Forum » Igre » The Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Online
Mipe ::
Dela, dela. Vpišeš v chat in prikaže tam levo zgoraj¸.
Imam tam nekje med 25 in 30 FPS (zunaj) pri srednjih nastavitvah na AMD Athlon II X2 2,9GHz (dvojedrnik!) in Radeon HD 5670 (muzejski primerek!). In to v 1920x1080.
Glede na video posnetke pa ne vidim posebne razlike med ultra high ter srednjo grafiko, tko da... Požrite se, rigaši.
Imam tam nekje med 25 in 30 FPS (zunaj) pri srednjih nastavitvah na AMD Athlon II X2 2,9GHz (dvojedrnik!) in Radeon HD 5670 (muzejski primerek!). In to v 1920x1080.
Glede na video posnetke pa ne vidim posebne razlike med ultra high ter srednjo grafiko, tko da... Požrite se, rigaši.
BorutO ::
pa res ja .. tako malo sliko pokazalo, da niti videl nisem :p ... jaz pa mam v dungeonih in hišah po 70-90, zunaj pa 28-40 ... ultra high nastavitve pa 1080.
Mam pa i7 3,4ghz, 8 gb rama pa 1gb grafična ... ko pride GTA 5 za pc, pa nadgradim računalnik na max, 16gb rama pa 2gb grafične ... ostalo je pa tako dobro. :P
Mam pa i7 3,4ghz, 8 gb rama pa 1gb grafična ... ko pride GTA 5 za pc, pa nadgradim računalnik na max, 16gb rama pa 2gb grafične ... ostalo je pa tako dobro. :P
klkkkkkkkkkk ::
Dela, dela. Vpišeš v chat in prikaže tam levo zgoraj¸.
Igra podpira samo dva jedra.
No kmalu pride tudi na konzole... me prav zanima kako bodo lahko optimizirali igro na 8 jedernika
GA-990XA-UD3, FX 6300 4.6GHz, R9 270X, 8Gb Ram, 1TB, G-550W, Win7
To igro bi rad igral v single playerju, ker je boljša od skyrima, in mi je bolj všeč, če ni teh nadležnih igralcev okoli mene ...
BorutK-73 ::
Je že kdo izpolnil anketo po beti, sem imel namen, potem pa vidim da je dolga "5 metrov"? Sem opazil da bo mogoče še ena beta pred 4 aprilom. Mogoče naslednji vikend?
Glede na to, kako je igra bila bugana zadnji dan, pa tudi dan prej, še lahko izdajo kar nekaj beta verzij, ker mislim, da tako bugane igre še nisem igral. :P Drugače je pa zanimiva ... Zdaj še je igra zanimiva, ker je res veliko igralcov, ker je zastonj, ko bo treba pa plačat, pa bo 20 igralcev v eni mapi ...
Wizard ::
Je že kdo izpolnil anketo po beti, sem imel namen, potem pa vidim da je dolga "5 metrov"? Sem opazil da bo mogoče še ena beta pred 4 aprilom. Mogoče naslednji vikend?
Izpolnil. Se gre hitro. Je pa koristno, da jim poveš, kaj vse je narobe z igro oz. kaj lahko še popravijo.
Vsaj še ena beta bo pred izidom, verjetno naslednji vikend. Glih danes je izšel patch 0.18 za beto.
Sssaga ::
Jupi! Čeprav sam niti nisem zasledil nekih bugov. Hehe, pa sem špilal 2x po 4 ure za vikend. Questi so šli lepo, karakterji brez problemov reagirali na moje akcije, glitch-ev sploh ni bilo toliko, da bi me motilo.
