» »

Iphone 4 baterija

Iphone 4 baterija

katimm ::

Zdravo imam eno vprašanje. Danes se mi je zgodila ena supr dogodivščina, namreč razbil sem Iphone 4 zadnji del stekla. Sedaj nameravam zadevo kupiti z ebay-a in zamenjati in imam v mislih da bi dokupil tudi novo baterijo in jo tudi zamenjal. Torej ima kdo kakšne izkušnje z baterijami z ebay-a za Iphone 4? Katero bi vzel da bi bila najboljša in največ zdržala, kajti sedanja je stara že kašno leto in pol in se kar hitro izprazni.


Lp in hvala za nasvete

kpkp ::

Če imaš telefon jailbreakan, si lahko pobereš BatteryInfoLite ti bo izpisalo malo v kakem stanju je tvoja stara baterija.

Drugače nevem kako je z baterijami od šterke, so pa pri 3GS bili problemi z neoriginalnimi APN seriskimi številkami, kar je onemogočalo boot telefona oz. telefon se ni več bootal po nadgradnji OSa in podobne komplikacije. Tako, da se pozanimaj glede tega ali probaj dobiti originalno, saj se tudi verjetno dobijo precej ugodno.

katimm ::

Nažalost ga nimam tako da ne bi mogel to zvedeti :) Sedaj razmišljam če bi šel v to baterijo, ker nevem s čim bi tiste kontakte spucal po menjavi baterije. Drugače pa sem mislil da bo to bolj zapleteno delo in dražja zamenjava zadnjega dela Iphona pa kot vidim ni in sedaj že čakam na stvari.

kpkp ::

Zakaj bi kontakte pucal?

katimm ::

kpkp ::

Ne se sekirat zaradi tega, če hočeš bit pedanten uporabi ene latex rokavice al nekaj, tako da ne tikaš kontaktov s prsti, kar pa itak neboš storil če si malo previden.

katimm ::

Še vedno sem malček skeptika kaj če gre kaj narobe in se telefon potem sploh ne prižge... Treba bo premisliti, če ne pa samo zamenjam zadnji del in je to to.

kpkp ::

Kot hočeš, zakaj pa niso kontakti problem pri Samsungih naprimer pa starih nokiah ko si menjal baterijo v par sekundah? Jaz sem mojega 3gs popolnoma raztavil, in to brez kakih rokavic in pucanja kontaktov in to več kot enkrat... ni to tak bawbaw.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kpkp ()

katimm ::

No torej naročil sem samo zadnji screen in ga danes uspešno zamenjal. Zadeva je kot nova in se sploh ne opazi, tako da sem zelo zadovoljen da sem tako "poceni" pršou s tole izkušnjo čez :) Baterija pa zaenkrat ostaja ista...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1770334425 (151444) medenko
»

Apple primoran nuditi dveletno garancijo

Oddelek: Novice / Tožbe
4115771 (13714) klinker
»

Kateri telefon si trenutno lastite (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
827344 (5789) lvlOne
»

Razbil sem iphone (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8910135 (735) IPHONE4S
»

Android telefon (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12320653 (13164) Mrakw

Več podobnih tem