Forum » Operacijski sistemi » Wifi se včasih ne poveže z prenosnikom
Wifi se včasih ne poveže z prenosnikom
seemon ::
Zdravo! Imam modem fast 3344 od siola (2televiziji+1tv-pc,1-internet na kabel)ter kartico wifi ki se vstavi..Težava nastopi ko prenosnik dam v mirovanje ter nato prižgem da začne win7 teči,takrat se wifi ne poveže z prenosnikom, tako da moram računalnik zagnati vnovičen zagon OS. Težava včasih nastopi da se tudi takrat ne poveže zato moram ta fast3344 modem resetirat oz izklopit iz vtičnice ter ponovno vklopit.Pa tudi oddaljenost wifi signala ni tako velika kot bi morala biti. Kaj je treba kakšen nov oddajnik kupit oz ali naj ta modem, ki ga imam sedaj ostane in se dokupi oddajnik wifi signala (vtikačov za internet jih ni več se pravi 3 tv+internet)
Pro_moted ::
Driverji so posodobljeni ?
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
Zvezdica27 ::
lp,
ne vem točno kaj zdaj vse to pomeni, a domnevam da imaš ADSL.
No, če je temu tako, mirno lahko kupiš drugi ADSL router/modem (ralbjen), ki bo pač imel boljši wlan domet. Jaz imam od Siola Synope 586+ modem/router če češ (v bistvi je od ISkre za Siol delan)... kaj jaz vem, six pack pa je tvoj. Mislim da prebavi tudi TV stream, nisem pa ziher (po moje da, lahko poglesdam). Seveda je te rabljene robe kot listja. Kaj bi rad, pa googlaj za opcije.
Druga opcija je seveda samo dodaten wireless AP, sam pol maš dve škali.
Č eimaš premalo portov... lahko pač dokupiš še mrežni switch (al pa kakega rabljenga nek stakni, če ne rabiš gigabitne mreže bo vsak OK. Jaz ma enga, za dodaten pir..
;)
Kar se tiče pa računala, napaka je v kakaih driverjih, powermanagementu: googlaj, posodobi driverje za matično/grafo.
zz
ne vem točno kaj zdaj vse to pomeni, a domnevam da imaš ADSL.
No, če je temu tako, mirno lahko kupiš drugi ADSL router/modem (ralbjen), ki bo pač imel boljši wlan domet. Jaz imam od Siola Synope 586+ modem/router če češ (v bistvi je od ISkre za Siol delan)... kaj jaz vem, six pack pa je tvoj. Mislim da prebavi tudi TV stream, nisem pa ziher (po moje da, lahko poglesdam). Seveda je te rabljene robe kot listja. Kaj bi rad, pa googlaj za opcije.
Druga opcija je seveda samo dodaten wireless AP, sam pol maš dve škali.
Č eimaš premalo portov... lahko pač dokupiš še mrežni switch (al pa kakega rabljenga nek stakni, če ne rabiš gigabitne mreže bo vsak OK. Jaz ma enga, za dodaten pir..
;)
Kar se tiče pa računala, napaka je v kakaih driverjih, powermanagementu: googlaj, posodobi driverje za matično/grafo.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52498 (24248) | simone |
» | Sagem fast 3344 in domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 6485 (3819) | tilenn |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44369 (19909) | imallears |
» | Brezžična povezava in prenosnikOddelek: Omrežja in internet | 5712 (5242) | thierryhenry |
» | Povezava z internetom!Oddelek: Omrežja in internet | 3358 (3178) | amigo_no1 |