Ne vem, mogoče sm preveč bil zatopljen v namišljen svet, da bi gledal vse te detajle
Ne vem, mogoče sm preveč bil zatopljen v namišljen svet, da bi gledal vse te detajle
Sssaga ... zadnji dan sem jaz imel polovico questov buganih ... Niti pri tistem zadnjem questu, ki te sputi v drugo mapo, nisem mogel nič delati, ker tam, kjer bi mogel nekdo biti, je bilo prazno. Pa polno igralcov je bilo okoli, ki so se pritoževali ... pa tam, kjer sem nafarmal v eni uri za 5k golda, od bossa, ga zadnji dan sploh več nikjer ni bilo. No, pol, malo pred koncem bete se je nazaj pojavil.
Zelnick ::
To je bil stress test in ni bilo odpravljanja bugov! Na PTS te buge odpravljajo in tudi mape so odprte.
Meni je bila beta ok.
Meni je bila beta ok.
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.
SiK ::
20% OFF!!
Elder Scrolls Online Standard Edition
ALI
Elder Scrolls Online Digital Imperial Edition
KODA: H799RH-7L8NPP-RCKKT8
LINK
ALI
LINK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
Zelnick ::
20% OFF!!
ALI
LINK
Mislim, da referral linki niso dovoljeni na forumu.
Drugače pa je tukaj za 35EUR.
Yup pvp je res epic! Je bilo precej laga(kar je bilo za pričakovati) je pa res gromno število igralcev na enkrat in siege weapons so zakon :) Crafting je tudi precej kompleksen...morali bi pa imeti poseben bag za crafting iteme)se jih nabere ogromno...)
Jaz sem nabavu ESO Digital Standard Edition za 34.99 Eur pri https://www.g2a.com/r/theelderscrolls (vključuje igro+30 dni+Explorers Pack)
Minuto po plačilu sem po mailu dobil pre-order key in ga reedemov v ESO accountu, tako da je zadeva legit.
V 2 mesecih imajo, da spolirajo vse zbuggane queste...potem pa akcija!
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.
Testman42 ::
pa tam, kjer sem nafarmal v eni uri za 5k golda, od bossa, ga zadnji dan sploh več nikjer ni bilo. No, pol, malo pred koncem bete se je nazaj pojavil.
Če sem prav opazil so spremenili boss spawne tako da se ne spawnajo glede na časovni iterval ampak se spawnajo vsakič ko nek nov igralec, ki še ni tega bossa pretepel, pride blizu.
Tako da si lahko gledal v smer od kjer prihajajo newfagi, in e si videl kakšnega si se hitro pripravil na pretep. Mi je pa zelo všeč to da vsakdo dobi velik loot.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Boobiz ::
Ko govorite o bugih in teh scenah...sicer prve bete, kjer so ble težave z neskončnimi loading screeni nisem igral, sem pa igral potem drugo in teh problemov ni blo več tako, da se vsaj nekaj konkretno spreminja in se dela.
I'm drunk, what's your excuse?
pa tam, kjer sem nafarmal v eni uri za 5k golda, od bossa, ga zadnji dan sploh več nikjer ni bilo. No, pol, malo pred koncem bete se je nazaj pojavil.
Če sem prav opazil so spremenili boss spawne tako da se ne spawnajo glede na časovni iterval ampak se spawnajo vsakič ko nek nov igralec, ki še ni tega bossa pretepel, pride blizu.
Tako da si lahko gledal v smer od kjer prihajajo newfagi, in e si videl kakšnega si se hitro pripravil na pretep. Mi je pa zelo všeč to da vsakdo dobi velik loot.
Točno tako je bilo, kot si rekel. Vsakič, ko je kdo prišel prvič do tega bossa, se je boss naredil na istem mestu, potem pa nas je čakalo v krogu po 10 komadov in si bmogel biti zelo hiter, da si se ga vsaj taknil, da si dobil kaj od njega.
Wizard ::
metek ::
ko sm vidu da bo 50 eur+ vsak mesec 15 sem seštel kolko pride na leto sem nehal igrat beto...
ahac ::
ko sm vidu da bo 50 eur+ vsak mesec 15 sem seštel kolko pride na leto sem nehal igrat beto...
