ljubljani, medtem ko sva z mojo punco na sprehodu..

A štekaš kako gledam na to stvar? Če bi opazil, da se za mojo obrača 10 tipov pa ji govori kšne bedne stvari bi se na hitr mal pomenu z njimi..

Wox ::
Zakaj na spletnih zmenkarijah je 100 fantov na 1 punco?
To se ti samo zdi. Velika večina današnjih žensk je namreč možač. Več žensk najdeš med fanti.
Commodore 64

eric_cartman> Če bi opazil, da se za mojo obrača 10 tipov pa ji govori kšne bedne stvari bi se na hitr mal pomenu z njimi..
Ne tega delat. Lepim včasih težijo. Velik bl pomaga, če jih one odpikajo. Si pa lahko za backup, če je treba.
Ne tega delat. Lepim včasih težijo. Velik bl pomaga, če jih one odpikajo. Si pa lahko za backup, če je treba.

kuall ::
eric_cartman je izjavil:
...in dobil brco v zobe. če boš zagledal kakšnega silaka kako bulji v rit od tvoje ne priporočam da se preveč šopiriš. :)

kuall> ...in dobil brco v zobe. če boš zagledal kakšnega silaka kako bulji v rit od tvoje ne priporočam da se preveč šopiriš. :)
Tudi silaki se pogosto preveč šopirijo, tako da naj se raje kar pazijo - ko koga brcneš v zobe imaš mednožje zelo na široko izpostavljeno.
Tudi silaki se pogosto preveč šopirijo, tako da naj se raje kar pazijo - ko koga brcneš v zobe imaš mednožje zelo na široko izpostavljeno.

Vitez ::
Dajte fantje , malo se nagvihtajte, postanite podobni dedcem, da bodo čefurčki vidli, d aima punca zraven sebe dedca, ne pa mevžo in ne bodo nič težili.

Double_J ::
eric_cartman je izjavil:
Hahaha.. I get your point..
Kaj pa če bi se tvoja spogledovala s kom izmed tvojih prijateljev in se potem začela kregati s tabo. Do sedaj imam nekaj takšnih izkušenj, samo da sem jaz tisti prijatelj.

Potem si pa v precepu ali mu jo vzameš ali ne.

Dve šivanki...

Vitez> Dajte fantje , malo se nagvihtajte, postanite podobni dedcem, da bodo čefurčki vidli, d aima punca zraven sebe dedca, ne pa mevžo in ne bodo nič težili.
A nisi ti kao nek izkušen človek? Zakaj naj bi se pa po tvoje "čefurčki" ozirali na dedce? Vnaprej vedo, da pri dekletu nimajo šans, nastopajo vedno v večjih skupinah, hkrati pa se meni zdi, da se imajo vso pravico slinit nad lepimi dekleti, dokler to počno od daleč - to je pač vse, kar ti ostane, če padeš na družbeno dno. Pa še zob ponavadi nimajo več, da bi jih bilo strah izgubiti kakšnega.
Double_J> Potem si pa v precepu ali mu jo vzameš ali ne.:D
Zakaj bi bil pa v precepu? Dekle se mora odločit, pri komu se bo udinjalo, ti se moraš pa odločit, koga od obeh imaš raje, ker obeh hkrati najbrž ne boš "obdržal".
A nisi ti kao nek izkušen človek? Zakaj naj bi se pa po tvoje "čefurčki" ozirali na dedce? Vnaprej vedo, da pri dekletu nimajo šans, nastopajo vedno v večjih skupinah, hkrati pa se meni zdi, da se imajo vso pravico slinit nad lepimi dekleti, dokler to počno od daleč - to je pač vse, kar ti ostane, če padeš na družbeno dno. Pa še zob ponavadi nimajo več, da bi jih bilo strah izgubiti kakšnega.
Double_J> Potem si pa v precepu ali mu jo vzameš ali ne.:D
Zakaj bi bil pa v precepu? Dekle se mora odločit, pri komu se bo udinjalo, ti se moraš pa odločit, koga od obeh imaš raje, ker obeh hkrati najbrž ne boš "obdržal".

