Forum » Mobilne tehnologije » Problemi Blackberry...rabm enga k ma tel oz ve, za kaj se gre...
Problemi Blackberry...rabm enga k ma tel oz ve, za kaj se gre...
Kmet ::
Lep pozdrav...ravnokar sem kupil BlackBerry telefon in imam sledeče probleme...
1. zanima me če obstaja slovenski meni
2. rabil bi program za odpiranje oz za pregled datotek, ki jih prejmem po mailu...tiff in pdf
3. PROBLEM: ko me nekdo klice mi ne pokaze klicatelja...telefon zvoni...ikone...ki je na zacetku bila, je pa ni...kvadratek..klicatelj in st.
4. PROBLEM: tudi ko sem prej dobil okvircek je bila samo stevilka...ne pa ime klicatelja...katerega imam shranjenega na kartici oz v tel...
Hvala za odgovore
Lep pozdrav
1. zanima me če obstaja slovenski meni
2. rabil bi program za odpiranje oz za pregled datotek, ki jih prejmem po mailu...tiff in pdf
3. PROBLEM: ko me nekdo klice mi ne pokaze klicatelja...telefon zvoni...ikone...ki je na zacetku bila, je pa ni...kvadratek..klicatelj in st.
4. PROBLEM: tudi ko sem prej dobil okvircek je bila samo stevilka...ne pa ime klicatelja...katerega imam shranjenega na kartici oz v tel...
Hvala za odgovore
Lep pozdrav
jebes tehniko
Spider9 ::
Če si lahko sposodim temo. Imam 9700 ter paket orto v nulo (S!). Internet deluje, ampak samo za kratek čas. Čez približno pol dneva kakšnega brskanja oz uporabe maila, vse aplikacije ki dostopajo na mail napišejo da ni dostopa do interneta naj preverim povezavo. Če telefon resetiram oz ugasnem potegnem vn baterijo in nazaj prižgem, internet zopet začne normalno delovati. Ampak zopet samo za pol dneva :). Vsak dan se mi pa res ne da telefona resetirat, ampak do sedaj tako delam :). Je kakšna rešitev? SW sem posodobil takoj ko sem ga kupil (rabljen), tako da če je že prej tako delal, nevem.
LP
amigo_no1 ::
Kakšen policy scheduler na (službenem) telefonu, ki po 12 urah izklopi net ?
Telefon je 100% brezhiben ? Je kdaj delalo v redu ?
Imaš vklopljenega kaj od tega ?
http://www.simobil.si/sl/services.cp2?c...
Lahko da simobil na BBjih namerno kaj blokira, če tega zgoraj nimaš (ugibam).
Telefon je 100% brezhiben ? Je kdaj delalo v redu ?
Imaš vklopljenega kaj od tega ?
http://www.simobil.si/sl/services.cp2?c...
Lahko da simobil na BBjih namerno kaj blokira, če tega zgoraj nimaš (ugibam).
Telefon ni služben. Če je kdaj delalo vredu, ne vem, ker sem nabavil rabljenega. BB opcij pa nimam, samo orto v nulo. Telefon je res superm deluje bolš kot nokiee, sam to me pa res moti. Da bi vsaj maile pregledal.
LP
Sedaj dela. Našel sem par stvari na netu kaj bi lahko bilo, nastavil in sedaj že par dni net normalno dela. Upam da sedaj ko sem se pohvalil, nebo crknu :). Če koga zanima kaj vse sem sprobal, lahko poiščem, ker točno nevem kaj je imelo efekt.
LP
No ja, sem se prehitro pohvalil. Iščem naprej kaj bi lahko bilo. vidim da se sam s sabo pogovarjam v tej temi :)
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 60386 (23285) | ttommy |
» | Kater mobitel vzet med Samsungi (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9979 (8221) | addy93 |
» | Huge dillema...simobil paketiOddelek: Mobilne tehnologije | 5085 (4202) | mojsterleo |
» | SiMobil nas spet nategnuje - zvisali so ceno za vec kot 12kratOddelek: Mobilne tehnologije | 4640 (3170) | Lonsarg |
» | Pomoč pri izbiri ustreznega telefona/gsmOddelek: Mobilne tehnologije | 2689 (2256) | Meizu |