» »

Težave ob vklopu računalnika

Težave ob vklopu računalnika

robi650 ::

Pozdravljeni!

Imam težavo ob vklopu računalnika. Ko vklopim računalnik dela vse normalno se pojavi namizje nato pa vse skupaj zmrzne( zvok in slika). To se včasih zgodi že tudi ob nalaganju windowsa ali kar ob vžigu. Nato računalnik resetiram ali ugasnem vendar ob ponovnem nalaganju zmrzne nazaj in po 4,5, ali 6 vžigu začne delovati normalno kot da ni nič narobe. Računalnik sem ponovno formatiral vendar niso nič boljši rezultati. Tako da nevem če je kriva strojna ali programska oprema in se mi ne sanja več kaj bi bilo lahko krivo.

Imam windows 7 bribližno 2 leti sedaj ponovno formatirano težave pa že trajajo približno 3 tedne.

Hvala za odgovore

amigo_no1 ::

HW napaka, matična (preveri kondenzatorje), ram, hdd, napajalnik ...

Če zmrzne takoj ob vžigu potem ni SW napaka

Daj bios na default nastavitve.

Ram lahko testiraš z memtest86, hdd Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov

Zgodovina sprememb…

toxius ::

robi650 je izjavil:

Pozdravljeni!

Imam težavo ob vklopu računalnika. Ko vklopim računalnik dela vse normalno se pojavi namizje nato pa vse skupaj zmrzne( zvok in slika). To se včasih zgodi že tudi ob nalaganju windowsa ali kar ob vžigu. Nato računalnik resetiram ali ugasnem vendar ob ponovnem nalaganju zmrzne nazaj in po 4,5, ali 6 vžigu začne delovati normalno kot da ni nič narobe. Računalnik sem ponovno formatiral vendar niso nič boljši rezultati. Tako da nevem če je kriva strojna ali programska oprema in se mi ne sanja več kaj bi bilo lahko krivo.

Imam windows 7 bribližno 2 leti sedaj ponovno formatirano težave pa že trajajo približno 3 tedne.

Hvala za odgovore

V BIOSU nastavi pravilno voltažo za RAM-e... preveri na spletnih straneh proizvajalca... TO je ena izmed možnosti...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z downgradeom iz win 8.1 na win7

Oddelek: Pomoč in nasveti
111665 (1366) solatko
»

Zaslon na procesorju se zatemni!

101320 (998) krastača
»

IMB T60 Lenovo se ne da zagnati v safe mode

Oddelek: Informacijska varnost
15966 (881) kriko1
»

Poraba avtomobila pri vžigu (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
528466 (6817) kekz
»

A je to sploh mogoce ???? ZNOREL BOM

231860 (1139) lepi joker

Več podobnih tem