@Double_J
Eh lej tako gre ta stvar.. Na srečo imam punco, ki ima na svojem podstrešju vse porihtano.. Tako, da me za to ne skrbi absolutno nič..
Sploh pa se ne imej za prijatelja potem, če si mu sposoben punco prevzet.. To je pa res low point pr prijatelstvu, da kolegu spelš punco.. Tko da ti je lahk dost bed zarad tega.. Vsaj če sta bla kul kolega..
In tudi če nebi imela ona vse porihtano pri sebi imam še vedno ob sebi prijatelje, ki mi želijo, da sem srečen..ne pa takih, ki hočjo podret mojo punco.. To so sam friends wannabe...
Kar se tiče pa šopirjenja.. Tut jst se raje umikam problemom kot pa jih delam.. Sam sm pa tut jst razp*** ko se začne ker od lublanskih mešancov dret kej po ulci za mano pa za mojo bejbo..
Eh lej tako gre ta stvar.. Na srečo imam punco, ki ima na svojem podstrešju vse porihtano.. Tako, da me za to ne skrbi absolutno nič..
Sploh pa se ne imej za prijatelja potem, če si mu sposoben punco prevzet.. To je pa res low point pr prijatelstvu, da kolegu spelš punco.. Tko da ti je lahk dost bed zarad tega.. Vsaj če sta bla kul kolega..
In tudi če nebi imela ona vse porihtano pri sebi imam še vedno ob sebi prijatelje, ki mi želijo, da sem srečen..ne pa takih, ki hočjo podret mojo punco.. To so sam friends wannabe...
Kar se tiče pa šopirjenja.. Tut jst se raje umikam problemom kot pa jih delam.. Sam sm pa tut jst razp*** ko se začne ker od lublanskih mešancov dret kej po ulci za mano pa za mojo bejbo..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()

eric_cartman> Sam sm pa tut jst razp*** ko se začne ker od lublanskih mešancov dret kej po ulci za mano pa za mojo bejbo..
Vidiš - narobe. Lahko bi bil pravi gentleman in jim z jasnim pogledom dal vedeti, da se ti smilijo, ker ti lahko, oni pa ne.
Vidiš - narobe. Lahko bi bil pravi gentleman in jim z jasnim pogledom dal vedeti, da se ti smilijo, ker ti lahko, oni pa ne.

Vitez ::
Čudno mesto, ta Ljubljana. V Mariboru so fantje bolj olikani, nihče ne žvižga za dekleti, kaj šele kaj drugega.

Tud zelo resna punca to lahko naredi. Se spogleduje s tabo... ti sicer ne odreagiraš, čez kak mesec pa zveš da sta šla narazen s tem tvojim kolegom.
Skratka moraš vedeti, da je punca s tabo ker trenutno ne pozna boljšega od tebe. Če ga spozna boš v težavah, to velja za vse.
Dve šivanki...

Skratka moraš vedeti, da je punca s tabo ker trenutno ne pozna boljšega od tebe. Če ga spozna boš v težavah, to velja za vse.
Zdj mi pa razloži, zakaj bi sploh začela spoznavat druge tipe in iskat kateri je boljši od mene, če pa pravi, da je z mano zares srečna.. A ni to fora zveze?
Če si srečen in te nekdo osrečuje, ga ne rabi skrbet, da se bo to kar čez noč spremenilo.. Vsaj mene ne.. Ker se sam pri sebi zavedam, da če sem zelo srečen, potem ne bom iskal drugje sreče, ko pa jo že imam...

eric_cartman je izjavil:
@Double_J
Jaz mu je seveda ne prevzamem. Bolj me zanima potem ko gresta posledično narazen... zaenkrat me niti potem ni zanimala, čeprav mi je bila recimo ena res dobra.
Dve šivanki...

