» »

Spletne prijave

Spletne prijave

flameir ::

Nejprej se opravičujem moderatorjem za morebitno podvajanje teme, vendar sem bral starejše teme ter nikjer našel tistega, kar me zanima. Če je drugače, lahko takoj zbrišete oz. prestavite. Hvala!

VPRAŠANJE:
Delam na projektu, ki je ubistvu skavtski tabor, na katerega se bodo lahko prijavili skavti iz vse Slovenije.
Rad bi imel dve možnosti:
-individualna prijava
-skupinska prijava

V individualni prijavi bi moral obiskovalec napisati: ime in priimek, starost, mail, številko majice ter odkljukati kljukico, da se strinja s pravili ter da bo plačal prijavnino do dotičnega datuma.
V skupinski pa bi imel obiskovalec (tisti, ki prijavlja svojo skupino) vse isto, le da bi moral najprej izpolniti svoje podatke ter odkljukati kljukico, da se zavezuje, da bo prijavnino poravnal za vse člane svoje skupine, potem bi kliknil recimo "naprej", nakar bi se mu podal obrazec za še enega člana skupine, spodaj pod tem pa kljukica oziroma povezava, na katero bi (kot ko odpreš anketo na forumu) lahko kliknil DODAJ ŠE ENEGA ČLANA. In obstoječi obrazec bi se mu povečal za še enega člana. Tako bi šlo neomejeno.

Torej vem, da obstaja malo morje aplikacij, s katerimi da to vsaj približno naredit.
Prosil bi, če kdo pozna kakšno aplikacijo oziroma spletni vmesnik (stvar bi bila vključena na oz. v spletno stran), ki zna to vsaj približno naredit, da to sporoči.
Lepo pa bi bilo tudi, če bi imel jaz kot organizator pregleden vmesnik za podatke o že prijavljenih skavtih. Gre se za okoli 150 - 200 ljudi.

Nekaj sem gledal, da se da to naredit tudi prek googla? LINK

Najlepša hvala za odgovore!
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
21341873 (4724) Reloaded
»

Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (2)

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
4416464 (13104) MrStein
»

Četudi ga ne uporabljate, Facebook pozna vaše prijatelje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
18553375 (46913) BaToCarx
»

Filesharing in XP, Simple filesharing na OFF !

Oddelek: Omrežja in internet
121595 (1437) slokii

Več podobnih tem