Forum » Slo-Tech » Pritožbe
Pritožbe
Temo vidijo: vsi
frudi ::
Clovek je iskal tehnicno resitev za problem ugasanja racunalnika, dobil je pa en kup lekcij o tem kako naj vzgaja svojega otroka in med temi lekcijami je bilo precej popolnoma neprimernih tem.
Komot bi se vzdrzali off-topic nasvetov ali pa naredili loceno temo.
Iskal je rešitev za problem hčerkinega dotikanja gumbov. Njegov pristop je bil iskati tehnično rešitev, da se gumbe nekako onemogoči ali prestavi. Celo dobil je en kup uporabnih nasvetov glede tehničnega dela že od samega začetka, ki pa jih je s takšnimi ali drugačnimi izgovori sam zavračal. Tako da je postalo jasno, da je njegov osnovni problem povsem nekje drugje, ne pa pri gumbih. In glede tega smo mu nekateri želeli pomagati.
Da bi uporabniki sami ustvarili novo temo, bi bilo povsem brezpredmetno, avtor je najverjetneje sploh ne bi opazil, neka nova tema o samospoštovanju in vzgoji otroka pa bi itak šla v povsem splošno smer, ne pa v konkretno pomoč avtorju originalne teme. Po drugi strani pa se je v originalni temi nabralo kar nekaj uporabnih nasvetov, ki bi avtorju lahko čisto konkretno koristili, v kolikor bi bil pripravljen premisliti o njih.
Če se že dela nova tema, je bistveno bolje, da za to poskrbite vi admini in naredite fork. Tako se ohrani povezava z originalno temo, avtor jo dejansko opazi med svojimi temami in vsi že objavljeni posti se ohranijo.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Markoff ::
Prosim za pojasnilo, katero pravilo je kršil naslednji komentar:
https://slo-tech.com/forum/t711395/p571...
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
in neizprosen boj proti neobstoječemu sovražniku - v zameno za državni denar
in neprofitno najemno stanovanje v središču Ljubljane. -- Tomaž Štih, 2021
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Markoff ()
AndrejO ::
Izbrisan je bil komentar trola, na katerega si odgovoril.
Markoff ::
Izbrisan je bil komentar trola, na katerega si odgovoril.
Dobro, strogo gledano je res trollal, ampak pri vsem mnogo hujših trollanjih na forumu je bil prvotni komentar predvsem zajedljiv, ne slabonameren. He had a point, po domaće.
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
next3steps ::
next3steps je izjavil:
next3steps je izjavil:
Od kje mi naziv ? Do elaborate.
Ah, ni odgovora. Bom sam odgovoril. Same besede so bile brez konteksta žaljivk.
Slab pripis je besedam dal šele Mavrik. Iz tega sledi, da v kolikor je žaljivke podal moderator, bi tudi za žaljenje moral nositi posledice moderator.
Žaljenje x2: https://slo-tech.com/forum/t530830/p565...
Kaj pa je narobe s tem? Informacija le nadgrajuje post pred njem, a avtor ni pravi?
Črički?
2.
Avtor ni prosil za pametovanje ampak za konkretne predloge. Prevečkrat vas zanese v cel thread offtopic trolanja (ki je sledil tudi tvojemu sporočilu in je bilo potrebno vse izbrisati).
Žaljenje je bilo po pridobitvi naziva. Jaz ne sprašujem, kaj se je dogajalo po pridobitvi, ampak zakaj je do pridobitve prišlo.
Mavrik ::
Opozorilo pred ponovnim nazivom.
Mavrik o kakšnem ponovnem nazivu govoriš ?
Ne delaj se neumnega prosim :)
The truth is rarely pure and never simple.
next3steps ::
next3steps je izjavil:
next3steps je izjavil:
next3steps je izjavil:
Od kje mi naziv ? Do elaborate.
Ah, ni odgovora. Bom sam odgovoril. Same besede so bile brez konteksta žaljivk.
Slab pripis je besedam dal šele Mavrik. Iz tega sledi, da v kolikor je žaljivke podal moderator, bi tudi za žaljenje moral nositi posledice moderator.
Žaljenje x2: https://slo-tech.com/forum/t530830/p565...
Kaj pa je narobe s tem? Informacija le nadgrajuje post pred njem, a avtor ni pravi?
Črički?
2.
Avtor ni prosil za pametovanje ampak za konkretne predloge. Prevečkrat vas zanese v cel thread offtopic trolanja (ki je sledil tudi tvojemu sporočilu in je bilo potrebno vse izbrisati).
