Forum » Zvok in slika » Kako najti IPTV programe
Kako najti IPTV programe
jc ::
Pozdralvjeni,
v stanovanju imamo naročeno Vodafone IPTV storitev (Portugalska), pa me zanima, kako bi lahko sam sestavil playlisto? Težava je v tem, da nimamo IPTV set-top boxa. Vem samo kar piše v routerju -
GPON_IPTV
Type: IPoE
IP Address: 10.48.39.225/17
Ta naslov lahko normalno pingam. Vendar v wiresharku ne najdem nič kar bi imelo ta naslov.
LP
v stanovanju imamo naročeno Vodafone IPTV storitev (Portugalska), pa me zanima, kako bi lahko sam sestavil playlisto? Težava je v tem, da nimamo IPTV set-top boxa. Vem samo kar piše v routerju -
GPON_IPTV
Type: IPoE
IP Address: 10.48.39.225/17
Ta naslov lahko normalno pingam. Vendar v wiresharku ne najdem nič kar bi imelo ta naslov.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odpiranje porta ->SIOL Modem->Router->moj pcOddelek: Omrežja in internet | 4047 (3679) | SaXsIm |
» | Innbox F50 -> Mikrotik in IPv6Oddelek: Omrežja in internet | 7309 (5057) | XS!D3 |
» | Alibaba prvi dan kotacije eksplodiralaOddelek: Novice / Ostale najave | 7744 (6353) | Tody |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 234222 (101894) | telexdell |
» | Internet in Siol TV na isti mrežni karticiOddelek: Omrežja in internet | 4096 (3733) | Tilen |