Forum » Omrežja in internet » T-2 IP TV težava
T-2 IP TV težava
mle2009 ::
Živjo,
zanima me, če ima še kdo težave z zagonom IPTV (T-2) s programom VLC. Isto se mi dogaja na XP ali Win7.
Problem je v tem, ko štartam VLC in m3u t-2 listo se mi včasih pokaže slika oz. kanali, včasih ne... Ampak to da dela, je res redkokdaj...pogruntal sem, ce odprem vlc in listo, potem pa kar klikam po kanalih naprej, naprej, nazaj itd... kar naenkrat spet dela. Se pravi, ga moram zdrmat da se sploh zalavfajo kanali.
Imam zvezan tudi na switch.
Prosim za pomoč.
Že vnaprej hvala za odgovore!!
LP,
Luka
zanima me, če ima še kdo težave z zagonom IPTV (T-2) s programom VLC. Isto se mi dogaja na XP ali Win7.
Problem je v tem, ko štartam VLC in m3u t-2 listo se mi včasih pokaže slika oz. kanali, včasih ne... Ampak to da dela, je res redkokdaj...pogruntal sem, ce odprem vlc in listo, potem pa kar klikam po kanalih naprej, naprej, nazaj itd... kar naenkrat spet dela. Se pravi, ga moram zdrmat da se sploh zalavfajo kanali.
Imam zvezan tudi na switch.
Prosim za pomoč.
Že vnaprej hvala za odgovore!!
LP,
Luka
mle2009 ::
haloo, kaj nima noben taksnih tezav ko odpre vlc in t2 iptvlisto?
da mora po programih DRKAT da se mu, sploh štarta in pol dela dokler ga ne ugasneš?
se prav se morš res namatrat, ker ti šele pol enkrat prime, če ti sploh!, če prej že ne obupaš :(
kakšna posebna nastavitev v mrežni ali kaj takega?
POMOČ PROSIM
hvaala
da mora po programih DRKAT da se mu, sploh štarta in pol dela dokler ga ne ugasneš?
se prav se morš res namatrat, ker ti šele pol enkrat prime, če ti sploh!, če prej že ne obupaš :(
kakšna posebna nastavitev v mrežni ali kaj takega?
POMOČ PROSIM
hvaala
MonkeyHead ::
Uporabljaj preko STB-ja in ti bo delalo ne pa da trgaš ilegalo. Verjetno tudi ne uporabljaš googla kaj preveč... Poskusi na t-2.rula.net (neuraden forum)
BadWolf ::
Ilegalno != ne uradno podprto
Gledanje tistega, kar imaš naročeno preko računalnika je povsem legalno.
Gledanje tistega, kar imaš naročeno preko računalnika je povsem legalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 IPTV na računalniku - pomočOddelek: Omrežja in internet | 15210 (5152) | DennisDee |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25009 (9168) | slitkx |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127478 (51678) | Looooooka |
» | T2 televizija na prenosnikuOddelek: Omrežja in internet | 9272 (5797) | energetik |
» | Lan/Wlan IP kamera z sliko "v živo"; kje, kako?Oddelek: Omrežja in internet | 5114 (4819) | KoMar- |