» »

4+1 zvočniki

4+1 zvočniki

Matek ::

Pred kakim mescem sem se odloču da bom kupu novo mašino. Ker dosti Quakam, sem nabavu SB Live 1024 zarad sorrounda. Mislu sem kupit Creative FPS 1500, pa una firma, pri kateri sem nabavlau ma samo zvočnike od teaca. Okej, teac je tud kr vredi, vidim ti jest v katalogu Teac 500W (okej, to itak ni res 500W, ampak nima veze) 4 sateliti + 1 woofer, 15 jurjev. Okej, to bom vzel, sem že vidu nekje v štacuni. Pokličem unga ki mi je mašino zlagau, povem ktere zvočnike bom kupu
seveda mladi mož, za vas use, ni blema, bomo zrihtal.

Čez kak teden mi prpele foter domov mašino. Use tko k more bit, Zvočniki v velki modri škatli, gor fotka, resnično, 4 sateliti in 1 woofer, ofnam škatlo, woofer okej, potegnem ven satelite, ki so bli čist na dnu škatle. in kaj vidim? Dva po dva se skup držita. Sem skor u nezavest padu;((! Probam če grejo narazen, no way. Zraven je ojačevalec, odzadi ma vhod za woofer il levi&desni kanal! in za to sem jest dal 15.000 SIT! To niso 4 sateliti, ampak samo navadni stereo zvočniki z wooferjem. Pol sem podrobno na škatlo pogledu in res, če čist od blizu pogledaš, se prav vidi da sta povezana, ampak nareto je tako, da misliš, da so 4+1 zvočniki!

No, zdej je mim en mesec in sem se že sprijaznu, da mam 2+1 zvočnike, ker dajo ven super zvok, ampak sem poštudiru, zdej mam jest te zvočnike prišaltane na front/stereo na Live!-u. A bi delal, če bi kupu ene obične stereo zvočnike in jih ušaltu na rear channel in uzadi postavu? bi bil vredu sorround?
:|

ChiefThunder ::

Zdej veš, da je treba fajn pogledat preden kupš. Tisto z dokupom 2 zvočnikov pa ne vem če bi delal, zato ker je pri surraund soundu vsak satelit zadolžen za pošiljanje svojega zvoka- kartica porazdeli zvok med satelite. Ne vem po moje ne bi bilo tisto pravo "surraund".

Matek ::

Sej vem, da je treba pogledat, ampak u katalogu je pisal teac 4+1, tko da še oni niso vedl, al pa bi ma radi nasrali

ChiefThunder ::

Luftarji. :D

mojsterpeter ::

ja če boš dokupu še dva zvočnika pol boš res mel 4+1, kar pa še ni surround

miranpozar ::

Če ti je prodajalec prodal drugo, kot je trdil, da je, si moral zadevo zavrniti. V Sloveniji obstaja zakon o varstvu potrošnikov.

Edina sitnost, ki jo boš imel z nakupom dodatnih dveh zvočnikov je ta, da boš moral za vsake posebaj nastavljat glasnost in vklop/izklop, sicer pa bo efekt isti kot 4+1.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

bluehacker ::

Ja radi te napizdijo samo da se stavr proda.>:D
I am here to kill all the unvorthy not-hackers


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava zvočnikov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10013483 (1620) gorilla
»

[5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19926622 (10708) Hrenowsky
»

Postavitev zvočnikov??

Oddelek: Zvok in slika
52913 (2778) gappee
»

Zvočniki: 5.1 ali stolp?

Oddelek: Kaj kupiti
222696 (2121) xabre
»

Še vedno ni prepozno za novoletno darilo

Oddelek: Novice / Ostale najave
322025 (2025) lorenz

Več podobnih tem