Forum » Pomoč in nasveti » Podnapisi (CD1, CD2, ...)
Podnapisi (CD1, CD2, ...)
DiaMonDer ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali je kakšna možnost da bi film spremenil v eno datoteko, kajti sedaj imam veliko filmov, ki so razdeljeni recimo na 3 ali 2 dela. Saj to ni problem če najdeš podnapise, ki so tudi razdeljeni na 3 dele vendar imam film, ki je razdeljen na 3 dele podnapisov pa ne najdem druge kakor v eni datoteki ali v 2 datotekah. Sedaj me pa zanima če bi lahko kako spremenil iz teh treh datotek samo film v eno datoteko in bi tako lahko prenesel podnapise z samo eno datoteko (obratno seveda ne deluje da bi podnapise razdelil na 3 dele, ker so časovno razporejeni). Upam da razumete v čem imam težavo.
Hvala za odgovore ;)
PS. Pri tej težavi s podnapisi sem naletel pri filmu Shooter 2007 (Strelec)... imam film na 3 delih podnapisov v 3 delih pa ne najdem.
Zanima me ali je kakšna možnost da bi film spremenil v eno datoteko, kajti sedaj imam veliko filmov, ki so razdeljeni recimo na 3 ali 2 dela. Saj to ni problem če najdeš podnapise, ki so tudi razdeljeni na 3 dele vendar imam film, ki je razdeljen na 3 dele podnapisov pa ne najdem druge kakor v eni datoteki ali v 2 datotekah. Sedaj me pa zanima če bi lahko kako spremenil iz teh treh datotek samo film v eno datoteko in bi tako lahko prenesel podnapise z samo eno datoteko (obratno seveda ne deluje da bi podnapise razdelil na 3 dele, ker so časovno razporejeni). Upam da razumete v čem imam težavo.
Hvala za odgovore ;)
PS. Pri tej težavi s podnapisi sem naletel pri filmu Shooter 2007 (Strelec)... imam film na 3 delih podnapisov v 3 delih pa ne najdem.
- zaklenil: bluefish ()
DiaMonDer ::
hojnikb ::
težava je v tem, da si film prenesel z torrent kanalov, kar pomeni da je spiratiziran.
Piratsvta pa ta forum ne podpira
Piratsvta pa ta forum ne podpira
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64365 (41335) | rezator |
» | Predvajanje 3D filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 7086 (6397) | MadMicka |
» | Težave pri angleščini (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 19394 (18659) | Phantomeye |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57560 (49451) | Lupin |
» | PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 1164 (1048) | Ejsi_Disi |