» »

Razpokan gorilla glass na Galaxy sII

Razpokan gorilla glass na Galaxy sII

dork_ ::

Torej 14 dni nazaj sem opazil pod dolocenim kotom vec razpok v gorilla glassu. Razpoke so globinske in nikakor niso nastale zaradi fizicnih poskodb telefona. Ko sem za napako vprasal strica googla je ta zadevo ze poznal in jo opisal kot napaka v procesu izdelave gorilla glassa. Problem se pojavi ob pregrevanju telefona ali drugacnih temperaturnih spremembah, kar roko na srce, poznamo vsi uporabniki pametnih telefonov ze ob zagonu kaksne modernejse igrice.
Za telefon sem se odlocal kar nekaj casa, si ga konco privoscil in na koncu opazim, da sem dobil neko drugorazredno razlicico telefona...

No sedaj pa resno. Ko telefon nesem na uradni servis so mi najprej rekli, da se bodo pozanimali v tujini in nato vceraj, da mi je telefon vrjetno padel na tla in naj ne upam na grancijsko popravilo (to je uradni odgovor po 14 dneh vsakodnevenga klicanja). Ker telefon maksimalno pazim je brez vidnih znakov uporabe. Kako me lahko tako grdo obsodijo? V tujini menjajo take napake brez ugovarjanj. Kaj lahko naredim? Urad za varstvo potrosnikov? Razpoke na telefonu pa nastajajo ne bom rekel na dnevni ampak na nekaj dnevni baze. Ko sem telefon nesel na servis so bile 3 sedaj jih je ze vsaj 10.

Hvala za odgovor.

LuGi ::

Poslji v tujino ce mislis da bo vec uspeha. Urad pac nebo spremenil njihovega mnenja

Kdo pa zasciti kupce pred "slabo voljo" uradnega serviserja? Tukaj je bilo jasno videti, da se jim ne da vec ukvarjati z mano in so rekli ne popravilu v garanciji. Za napako ste krivi sami...torej so me na nek nacin obsodili za tovarniske napake.

St235 ::

Tržni inšpektorat ali pa individualna tožba. Probaj kontaktirat Samsung Europe, če ti lahko pošljejo kakšno mennje o napaki in greš s tem na inšpektorat/sodišče. Oziroma uveljavljaj RMA zahtevek direktno pri proizvajalcu in potem, če bo odobrezn podaj prija na tržni inpektorat ter zahtevaj od servisa povračilo stroškov, ki so ti nastali.

francek1 ::

Naj ti pokazejo mesto, kjer naj bi po njihovem mnenju telefon srečal tla. Pa s seboj jim prinesi sprintane slike identičnih napak, ki jih drugje rešujejo pod reklamacijo. Naslednji korak je direkten dopis Samsungu.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

RejZoR ::

Sam to je pa že mal smešno no, da smo prišli do točke, ko si folk že ne upa več nest aparata na uradni servis oz ne vidijo smisla, ker bo itaq najverjetneje zavrnjeno. Sramota, kam smo prišli. RMA servisi v tujini so še srečni, če ti lahko kakorkoli ugodijo reklamacijo, da boš le ostal na njihovih izdelkih, pri nas pa očitno kar tekmujejo kdo bo odvrnil čim več strank. Resno, WTF!?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

S temi "serviserji" na ram2 se mi enostavno ne da vec ukvarajti. Bom probal posikati kaksen mail naslov za uraden pomoc uporabnikom...

Sramota pa je, da si kupis telefon v vrednosti minimalne slovenske place pa nocejo slisati nicesar o grancijskem popravilu. Upam lahko le, da display crkne in tako dobim novega - ce me seveda ne bodo ponovno obtozili sabotaze.

kmetek ::

če resno trdiš, da ni fizične poškodbe, potem so šalabajzerji kot ponavadi aka "stik z vodo"...drugače pa ja Samsung RMA obrazec preko spletne in pošlji v tujino pa lepo zavaruj pa mir.
morda ti dajo SGS3 ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ram 2 servis (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
35081726 (9636) Twixz
»

Zavrnitev garancije zaradi počenega zaslona (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10919514 (8899) slon
»

Poškodovanje novega telefona s strani pooblaščenega prodajalca (strani: 1 2 )

7713199 (10274) mat11
»

Trenutno MOCNO odsvetujem nakup Sony Xperia Z telefonov (strani: 1 2 3 4 )

19047944 (28980) b787
»

Zavrnjena garancija v Big Bangu (strani: 1 2 )

7615927 (12685) St235

Več podobnih tem