Double_J> Tud zelo resna punca to lahko naredi. Se spogleduje s tabo... ti sicer ne odreagiraš, čez kak mesec pa zveš da sta šla narazen s tem tvojim kolegom.
Vsaka punca to lahko naredi - resne se od neresnih ločijo po tem, da to naredijo pravilno.
Double_J> Skratka moraš vedeti, da je punca s tabo ker trenutno ne pozna boljšega od tebe. Če ga spozna boš v težavah, to velja za vse.
V kakšnih težavah pa? Ker pri meni se niso pojavile, ko je spoznala bogatejše, lepše, pametnejše ali pa vse to hkrati.
Vitez> Čudno mesto, ta Ljubljana. V Mariboru so fantje bolj olikani, nihče ne žvižga za dekleti, kaj šele kaj drugega.
Jah, Ljubljana je še na Balkanu.
Vsaka punca to lahko naredi - resne se od neresnih ločijo po tem, da to naredijo pravilno.
Double_J> Skratka moraš vedeti, da je punca s tabo ker trenutno ne pozna boljšega od tebe. Če ga spozna boš v težavah, to velja za vse.
V kakšnih težavah pa? Ker pri meni se niso pojavile, ko je spoznala bogatejše, lepše, pametnejše ali pa vse to hkrati.
Vitez> Čudno mesto, ta Ljubljana. V Mariboru so fantje bolj olikani, nihče ne žvižga za dekleti, kaj šele kaj drugega.
Jah, Ljubljana je še na Balkanu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Vseeno pa je podlo to, da svojemu kolegu prevzameš punco oz. sploh pomisliš na to...
Jst vem, da je nobenemu svojemu kolegu nebi pa vem da je tut moji kolegi nebi meni.. Kako je pa to pri tebi pa ne vem..
Jst vem, da je nobenemu svojemu kolegu nebi pa vem da je tut moji kolegi nebi meni.. Kako je pa to pri tebi pa ne vem..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()

Rekel sem boljšega... v tistem kar ona smatra za boljše.
In kaj potem narediš... bi šel sedaj do ene, od tega "neljubega dogodka" pa je sedaj minilo že nekaj let.
Dve šivanki...

eric_cartman> Vseeno pa je podlo to, da svojemu kolegu prevzameš punco oz. sploh pomisliš na to...
Nehajte razmišljat o dekletih kot o lastnini, no! Če se ona strinja, je OK, če se ne, pa ni. To je vse, kar je.
Double_J> In kaj potem narediš...
Najdeš drugo, ane? Zakaj bi se pa silil ostat z dekletom, ki si tega ne želi?
Double_J> Rekel sem boljšega... v tistem kar ona smatra za boljše.
Ja, saj. A ti res misliš, da je tako veliko najboljših, da imajo kar vsi partnerje po več desetletij skupaj?
Ne. Je pa precej veliko žensk, ki dobro vedo kaj hočejo in jim na kraj pameti ne pade, da bi dolgoletne partnerje, ki jih imajo rade, kar odvrgle, ker se je od nekje pritepel nekdo, ki ima boljši marketing.
Nehajte razmišljat o dekletih kot o lastnini, no! Če se ona strinja, je OK, če se ne, pa ni. To je vse, kar je.
Double_J> In kaj potem narediš...
Double_J> Rekel sem boljšega... v tistem kar ona smatra za boljše.
Ja, saj. A ti res misliš, da je tako veliko najboljših, da imajo kar vsi partnerje po več desetletij skupaj?
Ne. Je pa precej veliko žensk, ki dobro vedo kaj hočejo in jim na kraj pameti ne pade, da bi dolgoletne partnerje, ki jih imajo rade, kar odvrgle, ker se je od nekje pritepel nekdo, ki ima boljši marketing.
Zgodovina sprememb…

Invictus ::
Včasih smo se za štos na IRC ali kak Chat prijavili kot ženske.
V pol ure dobiš 20 telefonskih, da ne govorim o slikcah. Kar si hotel, si dobil. Je pa res da nismo šli nikoli toliko daleč da bi kakega tipa malo preverili na "randiju". Kot brat od njegovega randija
. Bi bilo malo prekruto.
V pol ure dobiš 20 telefonskih, da ne govorim o slikcah. Kar si hotel, si dobil. Je pa res da nismo šli nikoli toliko daleč da bi kakega tipa malo preverili na "randiju". Kot brat od njegovega randija

"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x

Ne ni pustila mene, mojega bežnega kolega je pustila verjetno zaradi mene. Samo je sedaj minilo že nekaj let od tega.

Dve šivanki...

@jype
Sej ravno zato gre.. Nimam punce za lastnino temveč jo cenim in ji zaupam.. In dokler sem jo sposoben osrečiti, nimam bojazni, da bi šlo karkoli narobe... Seveda je pa vse to njena odločitev, če bi želela drugega tipa..
Če pa bi bilo tako, da nebi hotela bit več ob meni in bi opazil, da ni več srečna bi se pač z njo pogovoril.. Probal rešiti situacijo.. Če pa se je nebi dalo potem pa tako ali tako nimaš več kaj narediti..
Sej ravno zato gre.. Nimam punce za lastnino temveč jo cenim in ji zaupam.. In dokler sem jo sposoben osrečiti, nimam bojazni, da bi šlo karkoli narobe... Seveda je pa vse to njena odločitev, če bi želela drugega tipa..
Če pa bi bilo tako, da nebi hotela bit več ob meni in bi opazil, da ni več srečna bi se pač z njo pogovoril.. Probal rešiti situacijo.. Če pa se je nebi dalo potem pa tako ali tako nimaš več kaj narediti..

