Forum » Zvok in slika » teac zvocniki
teac zvocniki
Linus ::
zivjo, sm se zelen na tem forumu tko da pozdravljeni vsi skupej...
mam vprasanje glede zvocnikov teac (racunalniskih). A slucajn kdo ve a so zvocniki 500W s subwooferjem vredni nakupa, a je zvok dobr itd itd. Za 13 jurjou se mi zdi cena dost ugodna, zanima pa me kvaliteta. Sam mam ze 160w (kao tko pise :)) in delujejo dobr.
Torej ce ma kdo kej prakse s temi zvocniku pleae help.
hvala za odgovore
lp
linus
mam vprasanje glede zvocnikov teac (racunalniskih). A slucajn kdo ve a so zvocniki 500W s subwooferjem vredni nakupa, a je zvok dobr itd itd. Za 13 jurjou se mi zdi cena dost ugodna, zanima pa me kvaliteta. Sam mam ze 160w (kao tko pise :)) in delujejo dobr.
Torej ce ma kdo kej prakse s temi zvocniku pleae help.
hvala za odgovore
lp
linus
Matek ::
Ja jest jih mam in zvok je super, ampak pazi, ker zgledajo tako da so 4+1, so pa 2+1.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
msmiha ::
Moj brat ma 2+1. če si gledal 2+1 po taki ceni potem ti raje priporočam Geniusove surrond zvočnike za 12.000.
Drugačeje pa zvok iz Tecovih zelo kvaliteten, enako velja za Geniusove
Drugačeje pa zvok iz Tecovih zelo kvaliteten, enako velja za Geniusove
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
HEKO ::
Teac so ql zvočniki, ampak res zglegajo kao da so 4+1, pa so 2+1 :)
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
TylerDurden ::
Za razliko v ceni si kupi se ene zvocnike brez woferja, prikljuci na SB live! (ce imas) oboje in voila 4 point surround + wofer za 17.000 SIT.
novinaR ::
Teli Teac so kul za računalniške zvočnike. Jih mam že več kot eno leto in sem zadovoljen z njimi. Žal pa niso cel komplet za surround in boš moral za zadnje malo improvizirati.
SpiDEr8 ::
Piše de so 500W drgač pa majo el. moč 10 do 20W!! Sej bojo kr butal če pa majo še garancijo 1 let pol se ti splača kupt!!!Simpl is t najtrbul!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27487 (11573) | Hrenowsky |
» | Zvočniki (Teac PowerMax 950 5.1 vs Genius SW-5.1 home Theater)Oddelek: Kaj kupiti | 2633 (2421) | bajsibajsi |
» | Surround- poceni verzije ;) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 9036 (6720) | Pyr0Beast |
» | Genius zvočniki Surround SubWoofer 5.1 Home Theater??Oddelek: Kaj kupiti | 1310 (1174) | boštjan |
» | 4+1 zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1108 (1007) | bluehacker |