» »

Podnapisi (CD1, CD2, ...)

Podnapisi (CD1, CD2, ...)

DiaMonDer ::

Pozdravljeni!

Zanima me ali je kakšna možnost da bi film spremenil v eno datoteko, kajti sedaj imam veliko filmov, ki so razdeljeni recimo na 3 ali 2 dela. Saj to ni problem če najdeš podnapise, ki so tudi razdeljeni na 3 dele vendar imam film, ki je razdeljen na 3 dele podnapisov pa ne najdem druge kakor v eni datoteki ali v 2 datotekah. Sedaj me pa zanima če bi lahko kako spremenil iz teh treh datotek samo film v eno datoteko in bi tako lahko prenesel podnapise z samo eno datoteko (obratno seveda ne deluje da bi podnapise razdelil na 3 dele, ker so časovno razporejeni). Upam da razumete v čem imam težavo.

Hvala za odgovore ;)

PS. Pri tej težavi s podnapisi sem naletel pri filmu Shooter 2007 (Strelec)... imam film na 3 delih podnapisov v 3 delih pa ne najdem.
  • zaklenil: bluefish ()

hojnikb ::

#brezpodpisa

DiaMonDer ::

hojnikb je izjavil:

Klik

Sedaj ravno ne vem kateri člen sem kršil. Mogoče se opravičujem ravno zaradi tega ker so že 2 temi glede podnapisov (kako jih ne najdejo). Če je v tem težava bom seveda to napisal pod tisto temo.

hojnikb ::

težava je v tem, da si film prenesel z torrent kanalov, kar pomeni da je spiratiziran.
Piratsvta pa ta forum ne podpira
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
29964365 (41335) rezator
»

Predvajanje 3D filmov

Oddelek: Pomoč in nasveti
117086 (6397) MadMicka
»

Težave pri angleščini (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5119394 (18659) Phantomeye
»

Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )

12157560 (49451) Lupin
»

Podnapisi

71164 (1048) Ejsi_Disi

Več podobnih tem