Double_J> Ne ni pustila mene
Saj je vseeno, koga je pustila. Gre preprosto za to, da je pustila enega, s katerim očitno ni bila zadovoljna.
Saj je vseeno, koga je pustila. Gre preprosto za to, da je pustila enega, s katerim očitno ni bila zadovoljna.

jype... tudi se zgodi. Spogleduje se s tabo in potem se začne vedno bolj kregati s svojim tipom in gresta celo narazen. Pa naj kakšna ženska pove, če je to možno, ampak jaz imam par takšnih izkušenj.
Cartman bi ti upal biti moj prijatelj?

Dve šivanki...

Double_J> jype... tudi se zgodi. Spogleduje se s tabo in potem se začne vedno bolj kregati s svojim tipom in gresta celo narazen. Pa naj kakšna ženska pove, če je to možno, ampak jaz imam par takšnih izkušenj.
Seveda je možno, zakaj pa ne? Komot se tudi zgodi, da se partnerja po 20 letih naveličata drug drugega in gresta narazen. Eni čisto odgovorno in sporazumno, drugi pa naredijo celo dramo. Tudi jaz poznam številne pare, ki so se razšli, ko so otroci že praktično odrasli.
Double_J> Cartman bi ti upal biti moj prijatelj?:))
Jaz raje ne, ker bi te moje dekle partizanskega porekla verjetno krepko okol kepe, ko bi razlagal, kaj si prebral v požareportu.
Seveda je možno, zakaj pa ne? Komot se tudi zgodi, da se partnerja po 20 letih naveličata drug drugega in gresta narazen. Eni čisto odgovorno in sporazumno, drugi pa naredijo celo dramo. Tudi jaz poznam številne pare, ki so se razšli, ko so otroci že praktično odrasli.
Double_J> Cartman bi ti upal biti moj prijatelj?:))
Jaz raje ne, ker bi te moje dekle partizanskega porekla verjetno krepko okol kepe, ko bi razlagal, kaj si prebral v požareportu.
Zgodovina sprememb…

Ampak če nebi spoznala mene, se to ne bi zgodilo. Mislim ne bi se zgodilo v tistem trenutku, morda pa bi se kdaj kasneje.
Še najbolj jih pa podžge, če ubistvu vedo da so ti všeč, vendar nočeš zajebati tega prijatelja in se nič ne odzivaš. Potem hmalu zveš da so ga pustile.
Dve šivanki...

Double_J> Ampak če nebi spoznala mene, se to ne bi zgodilo.
Kako temeljito te je pa spoznala? Ker če je bila to "ljubezen na prvi pogled", potem sem prepričan, da bi se tudi tebi isto zgodilo, pa tistim trem za tabo tudi.
Double_J> Še najbolj jih pa podžge, če ubistvu vedo da so ti všeč, vendar nočeš zajebati tega prijatelja in se nič ne odzivaš.
V resnici vse ljudi privlačijo taki ljudje, ki se zanje zelo intenzivno ne zanimajo.
Kako temeljito te je pa spoznala? Ker če je bila to "ljubezen na prvi pogled", potem sem prepričan, da bi se tudi tebi isto zgodilo, pa tistim trem za tabo tudi.
Double_J> Še najbolj jih pa podžge, če ubistvu vedo da so ti všeč, vendar nočeš zajebati tega prijatelja in se nič ne odzivaš.
V resnici vse ljudi privlačijo taki ljudje, ki se zanje zelo intenzivno ne zanimajo.

jype>V resnici vse ljudi privlačijo taki ljudje, ki se zanje zelo intenzivno ne zanimajo.
Pomojm zato, ker smo ljudje taki, da bi radi vsem ugajal in bli najboljši.. Čeprov ni lih to taktika za osvajat.. Ker lahko se pa zgodi lih kontra od tega.. Mislm jst svoje zihr nism osvajou tako, da sem se delal, da me ne zanima. Pol verjetno danes nebi bla skupej..
Pomojm zato, ker smo ljudje taki, da bi radi vsem ugajal in bli najboljši.. Čeprov ni lih to taktika za osvajat.. Ker lahko se pa zgodi lih kontra od tega.. Mislm jst svoje zihr nism osvajou tako, da sem se delal, da me ne zanima. Pol verjetno danes nebi bla skupej..

