Forum » Igre » The Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Online
Bolf3nk ::
halo? leta 2014 smo. Dobili pa (smo) bomo mmo na ravni leta 2004.
A CoD pa ni FPS na ravni leta 1994? Aja, ni, ker je orenk poenostavljen in flashy. A bi moral MMOji tud bit taki? Ne vem.. ker nekateri se pritožujejo, da so ble včasih igre boljš, ampak če pa nekaj ni dost moderno je pa tud zanič. Sej ne pravim, da je TESO top MMO... ima dost napak, ampak res ne vem kaj je folk pričakoval...
Al pa je problem ravno to, da je dost klasičen MMO in se je folk odločil, da bo zanič še preden so probal.
Bravo. Primerjava s COD ki je itak fail. pa ne moreš primerjat fps iger s mmoji. fps kupiš za 30e in gotovo.
MMOji pa imajo naročnino. Torej mora nekaj več ponudit, da ga igram. Sploh v času, ko je mmojev veliko. En 10 let star wow še vedno prehiteva vse po desni
Da bi kupil nov mmo in plačeval naročnino, pričakujem kaj novega. Ne pa prepakiran špil z drugačno grafiko.
Sedaj so že mmoji postali kot fps igre. isto sranje drugo pakovanje. Noben nima jajc kaj novega sveže naredit.
Od fizike, gradnje mest rušenj le teh in kakšnih masovnih bitk.
dobimo pa to
kot da gledam chivalry: medieval warfare
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
particle ::
Kaj no evo? A mislis, da bo PvP pa magicno odtehtal ceno igre in mesecno narocino? :)
Ne. Moj point je bil, da še sprobal nisi, pa že pameten. Vsaj sprobaj ene 50% igre pa potem izražaj mnenje. Sej ne govorim, da je igra oh in sploh, ampak tolk slaba pa tudi ni. Mene osebno je pvp zona šele prepričala. Će bi ostal pri začetni zoni, bi pa verjetno isto govoril kot ti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: particle ()
mateii ::
Spet sem dobil beta invite....in dodatno kodo za "prijatelja".
Ker je ne potrebujem, dam prvemu ki mi pošlje zs :)
Ker je ne potrebujem, dam prvemu ki mi pošlje zs :)
Tr0n ::
Kaj no evo? A mislis, da bo PvP pa magicno odtehtal ceno igre in mesecno narocino? :)
Ne. Moj point je bil, da še sprobal nisi, pa že pameten. Vsaj sprobaj ene 50% igre pa potem izražaj mnenje. Sej ne govorim, da je igra oh in sploh, ampak tolk slaba pa tudi ni. Mene osebno je pvp zona šele prepričala. Će bi ostal pri začetni zoni, bi pa verjetno isto govoril kot ti.
Kako bos pa sprobal 50% MMOja, brez dejanskega nakupa? :) Ostane ti beta, in ce ti po beti ni vsec, zakaj bi vlagal cas in denar se naprej?
Dovolj sem videl PvEja, da vem, da je zadeva bolj boga, samo zaradi PvPja pa ne bom kupoval igre in placeval narocnine.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
BorutK-73 ::
In še moj friend key:
YEWFKLR94THX5JHKK3WR
Bom pa sprobal ESO ta vikend, prejšno beto sem spustil, kar je bilo celo pametna odločitev (login queue)
edit
Me pa nekaj zanima z naročnino. Se bo dalo igrati samo da kupiš recimo za 1 mesec naročnino ali moraš kupit start up paket?
YEWFKLR94THX5JHKK3WR
Bom pa sprobal ESO ta vikend, prejšno beto sem spustil, kar je bilo celo pametna odločitev (login queue)
edit
Me pa nekaj zanima z naročnino. Se bo dalo igrati samo da kupiš recimo za 1 mesec naročnino ali moraš kupit start up paket?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Dami ::
Se bo dalo igrati samo da kupiš recimo za 1 mesec naročnino ali moraš kupit start up paket?
Kupit morš špil kjer dobiš zraven prvi mesec igranja nato pa plačuješ naročnino.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
--MiRaLdInJo ::
Zdravo.
Jaz sem preko maila dobil invite od prijatelja.
Kaj moram sedaj narest?
Je potrebno kaj downloadat al kako?
Lp
Kaj moram sedaj narest?
Lp
Boobiz ::
Jst sm dobil kodo za beto in ko jo probam vnest na account mi napiše invalid code. Jao.
I'm drunk, what's your excuse?
Tr0n ::
--MiRaLdInJo je izjavil:
Zdravo.
Kaj moram sedaj narest?
Lp
Ti pise v mailu, v katerem je kljuc. :)
ahac ::
No, ampak GW2 ima tudi wvw, pa za razliko od ostalih ~modernih~ mmojev ni single player igra do ~endgejma~.Jaz sem 90% GW2 preigral sam. Edino, kjer sem sodeloval z drugimi so vsi tisti eventi (tisto je kul in nekaj takega bi blo v TESO dost bolj fajn kot pa to, da 20 ljudi dela isto... ampak vsak zase) in potem kakšen dungeon s tabo.