Žaljenje je bilo po pridobitvi naziva. Jaz ne sprašujem, kaj se je dogajalo po pridobitvi, ampak zakaj je do pridobitve prišlo.
Bump.
Da odstranite ta smešen pripis, je potrebno opravičilo z moje strani.
Da oddam svoje opravičilo, moram vedeti komu in zakaj se opravičujem.
Bo šlo, gospodje ?
Link na sporočilo zaradi katerega si dobil naziv si dobil tam. Ne vem kaj bi še rad - nihče se tule s tabo ne bo trgal okoli semantike žaljivk. You fucking know what you did.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
ZloTech ::
thramos ::
https://slo-tech.com/forum/t709259/p572...
Precej bolano podtikanje ... glede na to, da ni odziva je torej to na Slo-techu sprejemljivo?
Precej bolano podtikanje ... glede na to, da ni odziva je torej to na Slo-techu sprejemljivo?
Brane22 ::
Samo vprašanje:
Bila mi je ravnokar zbrisana tema Slobodan Praljak vs Sefer Halilović
Ni mi jasno zakaj. Sem jaz zagrešil tu kaj posebnega ali se pač moderatorjem ne da ukvarjat z brisanjem postov, ki bi sledili ?
Bila mi je ravnokar zbrisana tema Slobodan Praljak vs Sefer Halilović
Ni mi jasno zakaj. Sem jaz zagrešil tu kaj posebnega ali se pač moderatorjem ne da ukvarjat z brisanjem postov, ki bi sledili ?
On a journey of life I chose a psycho path...
PaX_MaN ::
Čemu je bila izbrisana objava https://slo-tech.com/forum/t711572/p571...?
Ker trollas.
In na čem temelji ta ocena?
MrStein ::
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
GRT ::
Pol ti preostane Opozori moderatorja v2.0
Motiti se je človeško.
Pika na i ::
To postaja že smešno.
Kaj imate od tega, da brišete in zaklepate teme Vzhodu?
Je to kakšna posebna igrica, kak eksperiment?
Zakaj hudiča, je treba utišati ljudi, ki razmišljajo drugače od vas?
To postaja že smešno.
Razmišljanje drugače je ok. Kršenje pravil ni. Preberite si 100x 1. člen in pejte stran.
Pika na i ::
Dajte že umirit zee-ja.
Kar ni v njegovem dometu razumevanja, z eno! besedo (in še to neslovensko!), prav po otročje zaklepa.
Ne vem, da nadvlada moči nekomu tako stopi v glavo, je res bedno.
Kar ni v njegovem dometu razumevanja, z eno! besedo (in še to neslovensko!), prav po otročje zaklepa.
zee ::
Dajte že umirit zee-ja.
Tvoje pisanje je bilo še nekako na nivoju, ostalih pa krepko pod. Pregled celotne bi zahteval brisanje vsega, zato sem temo rajši zaklenil.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
49106 ::
https://slo-tech.com/forum/t715467/p578...
Izpostavil sem, da izbira je, in to boljša. Ni treba brisat, če ne štekaš.
Lepo od tebe. Škoda ker je popolnoma offtopic.
49106 ::
Lepo od tebe. Škoda ker je popolnoma offtopic.
Ali je prispevek v primerni temi, ali pa moraš izbrisati 99% prispevkov v vseh temah. Odloči se. Dokler tega ne narediš, bom jaz skrbel, da me ne boš diskrimiral.
Zanimivo, da ko pa človek naredi napako in prispevek res ni primeren, takrat prispevka ne zbrišete.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Pa raptorjevo trolanje se tudi lahko izbriše.
Motiti se je človeško.
Kebab11 ::
Pozdravljeni,
prej nisem opazil, ampak zanima me, zakaj mi je podeljen naziv Persona non grata, saj nisem kršil noben pravil?
Zdi se mi sicer, da vem zakaj. Pred kakšnim mesecem ali 2 sem pisal na slo-tech in prosil za izbris teme, ki sem jo ustvaril (oz poasta). Admin mi je odgovoril naj mu plačam za stroške dela, ker bo temo moral izbrisati. Nato sem ga okrcal, da je "moron in slab admin", saj pravila narekujejo, da mora takšno temo izbrisati.
Prosim za odstranitev naziva Persona non grata, saj sem dolgoletni uporabnik in nisem kršil nobenih pravil. Sem zgolj žrtev mobinga posameznega admina, ki pridoma izkorišča svoje pravice za nelegitimne cilje.
