Forum » Zvok in slika » WD TV Live (gen 1) ne predvaja podnapisov
WD TV Live (gen 1) ne predvaja podnapisov
pomladnica ::
Moj WD TV Live ne zazna podnapisov, ki so, kot piše v vseh navodilih, v isti mapi kot film, imajo isto ime (vendar drugačno končnico - srt ali sub, seveda), ampak jih še vedno ne zaznava. Ko se film začne vrteti in hočeš pod options naložiti še podnapise, piše samo No subtitles. Nastavila sem že Central European encoding (ali nekaj takega - je bilo nekje na forumu), pa še vedno nič. Naprava je posodobljena na najnovejšo različico. Kaj (očitno) narobe delam? :( A je mogoče finta tudi v kablu, trenutno imam še na stari sistem (rdeča, bela, rumena) in ne na HDMI? Kakršnakoli informacija bo več kot dobrodošla! HVALA!
pomladnica ::
Testirala sem še predvajanje istega filma direktno z USB na WD TV Live in dela normalno, s podnapisi vred.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 214233 (57696) | scipascapa |
» | Xtreamer ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 20069 (19228) | Han |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22587 (16025) | kamuee |
» | WD tv Live podnapisi težaveOddelek: Zvok in slika | 1590 (1362) | pinctinc |
» | Kateri HD Player za dedka?Oddelek: Zvok in slika | 1436 (1179) | Nagi Bator |