Kaj no evo? A mislis, da bo PvP pa magicno odtehtal ceno igre in mesecno narocino? :)Ne govorimo o ceni, ampak to tem, da je špil menda zanič. To, da je predrag, se večinoma strinjamo. Ni velik modernih MMOjev, ki bi uspešno laufal z naročnino...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
yoco ::
Jst sm dobil kodo za beto in ko jo probam vnest na account mi napiše invalid code. Jao.
Si že bil v beti preh? Če ti ta invalid code napiše in če si že enkrat bil v beti ti kao ni treba več vpisovat ključa, ker naj bi bil že avtomatsko vključen v beto. Če pa nisi bil v beti, pa je nekaj narobe in se obrni na njihov support.
yoco ::
Killermode je izjavil:
Spet bo šel cel vikend :) Kaka je vremenska napoved?
A je isto kot zadnjič, ob 18.00 po našem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yoco ()
Killermode ::
Friday, February 28th at 12:00PM EST until Sunday, March 2nd at 11:59PM EST.
Jap 18:00 CET
Jap 18:00 CET
Mam problem z DL-om. Vleče mi 2x po 21GB igre.
Imam dve mape
- The Elder Scrolls Online
- The Elder Scrolls Online EU
obe so velike 21,4GB in vsebina je ista.
Tako ne bom gotov do sobote. Bom še verjetno sprobal DL-at na htpc-ju, ker mi WoT podobno nagaja in kar tam posodobim igro in prekopiram na glavni PC.
Edit\
launcher je na 28% in mi sedaj kaže da še manjka 1150.5MB. Mogoče pa bo še danes gotovo, ali pa vsaj do jutri
NVM, je gotovo.
Imam dve mape
Tako ne bom gotov do sobote. Bom še verjetno sprobal DL-at na htpc-ju, ker mi WoT podobno nagaja in kar tam posodobim igro in prekopiram na glavni PC.
Edit\
launcher je na 28% in mi sedaj kaže da še manjka 1150.5MB. Mogoče pa bo še danes gotovo, ali pa vsaj do jutri
NVM, je gotovo.
Zgodovina sprememb…
Wizard ::
Mam problem z DL-om. Vleče mi 2x po 21GB igre.
Imam dve mape
Edit\
NVM, je gotovo.
Rabiš samo NA verzijo. Beta vikend bo potekal samo na usa serverjih, tako da eu verzije ne rabiš.(če si igal prejšnjo beto ne rabiš nič downloadat)
Več info:
The Beta Test starting 2/28 is on the NA Megaserver only. Please visit this article for instructions on quickly switching to the NA Megaserver if you have the EU client installed: https://help.elderscrollsonline.com/app...
Rabiš samo NA verzijo. Beta vikend bo potekal samo na usa serverjih, tako da eu verzije ne rabiš.(če si igal prejšnjo beto ne rabiš nič downloadat)
Več info:
The Beta Test starting 2/28 is on the NA Megaserver only. Please visit this article for instructions on quickly switching to the NA Megaserver if you have the EU client installed: https://help.elderscrollsonline.com/app...
Zato je pa verjetno vleklo 2 verzije igre dol. In igra je v mapi brez EU, v EU so sami patch files, brez extract igre
A so mejbi kaksni addoni za to igro?
Addonov je ogromno;
http://www.esoui.com/addons.php
En novejših je:
http://tamrielfoundry.com/2014/02/found...
BorutO ::
kje pa kako preverim, če mam eu ali na? Na netu sem sicer našel, da se preveri nekje v settings, ampak ko tja stisnem, se nikjer ne prikaže opcija, da bi lahko izbral ali videl eu ali pa n.america ...
Tudi mapo The Elder Scrolls Online EU sem spremenil, da sem eu dol zbrisal, tako kot je zahtevalo ...
Tudi mapo The Elder Scrolls Online EU sem spremenil, da sem eu dol zbrisal, tako kot je zahtevalo ...
Ko se ti odpre launcher imaš na zgornji desni strani 3 ikone (krogec, pošcica navzdol ,x).
Klikneš na krogec (tisti zraven Patch Notes) in se ti odpre menu "Settings - Launcher".
Pod "Region" izbereš "United States" in klikneš "Apply".
To je to.
Klikneš na krogec (tisti zraven Patch Notes) in se ti odpre menu "Settings - Launcher".
Pod "Region" izbereš "United States" in klikneš "Apply".
To je to.
Če verjameš ali ne ... meni je igro posnelo gor brez launcherja ... Launcher sem mel samo pri prvi verziji. Ko sem tisti launcher gor odprl, mi je avtomatsko začelo inštalirati EU verzijo brez launcherja ...
Igra že dela ... Že igram ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutO ()
SiK ::
Are you ready to play the ?#?ESO? beta with a friend this weekend? If you still need a key, we've got you covered. Drop by Computer and Video Games.com and grab one before they're gone! http://www.computerandvideogames.com/45...
Pa daj ... naj mi kdo pove kako narediti neki hitro tipko, da se podoč healam? Nikak ne vem kako nastavim heal v eno tipko, da se med fajtom lahko healam.