Hvala za razumevanje.
prej nisem opazil, ampak zanima me, zakaj mi je podeljen naziv Persona non grata, saj nisem kršil noben pravil?
Zdi se mi sicer, da vem zakaj. Pred kakšnim mesecem ali 2 sem pisal na slo-tech in prosil za izbris teme, ki sem jo ustvaril (oz poasta). Admin mi je odgovoril naj mu plačam za stroške dela, ker bo temo moral izbrisati. Nato sem ga okrcal, da je "moron in slab admin", saj pravila narekujejo, da mora takšno temo izbrisati.
Prosim za odstranitev naziva Persona non grata, saj sem dolgoletni uporabnik in nisem kršil nobenih pravil. Sem zgolj žrtev mobinga posameznega admina, ki pridoma izkorišča svoje pravice za nelegitimne cilje.
Hvala za razumevanje.
Obiščite mojo spletno stran
Ziga Dolhar ::
Pozdravljeni,
Hvala za razumevanje.
Naziv je bil dodeljen 22. jan 2011 ob 17:49 zaradi spammanja (s kuliji za plonkanje).
https://dolhar.si/
Zahtevam obrazložitev, zakaj so bili zadnji prispevki v temi Tesla 3 izbrisani?
BigWhaleova v temi podana razlaga, da so bili off-topic, je očitno nesmiselna, saj so prispevki govorili točno o dobavljivosti modela 3 in dogajanju v Tesli, ki bi na le-to lahko vplivala.
BigWhaleova v temi podana razlaga, da so bili off-topic, je očitno nesmiselna, saj so prispevki govorili točno o dobavljivosti modela 3 in dogajanju v Tesli, ki bi na le-to lahko vplivala.
BigWhale ::
Napisi sporocilo brez trollanja in z relevantnimi podatki in po moznosti brez nepotrebnih fotografij v sporocilu.
Napisi sporocilo brez trollanja in z relevantnimi podatki in po moznosti brez nepotrebnih fotografij v sporocilu.
V mojem sporočilu je bilo cel kup relevantnih podatkov, od novih zamud Modela 3, do novih odhodov iz Tesle in katastrofalnih finančnih rezultatov Tesle s prodajo Modela 3. Vse 100% relevantno za temo.
Kako trolanje? Če se nekdo javno hvali po forumu s svojo rezervacijo in enako javno obmetava sogovornike z 'idioti', 'beboti' in podobnimi vsakokrat, ko beseda nanese na rok dobave, potem je "Warpi pa v jok in na drevo" še najmanj, kar si enako javno zasluži prejeti v odgovor.
Slika je bila morda res nepotrebna, ampak hkrati je v temi že cel kup nepotrebnih fotografij, to res ni nek hud kriterij za arbitrarno brisanje sicer povsem relevantnih sporočil.
In vidim, da še nadaljuješ s svojim navdušenim brisanjem. A posti o SpaceX in drugi v stilu "Muskovi prijatelji bodo bailoutali Teslo" so relevantni v temi o Modelu 3, odgovori da ne bodo, pa niso?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: frudi ()
bluefish ::
Oživljanje neaktivne teme, brez podajanja novih informacij, ki bi odgovarjale na predhodna vprašanja v temi.
Gregor P ::
Samo zanima me, čemu izbris mojega komentarja ...
... ki se nanaša na komentar oz. citat nad mojim?
Sem morda s tem prekršil kakšno pravilo foruma?
Moderiral je uporabnik BigWhale.
Hvala!
Na nobeno vozilo se ne splača (tako dolgo) časa čakati; ker preprosto medtem kupiš kaj drugega in ko pač pride še to (končno) na trg, lahko vedno zamenjaš oz. kupiš novo ter prodaš/obdržiš staro vozilo.
... ki se nanaša na komentar oz. citat nad mojim?
WarpedGone je izjavil:
...It is a great car and worth the wait if you can wait...
Sem morda s tem prekršil kakšno pravilo foruma?
Moderiral je uporabnik BigWhale.
Hvala!
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Gregor P ::
Najlepša hvala za odgovor :)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
PrihajaNodi ::
Zakaj zapirate po nepotrebnem odlične teme aka Spolnost, kultura, morala, druzba. Rad pribram teme o sociologiji in psihologiji, vendar vedno ko pride jure vmes se začne vse zapirati, argumentirana diskusija ni več mogoča?
