» »

Huawei u8850 vision

Huawei u8850 vision

Tadej331 ::

Lp, zanima me če je že kdo uporabljal telefon Huawei u8850 vision. Kakšen se vam zdi? Zanima me predvsem zaslon, baterija, primerjave s kakšnim drugim telefonom (HTC evo 3D ali katerim drugim). Hvala za odgovore..

jusv ::

Jaz ga uporabljam v službi ko sem na terenu po gradbiščih. Telefon je super, do sedaj nobenih težav. Imaš 3.7 palični zaslon, ki omogoča 3D izkušnjo, operacijski sistem Android Gingerbread in ima 1 GHz procesor in 5 MP kamero s samodejnim ostrenjem. O primerjavah težko,ker nisem imel veliko telefonov v roki, sem mel pa prej HTC in je tale Huawei veliko boljši, tudi baterija drži v primerjavi s HTCjem veliko dlje.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Tadej331 ::

Koliko časa zdrži baterija? Ali se zaslon na sončni svetlobi dobro vidi? Internet deluje tekoče ali je kakšno zatikanje?

tomaz- ::

Sam sem za tamalega v druzini nabavil malo rabljen Huawei ideos U8800.. Zadeva presenetljivo ok spila. Fotoaparat je cisti polom, ostalo pa vec kot zadovoljivo za svojo ceno. Sem pa imel moznost tudi preizkusit Vision. Nimam pripomb. Boljsi fotoaparat, konkretno bolj tekoce delovanje kot npr Samsung ACE..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2529529153 (25463) Leko
»

Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )

7420763 (14038) sift
»

Nov telefon (strani: 1 2 )

527592 (5829) burek1
»

Kateri Android kupiti? (strani: 1 2 )

5112749 (11191) PC-Freak

Več podobnih tem