Mipe ::
Če je skill... tipka K, najdi skil, povleci v enega od oštevilčenih kvadratkov. Če je item... isto z inventarjem.
Če verjameš ali ne ... meni je igro posnelo gor brez launcherja ... Launcher sem mel samo pri prvi verziji. Ko sem tisti launcher gor odprl, mi je avtomatsko začelo inštalirati EU verzijo brez launcherja ...
Kako lahko igraš, če se začne ob 18h po našem času?
Sem sprobal, pa me ne spusti dalje od login-a.
Probam čez 15minut ko bo beta štartala.
ps
že dela.
Zgodovina sprememb…
Kateri level ste kaj? Jaz na novo začenjam, ker sem očitno pri prejšnjem banan bil :P
trenutno pa sem pri 7. levelu.
trenutno pa sem pri 7. levelu.
madonca ... en master chest sem odprl, pa sem notri dobil zemljevid do special treasure chest ... pa se znajdi kak iz tega :p
dottor ::
Kaj so sploh spremenili od prejšnje bete?
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
dottor ::
Ok pol bom spet skipal in čakal an f2p.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
Pa saj ni slaba igra ... problem je, da je zdaj polno igralcev, tako da zdaj ni problem igrati proti nekim bossom, kjer ga sam skoraj nimaš šans, da ga zakolješ ... čez leto dni, pa boš skoraj cel čas po mapi skakal sam, če pa boš že koga srečal, pa bo imel drugo nalogo in bo obšel bossa ...
Prej sem iz level 7 prišel do level 11 in to samo pri enem bossu. vsake pol minute ali pa minuto se je nazaj naredil, pa sama odlična orožja je prdal ... vse nad 15golda prodal in sem lepo zaslužil, kupil 100 lockpickov za cheste odpirat, pa je to to. Pa tisti boss je cel cajt dropal one minor soul geme, tako da jih mam skoraj 50 :p ... plus ostalih soul gemov, ki sem jih nafarmal tam pri bossu v chestih. Jaz sam tega bossa ne bi mogel zaklati, ker sem premajhen level bil, sem pa videl, da ga so level 17 klali kot po tekočem traku. ;)
Par dobrih itemov mi je še boss zraven vrgel, tiste s plavimi napisi. Tak da ni panike. Jaz sem z level 7 šel delat queste, ki so za level 14. :P Cel čas pač lečeš za nekom, da ti pomaga klati mobe ... ta boss je pa zlata jama. polno chestov okoli njega pa sam dober gear dropa.
Prej sem iz level 7 prišel do level 11 in to samo pri enem bossu. vsake pol minute ali pa minuto se je nazaj naredil, pa sama odlična orožja je prdal ... vse nad 15golda prodal in sem lepo zaslužil, kupil 100 lockpickov za cheste odpirat, pa je to to. Pa tisti boss je cel cajt dropal one minor soul geme, tako da jih mam skoraj 50 :p ... plus ostalih soul gemov, ki sem jih nafarmal tam pri bossu v chestih. Jaz sam tega bossa ne bi mogel zaklati, ker sem premajhen level bil, sem pa videl, da ga so level 17 klali kot po tekočem traku. ;)
Par dobrih itemov mi je še boss zraven vrgel, tiste s plavimi napisi. Tak da ni panike. Jaz sem z level 7 šel delat queste, ki so za level 14. :P Cel čas pač lečeš za nekom, da ti pomaga klati mobe ... ta boss je pa zlata jama. polno chestov okoli njega pa sam dober gear dropa.
Boobiz ::
Cel špil je na nek način instanciran, ampak pri vsakem questu pa moreš čakat ko žuti zraven petnajstih drugih modelov. Epic fail numero uno.
Combat ideja mi je sicer všeč ampak je tipično izvedena lame in brez občutka tako kot vsi SP ESji do zdej.
Zanimivo je, da je youtube videe gameplaya epsko gledat, ko pa si enkrat sam noter pa not so much.
/brišem.
Combat ideja mi je sicer všeč ampak je tipično izvedena lame in brez občutka tako kot vsi SP ESji do zdej.
Zanimivo je, da je youtube videe gameplaya epsko gledat, ko pa si enkrat sam noter pa not so much.
/brišem.
I'm drunk, what's your excuse?
ma ja ... igre še ne kupim za nič na svetu ... polno bugov ali kaj pač je to ... en quest delaš, pa si zmrznjen, ker ali se boss nikoli ne prikaže ali pa pojma nimaš kaj bi naj delal tam ... Sem nekega dedric bossa mislil zaklati, pa se od nikjer ni naredil. Potem pa je prišlo še kakih 5 igralcov, pa so meli isti problem ... Zdaj pa je bug še tam pri tistem bossu, kjer cel čas dropa minorje pa ostali moder gear ... ampak bossa pa od nikjer. ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 77360 (2117) | todman74 |
» | WildStar (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19309 (7358) | Zmajc |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 138166 (67877) | ahac |
» | Kateri MMO?Oddelek: Igre | 5001 (3598) | sash69 |