» »

Kako shujšati 10 kg v dveh mesecih?

Kako shujšati 10 kg v dveh mesecih?

Temo vidijo: vsi
««
9 / 10
»»

CleanPower ::

haha 200gramov, dj ne poki mudel

kaj je to neka nova dieta vitamin C only?
Celsius - če hodlaš $400 za 30dni, dobiš 50$ nagrade
https://celsiusnetwork.app.link/1453486815

Zgodovina sprememb…

_Stupid_ ::

Te stvari le povišajo potrebo po C vitaminu, osnovni razpon je še vedno 5-15g za zdravega človeka.

Preberi kako knjigo o človeku, ki je odkril C vitamin in njegovih ugotovitvah, pa ti bo hitr jasno kako veliko odstopanje je od RDIja. Pa tudi o ostalih, ki so raziskovali višje doze c vitamina in do kakih zaključkov so prišli.

dj ne poki 15 gramov ga boš pojedu v trdni obliki, 14 gramov ga boš posrov v tekoči obliki.

bluefish ::

Jao, folk že desetletja je normalno hrano, brez raznih dodatkov, pa začuda ni težav.

Ampak jasno, če komu paše filanje s tabletkami, kar.

IcEk` ::

Valda so tezave, sladkorna pa rak niso tezave moderne prehrane?

Normalna != moderna.

IcEk` ::

Normalna ni enaka normalni 30 let nazaj, če je danes gensko spremenjena.

_IKE_ ::

jype je izjavil:

_IKE_> Ah hipi hipi sedaj pa bi rad podtikal izjave in se izmikal direktnim odgovorom? Nič novega zate ..

Kaj zdej fuzlaš? A je maraton v 2:30:00 po tvoje slab športnik? Ja? Ne?

_IKE_> Svoje dosežke bom zapisal, ko boš ti zapisal katere športe si v svojem življenju treniral.

Aha, pussy torej, ki se dela pametnega.

Carry on.

imam malo časa pa :
Čas maratonca? Pod 2,30 je super čas

takole odgovor imaš , sedaj pa ti odgovori na tole:

Hokejist sprinter, rokometaš igralec ameriškega nogometa bo po tvoje z jedilnikom kateri vsebuje manj kot 10%B , tudi dober športnik ? Res me zanimajo tvoji "argumenti" za tole tvojo trditev.

Sem ti že povedal prvo zapiši katere športe si v svojem življenju treniral( pod vodstvom trenerja v nekam klubu , potem pa bom jaz svoje dosežke.

Bo šlo ?

Se mi zdi da ne, wannabe Armstrong...

jype ::

_IKE_> Hokejist sprinter, rokometaš igralec ameriškega nogometa bo po tvoje z jedilnikom kateri vsebuje manj kot 10%B , tudi dober športnik ?

Ne. Ti rabijo ornk mišice.

Na žalost je njihova prehrana ene 10x dražja in zelo hitro postane zdravju škodljiva, če se je (skupaj s treningom) ne lotevajo pravilno, zato je tak režim za normalne ljudi, ki bi samo radi shujšali in vzdrževali približno zdravo telesno težo popolnoma neprimeren.

_IKE_> Se mi zdi da ne, wannabe Armstrong...

A to se nanaša na to da se ne drogiram? Hja, nismo vsi Armstrongi.

martincek1 ::

men deluje tak kot dr Turk, ves živčen ko ne dobi besede :D

Aston_11 ::

Pokaž mu palc in čakej kolko časa bo lahko fokusiral na mezinc...

kaj če bi šli nazaj ontopic, janac kako napreduješ?

Janac ::

CleanPower je izjavil:

kaj če bi šli nazaj ontopic, janac kako napreduješ?

ni tvoja stvar!;(

metikameti ::

Ni vse v kilogramih :) veliko je v hrani in pa veliko veliko v genih saj ponekod

Aston_11 ::

Pravi dec ima (vstavi poljubno, da ne bo spet kgo zgubljal focus na številkah) kg. Jaz na jančevem mestu se ne bi kaj preveč sekiral. Počakaj pomlad, nabavi en star bickl brez kamere in gasa uživat, rezultati bodo sami prišli.

ni tvoja stvar!

se pravi ne napreduješ

Bananovec ::

metikameti je izjavil:

Ni vse v kilogramih :) veliko je v hrani in pa veliko veliko v genih saj ponekod

Zaradi podedovanih genov je zelo malo debelih, še manj pa zaradi bolezni.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

alexa-lol ::

Bananovec je izjavil:

metikameti je izjavil:

Zaradi podedovanih genov je zelo malo debelih, še manj pa zaradi bolezni.

