Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se noče prižgat
Računalnik se noče prižgat
LikeABoss ::
Lp
Na novo sem inštaliral Windows 7 in zdownloudal nek antivirus od avasta.
Sedaj se mi tisti računalnik noče prižgat.
Ko ga dam da se prižge lahko pridem v bios in nek bot drugače pa mi kaže črn ekran in z neko - v kotu.
Kaj je narobe in kaj je rešitev?:S
Hvala vsem!
Lp
Na novo sem inštaliral Windows 7 in zdownloudal nek antivirus od avasta.
Sedaj se mi tisti računalnik noče prižgat.
Ko ga dam da se prižge lahko pridem v bios in nek bot drugače pa mi kaže črn ekran in z neko - v kotu.
Kaj je narobe in kaj je rešitev?:S
Hvala vsem!
Lp
amigo_no1 ::
Safe mode v winse.
Za osebno rabo je Avast free, tako da nerazumem ljudi, ki dl take zadeve s partisa in podobno.
Za osebno rabo je Avast free, tako da nerazumem ljudi, ki dl take zadeve s partisa in podobno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Frenckie ::
Mislim, da ni kriv Avast.
Ti si verjetno inštaliral piratske Windows 7 in nato pustil, da so se ti avtomatsko posodobili. Po parih urah se ti zato pojavi črn ekran in spodaj opozorilo.
Ti si verjetno inštaliral piratske Windows 7 in nato pustil, da so se ti avtomatsko posodobili. Po parih urah se ti zato pojavi črn ekran in spodaj opozorilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Black screen in ventilator GPUja na 100%Oddelek: Pomoč in nasveti | 926 (707) | antonija |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11666 (7001) | solatko |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3485 (3274) | Tac20 |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3075 (2810) | Tea Time |
» | Windows XP + reb0otanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1104 (976) | nuclear |