Pithlit ::
Tud zelo resna punca to lahko naredi. Se spogleduje s tabo... ti sicer ne odreagiraš, čez kak mesec pa zveš da sta šla narazen s tem tvojim kolegom.
Bedarija. Moja je šla z mano, če lahko uporabim angleško različico, through hell and back. Pa je še vedno tukaj. Srečnejša kot kdajkoli prej.
To kar puhoglavke počnejo je pač njihov problem. Sicer te pa prav razumem... tudi jaz nebi zaupala izdajalki.
Life is as complicated as we make it...

Kako temeljito te je pa spoznala?
Enkrat je bilo dovolj že samo to, da smo bili 1 teden vsi skupaj v apartmaju.
Zajebal jaz nisem nobenega, samo pustile so ga vseeno. Se pravi je za te kolege to isto sranje...

Dve šivanki...

eric_cartman> Čeprov ni lih to taktika za osvajat.. Ker lahko se pa zgodi lih kontra od tega..
Ne, ni taktika za osvajat - samo zelo pogost pojav.
Double_J> Enkrat je bilo dovolj že samo to, da smo bili 1 teden vsi skupaj v apartmaju.
To pa verjamem in sem že videl, a težko verjamem, da je bila prej pa zadovoljna v zvezi. Tudi obratno "sceno" sem že videl (ko je fant pustil dekle, ker je na počitnicah spoznal "lepšo").
Ne, ni taktika za osvajat - samo zelo pogost pojav.
Double_J> Enkrat je bilo dovolj že samo to, da smo bili 1 teden vsi skupaj v apartmaju.
To pa verjamem in sem že videl, a težko verjamem, da je bila prej pa zadovoljna v zvezi. Tudi obratno "sceno" sem že videl (ko je fant pustil dekle, ker je na počitnicah spoznal "lepšo").

dela ::
Čudno mesto, ta Ljubljana. V Mariboru so fantje bolj olikani, nihče ne žvižga za dekleti, kaj šele kaj drugega.
Ja, samo jaz sem tam ene 3x videl na lastne oči podobno situacijo, pa sem zelo redko v Mariboru. Enkrat sta dva modela v avtu trobila neki punci, sredi ceste ustavila ob njej in skoz odprto šipo na glas komentirala njeno rit. Je začela hitreje hodit in se ni odzivala, nerodno je bilo pa še meni, ki sem samo šel mimo.

Po mojih izkušnjah je to dost običajen in razširjen način obnašanja do žensk.

CleanPower ::
Vidiš - narobe. Lahko bi bil ponosen, ker to samo pomeni da imaš sexy punco.
Kaj tam fantje žvižgajo za fanti, in punce za puncami? ojojoj...
Celsius - če hodlaš $400 za 30dni, dobiš 50$ nagrade
https://celsiusnetwork.app.link/1453486815
https://celsiusnetwork.app.link/1453486815
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CleanPower ()

Kamran ::
Oj,
Kaj pa če bi ji rekli, da ima popolna koloidna rezervoarja ? Za moje pojme bi bi BSOD-irala v glavi. Eror, error, does not compute ! Please enter valid user input procedure !
Kolega Maslow bi pa drugače na izvorno vprašanje v temi znal bolj svetovati...
eric_cartman je izjavil:
Sam to je res včasih žalostno k gledam tipe po Ljubljani.
Kaj pa če bi ji rekli, da ima popolna koloidna rezervoarja ? Za moje pojme bi bi BSOD-irala v glavi. Eror, error, does not compute ! Please enter valid user input procedure !

Kolega Maslow bi pa drugače na izvorno vprašanje v temi znal bolj svetovati...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kamran ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako prijazno zavrniti fanta? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22661 (17607) | krneki0001 |
» | moški in "čekiranje" žensk/fantazije (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 11016 (10420) | Mesar |
» | Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 90980 (83028) | Yosh |
⊘ | Speed Dating v sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 52397 (46241) | Gandalfar |