Du bist was du isst.
Si kar ješ... če ješ šit boš prašič, če ješ tako hrano kot bodybuilderji se bo ob treningu telo preoblikovalo iz prašiča v nekaj človeškega.

to niti slučajno ni res. včasih sem požrl vse kar mi je pod roko prišlo, pa sem imel BF vedno pod 10%, danes isto pojem vse pa sem na okoli 11%. hormonsko stanje ima pri tem tako velik vpliv da ne morem reči du bist was du isst. Poglej svojo mtko, sigurn se je po 50 letu začela redit(no ja, če ni bila že prej debela-oprosti, če se kruto sliši.)

ERGY ::

jype je izjavil:

ERGY> Govorimo o BB subjektih ne atletiki.

Ne, ne govorimo o BB subjektih. Govorimo o enem mulcu, ki bi rad shujšal in se ne zredil nazaj.

ERGY> Optimalni endokrini odziv telesa

Poslušaj, govorili smo o beljakovinski dieti. To uporabljajo večinoma v BB populaciji in v medicini, pred operacijami, ki so nujne.

jype je izjavil:

ERGY> Optimalni endokrini odziv telesa

Optimalni za bildat? Čist možno. Optimalni za dolgo živet zagotovo ni, če se bašeš s tretjino špeha in tretjino mesa.

Stari starši živijo že dobrih 90 let od kure, jajc, mastnega svinjskega mesa in zelenjave, ki je sezonska. Optimalno je, da so hormoni v ravnotežju, zato da boš na stara leta funkcioniral, mel še vedno dobre kosti in bil zdrav. Ne vem od kje tebi, da to ni dobro.

jype ::

ERGY> Stari starši živijo že dobrih 90 let od kure, jajc, mastnega svinjskega mesa in zelenjave, ki je sezonska.

Če še niso čist dementni jih mal vprašej, kaj so jedl pred 1980.

ERGY> Poslušaj, govorili smo o beljakovinski dieti. To uporabljajo večinoma v BB populaciji in v medicini, pred operacijami, ki so nujne.

Ja, sej vedno, ko kdo vpraša kaj nedolžnega o hujšanju, se na tem forumu vsujejo nasveti kako postat čist obsceno nabildan.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Looooooka ::

Stari starši živijo že dobrih 90 let od kure, jajc, mastnega svinjskega mesa in zelenjave, ki je sezonska.

Folk s kmetju, kjer se clo se kaj fizicno dela zivi in je mastno mesno hrano pa se zmeraj brcajo. Vecino od njih pobere zaradi kajenja al pa kksne druge neumnosti.
Razlika je seveda v tem, da oni vsak dan DELAJO...ne pa da hodjo na fitness 1 uro dvigat utezi oz se s kolesom okoli vozit.
Je razlog zakaj se pac mescani ne morejo primerjat s tem.

jype je izjavil:

_Stupid_> a sem vseeno mnenja, da je c vitamin potrebno dodat prek prehranskih dodatkov.

Tvoje mnenje je seveda popolnoma napačno. Ena pomaranča ma dovolj vitamina C za odraslega človeka. Al pa trije krompirji.

Res je.
AMpak moderen clovek misli, da ce je sposoben pojesti 20 tabletk(od tega jih 19 poserje)...da pac dodaten c vitamin ne skodi.
Dokler ne fasejo hipervitaminoze :)

Zgodovina sprememb…

_Stupid_ ::

Looooooka, c vitaminom je vodotopn ;)

Preberte mal o tem, pol pa govorte.

Pač, tabletke za drago scalnico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Okapi ::

Če ga je (C-vitamin) Linus Pauling z žlico jedel, že mora biti dober.;)

O.

_Stupid_ je izjavil:

Looooooka, c vitaminom je vodotopn ;)

Preberte mal o tem, pol pa govorte.

Sj nism reku da ni.
Point je v tem, da ga vec kot doloceno kolicino ne rabis jest...in da folk odkar mas se na petrolu vitamine preprosto pretirava z vsem.
Metanje denarja cez okno.
Sadja pa zelenjave se pa izogibajo kot, da sta strupena :)

_IKE_ ::

jype je izjavil:

_IKE_> Hokejist sprinter, rokometaš igralec ameriškega nogometa bo po tvoje z jedilnikom kateri vsebuje manj kot 10%B , tudi dober športnik ?

Ne. TI rabijo ornk mišice.

Na žalost je njihova prehrana ene 10x dražja in zelo hitro postane zdravju škodljiva, če se je (skupaj s treningom) ne lotevajo pravilno, zato je tak režim za normalne ljudi, ki bi samo radi shujšali in vzdrževali približno zdravo telesno težo popolnoma neprimeren.

10x dražja ?

Poglej si intervju z glavnim kuharjem profi kluba pa potem naprej pametuj....

