» »

napaka pri vpisu!?!?!

napaka pri vpisu!?!?!

Missbee ::

Zdravo,

pred kako uro je potekel vpis na fakultete in jas sem komaj zdaj ugotovila da sem mogoče naredla eno vlko napako glede vpisa :S Jas sem se vpisala že prvi dan, preko e-prijave, vse je blo ok, dobila sem nazaj tudi potrditveni mail da so prijavo prejeli. Po tistem sem šla enkrat gor(maš namreč možnost do konca oddaje prijav spreminjat stvari itd) in sem samo nekaj pogledala, zanimal me je en drobni tisk. Po tistem sem stisnila križec na zavihku, nobenih informacij sicer nisem spreminjala ali česarkoli shranjevala ampak se mi zdi da ko sem šla na novo noter je neke podatke zbrisalo(tako kot včasih delajo te strani, recimo ko kaj naročas, ko gre za sapoizpolnjevanje, recimo pikice se vse pomaknejo na prvo možnost..? in bi jih mogla na novo dopolnit, jas pa sem samo zaprla. Vem da sem zakomplicirala ampak ali je možno da je zdaj prijava brez tistih podatkov oz. da se je kaj spremenilo, čeprav nisem ničesar potrdila, vrjetno bi mi poslali mail da so dobili spremembe al kaj takega ne? res me je strah, če lahko kdo pomaga z mnenjem :(
  • spremenilo: Missbee ()

shadeX ::

1. Calm down..

Če prav razumem si ti oddala prijavo za vpis na fakulteto. Tisti potrditveni mail ki si ga dobila, a si ga dobila takoj ko si izpolnila obrazec ali je trajalo kakšen dan? Ker če si dobila takoj je bilo sigurno avtomatizirano sporočilo ( kot kadar naročaš preko spletnih trgovin, npr : dobili smo naše naročilo. )

Če si samo stisnila križec na zavihku po tem ko si prebrala drobni tisk, nimaš kaj skrbeti. Obrazec velja samo kadar ti pritisneš gumb "vredu". Takrat tiste tvoje informacije ki so v obrazcu tvoj računalnik pošlje v njihovo bazo ( seveda če je obrazec pravilno izpolnjen ). Tako da če nisi pritisnila nobenega gumba kot samo "križec" lahko danes mirno spiš. =)

Če te pa še vedno matra ( brez potrebe ), lahko pa vedno pokličeš na šolo in poveš situacijo vendar jaz menim da je popolnoma nesmiselno.

SplitCookie ::

Pokliči referat, bo najbolje, si bodo že vzeli čas
SplitCookie> Prevoziš RDEČO ! jype> Ja? A to je kaj posebnega?
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_

Missbee ::

Hvala obema,

sporočilo je prišlo takoj, torej avtomatizirano, je to dobro al slabo? Se mi zdi, da bi mi v primeru da bi spremenila podatke poslali spet na mail, da je prišlo do spremembe ali pa da sem uspešno spremenila al karkoli... Ste me kr malo pomirili, v glavnem ne morejo mi rečt da se nisem vpisala, če je pa prišlo do kake napake pa mi morajo itak dat šanso da dopolnim recimo :) upam ! hvala za pomoč

zee ::

SplitCookie je izjavil:

Pokliči referat, bo najbolje, si bodo že vzeli čas

Katerega dela iz citata ne razumes? Poklici ali -se boljse- osebno se oglasi v referatu in razlozi situacijo. V tej nocni uri (v Sloevniji) itak ne mores nicesar spremeniti/urediti.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šola
426217485 (56302) Filip8
»

Problem glede izpisa in vpisa na fakulteto

63525 (3221) bajsibajsi
»

Prepis iz ene fakulteto na drugo, kako izvest najboljse

76413 (4048) Isotropic
»

X800 za 20k - se splača? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
25916828 (11811) Jan987
»

Matura 03-04 (strani: 1 2 )

847481 (5813) BaRtMaN

Več podobnih tem