Forum » Pomoč in nasveti » Photoshop & Illustrator tutoriali
Photoshop & Illustrator tutoriali
Mendex ::
Ali pozna kdo kakšno dobro spletno stran ali pa Youtube channel z Adobe Photoshop in Illustrator Tutoriali?
Hvala!
Hvala!
Mendex ::
Pa če ima morda kdo izkušnje že z novim Adobe CS6 paketom, lahko pove kako se mu zdi ali ga priporoča ali ne. Slišal sem da ga ljudje kar priporočajo oz. hvalijo.
Ajrina ::
Priporočam. Ima kar nekaj novih funkcij. Za photoshop: "pixel snapping" je enkraten, oblike lahko rišeš s prej določeno velikostjo. Npr. hočem pravokotnik 6*3 cm. Narišeš z nekaj kliki. Če ga rišeš prostoročno, ti zraven prikazuje velikost, kot itd. Pri delu z layerji je tudi kar nekaj novosti.
Meni je všeč :)
Meni je všeč :)
bluefish ::
Najprej raje povej, katero področje te zanima. PS ter IL sta precej močni orodji in učenje vsega povprek ne pripelje nikamor.
harvey ::
Še en glas za Lyndo, drugače pa je tega koliko češ na netu, youtube.... Samo področje je potrebno bolj določeno izbrazi - npr. izrezi las, ozadja, obdelava portretov, etc. Predpogoj je seveda, da so ti osnove jasne.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
kabana ::
Da ne odpiram nove teme: kako na slovenski tipkovnici zmanjšat in povečat debelino paint brusha? Pozna kdo bližnjice? Tnx
#000000 ::
B za brush, in ctrl + alt ter desni klik na miški ter levo desno z mišem pa se bo brush povečeval in obratno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 276142 (1793) | javor33 |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 510306 (7287) | miko22 |
» | After Effects - ideja za efektOddelek: Programska oprema | 1897 (1109) | #000000 |
» | Izšel GIMP 2.8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 17617 (13332) | LuiIII |
» | Izdelava spletnih strani v PhotoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 4030 (3078) | DiTi |