Ne lotevajo pravilno?

Ti, salonski teoretik pa itak veš kako bi morali pravilno delat ker itak nimajo pojma kaj delajo........

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

Ze konkretno pod 92 ;)

Janac, zakaj sploh hujšaš?

zakaj pa ne?

zakaj pa ti sploh postas tuki?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

KruceFix ::

In Janac, ti je uspelo? Koliko si sedaj težak? :)
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...

Bananovec ::

Meni se je uspelo od avgusta pa do januarja zrediti iz 72.7 na 81.8 in nato do teden dni nazaj shujšati na 76.4.

Edit: Zares nisem tekel že od začetka avgusta.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

opeter ::

MasterKiD je izjavil:

Za zajtrk pojej kak kruh z marmelado/margarino/nutello
Za kosilo samo juho pa še kaj (brez sladic)
Za večerjo pa dve jajci

NI treba vsak dan enako, delaj nekaj podobnega, v 20 dneh se ti zmanjša do 16kg... Boš videl rezultat.. Pa hodi v fitnes če maš možnost (vsaj 2h na teden - pa še mišice pridobiš) :)

A to zgornje resno deluje?

Mene tudi zanima ... no, kako bi sploh rekel, pač, kako bi malo shujšal? Pred več kot petnajstimi leti nazaj (konec srednje šole) sem dokaj intenzivno plaval itn., pa tudi verjetno zaradi stresa (matura pa to) sem imel cca. 80-85 kg, zdaj pa sem se totalno opustil (pač zaradi raznih obveznosti, služba itn.) in nimam skoraj nič kondicije.

Ne morem napraviti niti dva skleca ...

Sicer kar dosti pešačim, a to je tudi vse. Nimam tako velkega trebuha, imam pa kar velike prsi (včasih me je sram) in bi rad to malo zmanjšal. Pa nekam v noge sem debel. Kaj naj napravim? Nočem sixpacka, samo, da bi malo prekuril to odvečno maso.

Res pa je, da to težo 95-103 kg držim že več kot deset let. Trenutno tehtam 100 kg, visok pa sem 178 cm. Kar je odločno preveč. Baje bi moral pri tej višini tehtati cca. 80 kg ali manj, kar je nekako optimalno.
Aja, pa zaradi narave dela dosti sedim.

Sploh ne vem, kak naj začnem?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Eureka ::

jaja seveda 16kg v 20 dneh :) Sem trenutno tudi jaz na dieti 1 mesec = 5 kg dol, s tem da sem vsak dan prehodil 6km v hrib in jedel 5 malih obrokov polnih beljakovin skupaj cca 1600-2000 kcal, medtem ko samo z bazalnim metabolizmom porabim cez 2700 kcal ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eureka ()

V 5 letih si se zredil za 20 kg. Sedaj pa začni delati na tem, da boš trend obrnil. Vsak mesec 1 kg manj in to je to. Kupi si dobro tehtnico, začni se redno tehtati in malo manj jej in začni malo več migati. Kmalu boš videl, a res manj ješ. Dokler boš izgubljal tisti kilogram na mesec, si na pravi poti. V nasprotnem primeru še malo manj jej im malo več migaj. Vse skupaj je v bistvu zelo preprosto.;)

O.

Okapi je izjavil:

V 5 letih si se zredil za 20 kg. Sedaj pa začni delati na tem, da boš trend obrnil. Vsak mesec 1 kg manj in to je to. Kupi si dobro tehtnico, začni se redno tehtati in malo manj jej in začni malo več migati. Kmalu boš videl, a res manj ješ. Dokler boš izgubljal tisti kilogram na mesec, si na pravi poti. V nasprotnem primeru še malo manj jej im malo več migaj. Vse skupaj je v bistvu zelo preprosto.;)

O.

Hvala, to je odličen nasvet! Tenx :)

Gladi ::

Najprej pri sebi razčisti kaj želiš dosečti. Dobra tehnicna je pa zadnja stvar, katero rabiš.

Tilen ::

Okapi je izjavil:

O.

Jaz bi na tole dodal le to, da niti ni nujno, da ješ manj. Lahko ješ enako ali več, vendar manj slabe jedi.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Gladi je izjavil:

Najprej pri sebi razčisti kaj želiš dosečti.

Kako to misliš? Pač, želim shujšati ene 10-15 kg. Lahko je to eno leto ali več ... pa mogoče, da bi imel malo več kondicije. Saj verjetno je to, da bi se več sprehajal že nekaj pripomoglo k temu. Pa mogče, če bi spet začel plavat.

Gladi je izjavil:

Dobra tehnicna je pa zadnja stvar, katero rabiš.

To vem.

Več se gibljaj.