Kaj vam ni jasno? Človek bi se rad malo spočil in prebral kakšen dober članek, ki ga najde v teh temah ampak ne, ker se moderator svojevoljno odloči da to pa ne spada v tech forum. Dajmo malo zvišajte nivo intelekta in raje odstranite iz teh tem osebe, ki smetijo, dobre teme pa pustite za božjo voljo odprte.
Kaj vam ni jasno? Človek bi se rad malo spočil in prebral kakšen dober članek, ki ga najde v teh temah ampak ne, ker se moderator svojevoljno odloči da to pa ne spada v tech forum. Dajmo malo zvišajte nivo intelekta in raje odstranite iz teh tem osebe, ki smetijo, dobre teme pa pustite za božjo voljo odprte.
PrihajaNodi je izjavil:
Človek bi se rad malo spočil in prebral kakšen dober članek, ki ga najde v teh temah ampak ne, ker se moderator svojevoljno odloči da to pa ne spada v tech forum. Dajmo malo zvišajte nivo intelekta in raje odstranite iz teh tem osebe, ki smetijo, dobre teme pa pustite za božjo voljo odprte.
Temo lahko se vedno prebiras. Obujanje deset let starih tem z nekimi off-topic dodatki je pa traparija.
PrihajaNodi je izjavil:
Zakaj zapirate po nepotrebnem odlične teme aka Spolnost, kultura, morala, druzba. Rad pribram teme o sociologiji in psihologiji, vendar vedno ko pride jure vmes se začne vse zapirati, argumentirana diskusija ni več mogoča?
Poleg tega kar je BigWhale rekel pa ima tema cca 40 izbrisanih sporočil ki so čisto trolanje in seksistično nabijanje. Tele teme so nažalost nekoliko preveč "high maintenance" da bi jih tu prenašali. Morda kje kjer imajo plačane moderatorje :)
PrihajaNodi ::
PrihajaNodi je izjavil:
Poleg tega kar je BigWhale rekel pa ima tema cca 40 izbrisanih sporočil ki so čisto trolanje in seksistično nabijanje. Tele teme so nažalost nekoliko preveč "high maintenance" da bi jih tu prenašali. Morda kje kjer imajo plačane moderatorje :)
Kolikor sem uspel prebirati je samo ena oseba motila debato! Vostok je objavljal super članke!
David4747 ::
"Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani."
Prosim za razlago kršitve ob objavi oddaje poslovnega prostora. Poslovni prostor ni proizvod, niti storitev ali pravica.
Lp
Prosim za razlago kršitve ob objavi oddaje poslovnega prostora. Poslovni prostor ni proizvod, niti storitev ali pravica.
Lp
Ziga Dolhar ::
"Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani."
Lp
Vaš sklep ne drži. Pritožba zavrnjena.
https://dolhar.si/
David4747 ::
Ziga Dolhar je izjavil:
Lp
Vaš sklep ne drži. Pritožba zavrnjena.
V danem primeru, kjer sem lastnik poslovnega prostora fizična oseba, še kako drži. Občina 2605, stavba 1291, del 1.
Lp
PS:
Če pa ne poznate razliko med opravljanjem storitve in dajanjem premoženja v najem, je morda čas, da ponovno osvežite vaše znanje za knjigami.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David4747 ()
Phantomeye ::
Hudiča no, počasi bi moderatorji lahko že pisali razloge za izbris.
Drugače res ne veš ali si kršil pravila ali se je mod kar tako odločil, da bo brisal. Še posebej, če nekoga citiraš.
Drugače res ne veš ali si kršil pravila ali se je mod kar tako odločil, da bo brisal. Še posebej, če nekoga citiraš.
Phantomeye je izjavil:
Hmm, če koga citiraš je skoraj vedno autodelete ker je bil izvorni post pobrisan - na žalost Primož ni sprogramiral pametnejšega opisa pri tem brisanju. Lahko pa prilepiš link do izbrisanega posta pa ti direkt povem.
Phantomeye ::
Phantomeye je izjavil:
Hmm, če koga citiraš je skoraj vedno autodelete ker je bil izvorni post pobrisan - na žalost Primož ni sprogramiral pametnejšega opisa pri tem brisanju. Lahko pa prilepiš link do izbrisanega posta pa ti direkt povem.
Ma, saj tokrat itak vem, kaj je blo. Ampak ja, včasih je tečno, ker niti ne veš, če si kaj narobe naredil ali je blo vse okej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523191 (736) | bastadu |