Forum » Na cesti » Popravilo avtomobila- Avtomobilska nesreča!
Popravilo avtomobila- Avtomobilska nesreča!
astronavt ::
Kje dobro in kvalitetno popravijo avto? Pri tem mislim na kvaliteto materialov, kvaliteto opravljenih storitev in poštenost, da ti avtomobila ne izropajo!! Imam namreč zelo slabe izkušnje s tem! Ima kdo kakšne koristne nasvete, na kaj je treba biti pozoren, kaj lahko zahtevaš itd? Znamka avtomobila je VW.
SplitCookie ::
Kaj misliš popravljati ?
Če je močno poškodovana šasija in ne samo blatniki je avto samo za pod prešo.
Če je močno poškodovana šasija in ne samo blatniki je avto samo za pod prešo.
SplitCookie> Prevoziš RDEČO ! jype> Ja? A to je kaj posebnega?
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_
RejZoR ::
Men so na tastarem Hyundai-u zrihtali svašta. Tud takrat smo se zmenili, da uporabijo rabljene dele in me je prišlo precej ceneje kot če bi dal gor novo. Je pa bila vglavnem samo pločevina, s šasijo ni bilo nič narobe.
Sem pa dal na uradni servis. Pri kakšnem nedeljcu bi verjetno prišlo še ceneje ampak je pa pol vprašanje kvalitete dela...
Sem pa dal na uradni servis. Pri kakšnem nedeljcu bi verjetno prišlo še ceneje ampak je pa pol vprašanje kvalitete dela...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rezervni deli - rezervniavtodeli24 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 24134 (16872) | undertacker |
» | Pozor pri Carglassu "originalni" nateg stoletja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20525 (16632) | mihec500 |
» | Barvanje celega avtomobilaOddelek: Na cesti | 22476 (19153) | N0t0ri0us |
» | Ali so japonski avtomobili res boljši? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 47430 (39372) | Dami |
» | Mal avto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14662 (10876) | kreki |