Pojdi tečt vsak dan, ni važno kok, važno da se premikaš...

nonamer123 ::

Janac, tebi je uspelo?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Janac ()

Jaz bi na tole dodal le to, da niti ni nujno, da ješ manj. Lahko ješ enako ali več, vendar manj slabe jedi.
Ja, to je seveda res. Lahko poješ eno kilo paradajza namesto deset dek čokolade. 1 kg na mesec lahko marsikdo shujša že, če ne spremeni ničesar drugega, razen sladkane pijače neha piti.

Za 1 kg manj potrebuješ približno 9000 kalorij manj, se pravi 300 kalorij manj na dan (če hočeš to izgubiti v enem mesecu - in pri tem se ti ne sme muditi, ker je itak najbolj pomembno, da se v času hujšanja naučiš trajno spremeniti navade). To je približno 3/4 litra Coca Cole ali (sladkanega) soka, ali eno veliko pivo.

Kar se tehtnice tiče, pa je v resnici pomembna, ker drugače ne moreš vedeti, ali si na pravi poti. 1 kg se drugje ne pozna. Poleg tega deluje tudi kot pozitivni motivator, ko vidiš, da si na pravi poti.

O.

jalovec09 ::

V preteklosti sem shujšal za -38kg in vem kako to gre in kako hud je bil tist začetek, šport in jest tako kot dosedaj nč ne pomaga, ampak prehrano je treba temeljito preobrnt in jest zdravo ter razporejene OH, B, M.
Zadnje kg je še posebaj težko dat stran.

Najboljse je, ko recejo, da bi nehali piti gazirane pijace ampak so navajeni na "mehurcke".
Bog ne daj, da bi namesto coca cole spili radensko...pa tud ce jim poves, da bodo s tem zgubili kile brez, da bi naredili en korak vec na mesec, kot ga naredijo zdaj.

Freaxx ::

MasterKiD je izjavil:

Za zajtrk pojej kak kruh z marmelado/margarino/nutello
Za kosilo samo juho pa še kaj (brez sladic)
Za večerjo pa dve jajci

NI treba vsak dan enako, delaj nekaj podobnega, v 20 dneh se ti zmanjša do 16kg... Boš videl rezultat.. Pa hodi v fitnes če maš možnost (vsaj 2h na teden - pa še mišice pridobiš) :)

Se oproščam če bom koga užalil ampak tole je pa smešno.
Zjutraj priporočaš kruh (po možnosti bel), ki ti krvni sladkor nabije v nebo enako hitro oz. hitreje kot namizni sladkor, Z marmelado oz. nutello ...vidm samo cukr, pa bore malo hranilnih snovi.
Po juhci za kosilo, bi bil lačen kot volk. V dnevu pa še ne bi zaužil nobenih beljakovin whatsoever.
Večerja se mi zdi sprejemljiva

Tole je vse skup pod 1000 kalorij dnevno, in skoraj nič beljakovin ----> Zgubil boš špeh, in pa tudi nekaj mišic. ----> manj mišic, manjša dnevna poraba ----> ko prešaltaš na svojo staro dieto, lahko sam sklepaš kaj bo :))

Te so mi najboljse.
Ekstremna sprememba diete in life styla.
Pricakovan cas vztrajanja: 1 teden. Potem sledi crash in naziranje. Rezultat po 3 tednih od D-daya?...+3 kg
In potem te vprasa kaj je naredil narobe.
Po moznosti naredi to parkrat na leto...da ne ves a bi se jokal al ustrelil v glavo.

bigbada ::

Da ne bom odpiral nove teme. Kako pridobiti malce mase v roke, ker zelo suho izgledajo oz. tanko. Katere vaje se priporoča? Napram ostalemu telesu imam roke res suhcene oz tanke :\

Ni treba odpirati nove teme, ker je tem o pridobivanju mišic na slo-techu že veliko. Samo tole ni ena od njih.;((

O.

Freaxx ::

Sklece, z rokami blizu telesa oz. dipsi za triceps, vzdigi trupa z podprijemom bolj za biceps in nadprijemom malo bolj stimulira podlaht. Ne rabiš nove teme.

.:joco:. ::

A je lahko izguba teže dolgotrajna?
Teli pravjo da težko:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2312...

(nimam pa full text, tko da ne vem kaj so ugotovili)
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: .:joco:. ()
««
9 / 10
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zdrava dieta (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25755462 (49079) Massacra
»

Telesna teža (strani: 1 2 3 )

11824914 (22347) Okapi
»

afterburn effect (workout)

438399 (7511) _Enterprise_
»

V zadnjih 29 tednih shujšal 30kg (strani: 1 2 )

8423911 (21120) whatever

Več podobnih tem