Forum » Zvok in slika » Nakup zvočnikov
Nakup zvočnikov

prepecenc ::
Hi
Kupujem svoj prvi surround sistem. Prosim vas za kakšen predlog glede zvočnikov (cca 200.000 sit). Malo sem gledal na okoli in naletel na zvočnike Mission. A ima kdo kakšne izkušnje z njimi?
Prosim vas za čim več nasvetov.
Hvala
Kupujem svoj prvi surround sistem. Prosim vas za kakšen predlog glede zvočnikov (cca 200.000 sit). Malo sem gledal na okoli in naletel na zvočnike Mission. A ima kdo kakšne izkušnje z njimi?
Prosim vas za čim več nasvetov.
Hvala

DaNe ::
Mission zvočnike imam samo ne surround sistema in morm rečt da so zelo zelo dobri! Ni mi žal niti tolarja ki sem ga vložil v njih!
You'll never drink alone!

rakusj ::
Moje mnenje za Mission zvočnike je, da v redu špilajo, ampak pri surround-u pazljivo izbitaj zadnji par...Pri obeh revijah, na keteri sem naročen (what hi-fi , hi-fi choice) in veljata za ene boljših kar se avdio tiče v Evropi so posebej opozorili na izbiro modela M7DS kot zadnji par..predlagam ti nekako tako sestavo:
Mission M73/M74 spredaj ter M72 zadaj, če imaš sobo vsaj 5x5, drugače razmišljaj o mission m72 tako spredj kot zadaj. Za woofer pa ti ne priporočam mission-a temveč si oglej predvsem:
KEF,REL,.... in še kaj bi se našlo...Poglej si recimo tale link
http://www.hifichoice.co.uk/review_read...
Lahko pa se oglasiš tudi na mail ( v profilu) za dodaten info...
LP,
J
Mission M73/M74 spredaj ter M72 zadaj, če imaš sobo vsaj 5x5, drugače razmišljaj o mission m72 tako spredj kot zadaj. Za woofer pa ti ne priporočam mission-a temveč si oglej predvsem:
KEF,REL,.... in še kaj bi se našlo...Poglej si recimo tale link
http://www.hifichoice.co.uk/review_read...
Lahko pa se oglasiš tudi na mail ( v profilu) za dodaten info...
LP,
J
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava zvočnikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 14690 (2827) | gorilla |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 13617 (9505) | OwcA |
» | Domaci kino nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22962 (22003) | Integra-R |
» | BOSEOddelek: Zvok in slika | 2458 (2196) | ordan |
» | Nakup HI-FI-jaOddelek: Kaj kupiti | 1650 (1380) | andrej |