» »

Brezsicne slusalke Sony mdr 810 problem

Brezsicne slusalke Sony mdr 810 problem

violamb ::

Lep pozdrav
Zanima me ce mi kdo ve pomagat, kupil sem nove slusalke in ko jih priklopim v slusalkah šumi, tako da je nemogoce to uporabljat.
Ce mocno stisam jakost na slusalkah sicer ne šumi, je pa res da se pol ful slabo sliši.
Hvala za pomoč

eric_cartman ::

Mislm, da tukej ni problem v slušalkah.. Probej jih sicr še na radiju..al pa drugm kompu..in če tm ne šumijo potem so slušalke OK..(sicer jih dej takoj na reklamacijo)...

Če pa niso slušalke, potem pa poglej pri nastavitvah na nadzorni plošči(zvok), kateri vhod imaš vklopljen...probej prešaltat.. lahko da bo pol delalo...

je pa to večni problem... zakaj kupujete najcenejše možne slušalke in potem brezžične.. tukaj je ponavadi kvaliteta zvoka na splošno zelo slaba.. raje si kupi žične za tak denar...bojo veliko boljše špilale..

pregovor se glasi: Nimam dovolj denarja, da bi kupoval poceni... to je mene že izučilo...

če se ne bo dalo odpravit šuma.. pojdi pa naj ti vrnejo denar če se bo dalo.. pa si kupi Sennheiser (Sennheiser HDR160)...

upam da ti jih rata zrihtah...

P.S. če si kupoval na mimovrstah jim lahko vrneš blago v 15 dneh(ali celo 30) brez razlage.. mislim da ti tudi BP vrnejo denar...

Janac ::

maš slab stik?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slušalke kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11927135 (1988) estons
»

Gaming Slušalke

Oddelek: Pomoč in nasveti
445953 (4256) darkz
»

Katere slušalke?

407957 (7032) Meizu
»

Katere GAMING slušalke kupiti???

294245 (3652) Yohan del Sud
»

[Hi-Fi] - Debata: Dobre slušalke ali dobri zvocniki? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10813118 (10701) Trancedeejay

Več podobnih tem