Forum » Zvok in slika » DVD predvajalnik
DVD predvajalnik
candy58 ::
Po dolgih letih je moj DVD predvajalnik prenehal delovati, sem pred nakupom novega in kolebam med SAMSUNG DVD-D530 in Philips DVP3880, ima kdo kaj izkušenj z tema dvema modeloma in ali izbrati kaj drugega.
candy58 ::
Še eno vprašanje, sem malo brskal in zasledil tudi zadevo -multimedijski predvajalnik- kako to sploh deluje, je to kot disk na katerega zbutaš vse kar imaš in potem normalno iščeš po menijih kar bi hotel gledati, lahko kdo pojasni preden grem v nakup, da se ne bi kasneje kesal.
Han ::
MM predvajalnik je precej širok pojem...
Novejši DVD in BluRay predvajalniki znajo predvajat različne video zapise (AVI, MKV), tudi z USB ključa ali zunanjega trdega diska z USB priključkom.
Predvajalniki kot je npr. Xtreamer, temeljijo na predvajanju avdio/video vsebin s trdega diska, ki ga vgradiš v napravo. Vsebino potem dodajaš ali brišeš prek USB vhoda, mrežne ali brezžične povezave...
Brskanje po vsebini deluje na principu menijev oziroma drevesne strukture.
Novejši DVD in BluRay predvajalniki znajo predvajat različne video zapise (AVI, MKV), tudi z USB ključa ali zunanjega trdega diska z USB priključkom.
Predvajalniki kot je npr. Xtreamer, temeljijo na predvajanju avdio/video vsebin s trdega diska, ki ga vgradiš v napravo. Vsebino potem dodajaš ali brišeš prek USB vhoda, mrežne ali brezžične povezave...
Brskanje po vsebini deluje na principu menijev oziroma drevesne strukture.
ST-777 ::
Letos julija sem kupil preko spleta DVD predvajalnik PHILIPS DVP3880 in sem ga že po nekaj dneh vrnil trgovini, ker je bil predvajalnik med predvajanjem plošč preveč glasen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396155 (52651) | NejcSSD |
» | DVD Philips DVP 3880 šumnikiOddelek: Zvok in slika | 2746 (2609) | Sharp79 |
» | Divx predvajalnik ... HD ?Oddelek: Kaj kupiti | 3147 (2078) | Klemenn |
» | Philips DVP3350Oddelek: Zvok in slika | 2085 (1754) | hubertfast |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24888 (9502) | bizi72 |