Forum » Loža » Stres na delovnem mestu
Stres na delovnem mestu
iKra ::
Živjo
V okviru seminarske naloge raziskujeva temo Stres na delovnem mestu, ki vključuje pridobivanje podatkov na podlagi ankete, dostopne na spodnjem linku.
Bili bi zelo hvaležni, če bi si vzeli par minutk časa in jo izpolnili.
Hvala:)
http://www.mojaanketa.si/anketa/2518335...
V okviru seminarske naloge raziskujeva temo Stres na delovnem mestu, ki vključuje pridobivanje podatkov na podlagi ankete, dostopne na spodnjem linku.
Bili bi zelo hvaležni, če bi si vzeli par minutk časa in jo izpolnili.
Hvala:)
http://www.mojaanketa.si/anketa/2518335...
gruntfürmich ::
vadafak so te stopnje izobrazbe? vidim da bom moral obe dve nažgat...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Hvala vsem, seveda pošljem vsem gajbo pira. Če ga slučajno ne dobite pa dejte poštarju za pihat, da smo si na jasnem kje se je pivo izgubilo.:D
genesiss ::
Brezposelnost je poklic?
Kako je s stopnjami izobrazbe - Če imaš končan (nebolonjski) univerzitetni program izbereš kaj?
To je samo za trenutno zaposlene?
Kako je s stopnjami izobrazbe - Če imaš končan (nebolonjski) univerzitetni program izbereš kaj?
To je samo za trenutno zaposlene?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
Genesiss, hvala za opazko. Pod poklic je mišljeno, na katerem področju si zaposlen. In ker je anketa za ZAPOSLENE, kar bi bilo res dobro poudariti, opcija brezposeln niti ne pride v poštev.:D
Glede stopnje izobrazbe pa je za tiste s končanim univerzitetnim programom primerna izbira diploma, čeprav morda pri katerem programu niti ni bila pogoj za dokončanje.
Hvala še enkrat za vse odzive.:)
Glede stopnje izobrazbe pa je za tiste s končanim univerzitetnim programom primerna izbira diploma, čeprav morda pri katerem programu niti ni bila pogoj za dokončanje.
Hvala še enkrat za vse odzive.:)
energetik ::
Kako je s stopnjami izobrazbe - Če imaš končan (nebolonjski) univerzitetni program izbereš kaj?Res je - kje je visokošolski študij?
Pri poklicu mojega poklica ni na seznamu, pa je precej pogost.
6. vprašanje je precej v megli. Recimo nadure mi povzročajo precej stresa, ko so potrebne, vendar jih skoraj nikoli ne opravljam. Kaj torej odgovorimo v takem primeru?
Raven izobrazbe izenačuje visokošolski študij z višješolskim izobraževanjem, tako da v tem primeru lahko izberete to opcijo. Če na seznamu poklicev oz. področja zaposlenosti ni ustrezne opcije, izberite možnost DRUGO.
Če vam nadure povzročajo stres to označite, tudi če jih ne opravljate pogosto. Gre za ugotavljanje dejavnikov, ki kadar so prisotni, posamezniku povzročajo stres na delovnem mestu.
Če vam nadure povzročajo stres to označite, tudi če jih ne opravljate pogosto. Gre za ugotavljanje dejavnikov, ki kadar so prisotni, posamezniku povzročajo stres na delovnem mestu.
'diploma'... a iz švasanja šteje?
gendale ::
jaz trenutno pišem diplomo in hkrati delam na faksu kot demonstrator
stresa ni nobenega, prav uživam pri razlaganju stvari študentom, ki česa ne še zastopijo, bi pa to radi (tisti, ki jim dol visi itak nič ne vprašajo oziroma sploh ne pridejo na vaje). dosti krat se izkaže, da če isto stvar razložiš malo drugače, jim je takoj bolj jasno
hkrai pa, ker nisem asistent, dejansko nimam nobene odgovornosti, kar se tiče ocenjevanja
skratka, edina pripombi sta, da moram ustajat zgodaj zjutraj, če hočem prit pravočasno in da v učilnici rata vroče, ker klima ne dela, not je pa ogromno ljudi + pcjev (sicer odpremo okna, ampak se ne ohladi dovolj.. mogoče čez kak mesec..)
oziroma še ena dodatna - ker je to delovno mesto bolj mišljeno za študente, ki imajo še svoje izpite, je omejeno maksimalno št. ur na teden, tako da ne morem delati tako pogosto kot bi hotel
pa še pomaga mi pri spreminjanju svoje osebnosti (irl sem načeloma introvertiran, bi pa rad postal malo bolj ekstrovertiran)
ubistvu je tole eno še najboljših del, kar sem jih opravljal, plačilo na uro pa tudi ni slabo
stresa ni nobenega, prav uživam pri razlaganju stvari študentom, ki česa ne še zastopijo, bi pa to radi (tisti, ki jim dol visi itak nič ne vprašajo oziroma sploh ne pridejo na vaje). dosti krat se izkaže, da če isto stvar razložiš malo drugače, jim je takoj bolj jasno
hkrai pa, ker nisem asistent, dejansko nimam nobene odgovornosti, kar se tiče ocenjevanja
skratka, edina pripombi sta, da moram ustajat zgodaj zjutraj, če hočem prit pravočasno in da v učilnici rata vroče, ker klima ne dela, not je pa ogromno ljudi + pcjev (sicer odpremo okna, ampak se ne ohladi dovolj.. mogoče čez kak mesec..)
oziroma še ena dodatna - ker je to delovno mesto bolj mišljeno za študente, ki imajo še svoje izpite, je omejeno maksimalno št. ur na teden, tako da ne morem delati tako pogosto kot bi hotel
pa še pomaga mi pri spreminjanju svoje osebnosti (irl sem načeloma introvertiran, bi pa rad postal malo bolj ekstrovertiran)
ubistvu je tole eno še najboljših del, kar sem jih opravljal, plačilo na uro pa tudi ni slabo
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gendale ()
sem načeloma introvertiran, bi pa rad postal malo bolj ekstrovertiran...
raje odkrito povej da bi rad izkoristil študentke
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Degradiranje diplomantov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 39430 (4291) | tomwischner |
» | Žena pravi da VSŠ ni faks (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 68824 (60108) | jype |
» | Stopnja izobrazbe !Oddelek: Šola | 16190 (9279) | Phantomeye |
» | Univerzitetni vs Visokošolski strokovni študijOddelek: Šola | 13596 (12419) | SasoS |
» | knjiga KAM 200X in srednje šole...HELP!Oddelek: Šola | 2554 (2265) | Ziga Dolhar |