» »

Ozon in klima

Ozon in klima

Bellatrix ::

Zanima me ce klima med delovanjem vnasa v hiso ozon, ki se v poletnih mesecih v vecjih kolicinah nabira pri tleh ?
People are quick to judge and slow to correct themselves.

Qcube ::

Ne bi reku, saj klima obrača samo notranji zrak.

Pyr0Beast ::

Ne, razen če tega od nje ne zahtevaš (ionizatorji press)
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

RejZoR ::

Notranja in zunanja enota sta fizično ločeni, povezuje ju zgolj hladilna snov, ki prenaša toploto iz ene na drugo stran stene. Kar je zunaj je zunaj, kar je notri je notri. Edina izjema je voda, ki nastaja pri hlajenju in katera se pretaka iz sobe na zunanjo stran po cevi.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

XrobertoX ::

Kot so ti že opisali drugače jo imam tudi sam ampak jaz imam recimo tudi "Ionizator", "Alerubuster" in v glavnem kolikor se spomnim po podatkih preprečuje nekje do 98% virusov ki so v zraku v prostor možnost tudi da ti zrak obogati s 30% zraka, kondenz ki pa nastaja odteka po cevi, ta kondenz lahko tudi uloviš saj kolikor mi je znano je to nekak destilirana voda katero pa lahko uporabiš pri likanju. Pa če jo kupuješ vzemi INVERTER varianto ne bo ti žal jaz sem jo in mi ni pa čeprav sem hotel imeti samo za hlajenje samo takrat niso imeli teh lastnosti kot jih je imela INVERTER je sicer zato tudi varčnejša in ima tudi gretje in ne dela ves čas na polno ampak se sama uravnava glede hitrosti ventilatorja.

Imaš tudi funkcijo "TIHO" tiho delovanje in pa tudi "Powerful" In "Auto" "Dry- razvlaževanje" "Coll- Hlajenje" "Heat-Gretje" skratka vsekakor se odloči za fiksno varianto in ne neke mobilne.

Poleg tega moraš upoštevati koliko kvadratov naj bi hladila "Vzameš vedno malo močnejšo OBVEZNO"
Vedeti moraš ali si večinoma na sončni strani ali senčni in temu primerno prištevaš mislim da 35"kw" če sem se prav izrazil za sončno stran, potem nekje za vsako osebo posebej 100kw in pa vedeti pri nakupu klime moraš tudi ali je hiša, stanovanje izolirano ali ne če ni potem prišteješ pač več kot običajno pri izolirani in še mnogo malenkosti je na katere MORAŠ biti pozoren no in nazadnje prideš do tiste prave klime in povprašaš za ceno če pa ti je CENA prvi pogoj potem pa ti priporočam da jo ne kupuješ, ker v nasprotnem primeru boš razočaran, ker ti klima ne bo dohajala ali pa bo delala na polno ali pa preprosto ne bo zadostila tvojim potrebam.
Zato pa pravim da v tem primeru VSEKAKOR rabiš kako razlago in dobiš jo samo od pravega prodajalca in jo tam tudi kupiš, moj preprost nasvet ki velja samo pri nakupu klime pa je da se izogibaj "MUTANOV" in takih ki si ne morejo vzeti niti minute časa zate ampak jo kupi tam kjer bodo z veseljem postregli z vsakim podatkom v glavi pa imej Panasonic Inverter. To je vse z moje strani in verjemi ne bo ti žal.

Klima v avtu, Hladilnik In pa klima doma v hiši so popolnoma različne stvari pa čeprav delujejo po istem principu recimo temu tako.
LP
Robi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera klima (strani: 1 2 3 4127 128 129 130 )

Oddelek: Kaj kupiti
64641264745 (2297) Rašo
»

Prezračevanje novogradnja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34870908 (11105) edi123
»

Katera je danes najboljša prenosna klima (strani: 1 2 )

7835860 (30022) BorutK-73
»

Kako ohladiti sobo? (strani: 1 2 3 4 )

15746946 (38994) energetik

Več podobnih tem