Forum » Pomoč in nasveti » Postavitev render farm-e za blender
Postavitev render farm-e za blender
lesnik24 ::
Žiu
Na svoji fakulteti bi rad postavil render farm-o (distributed rendering) za renderiranje z programom Blender.
Na spletu sem našel precej variant vendar nobenega takšnega tutoriala, ki bi mi pomagal priti do uspešne postavitve sistema.
Zanima me če ima kdo kakršne koli izkušnje z postavljanjem render farm oz. ve kam bi se bilo najbolje obrniti za pomoč pri izpeljavi takega projekta.
Hvala :)
Na svoji fakulteti bi rad postavil render farm-o (distributed rendering) za renderiranje z programom Blender.
Na spletu sem našel precej variant vendar nobenega takšnega tutoriala, ki bi mi pomagal priti do uspešne postavitve sistema.
Zanima me če ima kdo kakršne koli izkušnje z postavljanjem render farm oz. ve kam bi se bilo najbolje obrniti za pomoč pri izpeljavi takega projekta.
Hvala :)
andrej02 ::
Najbl simpl način bi bil, da narediš working folder blenderja na nekem network share-u in potem vsem nastaviš ta working folder.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D oblikovanje in animacija - Max, Maya, Softimage, Blender... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 184912 (25177) | Machete |
» | Render workstation konfiguracija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18839 (13379) | Machete |
» | računalnik za 3d modeliranjeOddelek: Kaj kupiti | 4020 (3303) | tony1 |
» | Mini rendering farmaOddelek: Loža | 1941 (1715) | nejcek74 |
» | Blender od A do ProOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4792 (3068) | gzibret |