Pa še vedno ne dobiš vsega!
V cash shopu je že low lvl mount, če se ti ne da hodit / levelat / plačat z goldom:
http://www.zam.com/story.html?story=339...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Igra mi lagga, da je hudo. Ko pritisnem E tipko, da kaj naredim, se zgodi komaj čez 5 sekund ... če hočem napasti, ga kresne komaj čez par sekund ... Niti ene bete niso sposobni narediti brez težav.
54j0 ::
RejZoR ::
To ni nič, pejt pogledat koliko kasirajo tipi, ki so naredili Hawken. 70 EUR za neke točke, s katerimi komaj kupiš enega Mecha. In tle je še tricky part, prasci so denar pregnano zamaskirali v neke svoje točke za zapravljanje, da (če si glup) povsem izgubiš občutek za to koliko zpraviš dejanskega denarja za nakup nekega virtualnega stuffa. Ampak ko sem si nahitro preračunal bi moral skor za vsak drek jemat najvišji point pack, kar pa znaša od 40-70 EUR za vsak point pack. Pol pa si izračunajte koliko kompletnih špilov dobiš za denar ki bi ga zmetal v en špil za par robotov in mal opreme zanje. Čista norost. Grindanje free točk pa traja jebeno celo večnost in bo večina prej obupala in šla igrat kej drugega...
50 EUR + 15 za mesečno naročnino (če je zadeva seveda fiksna) kar naenkrat niti ni tolk veliko čeprav je še vedno noro drago, če gledaš, da je cel kup špilov buy one time and play forever z norim community, stalnimi updejti in dodatki, tle pa bi kasirali na polno non stop samo zato ker je "someting Online" špil. Donno...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Pa te neumne igre ne bom več igral danes. Pa pri trgovcih sploh več nič ne morem narediti ... Pritisnem E ... čakam 2, 3 minute, da se komaj meni odpre, če bi rad prodal ali šel nazaj ven s pogovora. Potem pa kar koli od tega stisnem, spet morem čakati 2, 3 minute ... enako je s cajtom pri orožju in chatu ... v chat nekaj napišem, pa komaj čez 3 minute pride text gor. Da pa o fajtu niti ne govorim ... Mobi me koljejo, oni kurac pa samo stoji pri miru pa niti enkrat ne zamahne.
Jaz sem lag pričakoval, ker so odklenal Imperial raso za beto. Ko sem jaz igral od 17h do 18.30 še ni blo laga, je pa verjetno zdaj.
particle ::
Če imaš lag si verjetno na NA serverju. Jaz sem na EU, in igram brez težav. Laga ne zaznam.
Ssaga: V Zenimax Online mapi imaš mapo "The Elder Scrolls Online". Samo preimenuj jo v "The Elder Scrolls Online EU" pa restartaj launcher... bo veliko manj za DL :)
Ssaga: V Zenimax Online mapi imaš mapo "The Elder Scrolls Online". Samo preimenuj jo v "The Elder Scrolls Online EU" pa restartaj launcher... bo veliko manj za DL :)
To ne moreš verjeti keri fail ej ... Preklopim iz NA na EU, pa padem iz levela 19 nazaj na 16. oz igram od tam, kjer sem v prejšnji beti končal!
ahac ::
To ne moreš verjeti keri fail ej ... Preklopim iz NA na EU, pa padem iz levela 19 nazaj na 16. oz igram od tam, kjer sem v prejšnji beti končal!
Prej ni bilo EU serverjev, ne? Potem so pa postavil EU serverje in očitno skopiral obstoječe characterje tja. Laufajo pa ločeno... kot pri večini takih iger. Sej to je čisto smiselno.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Če imaš lag si verjetno na NA serverju. Jaz sem na EU, in igram brez težav. Laga ne zaznam.
Lag res ni hud, je pa kdaj pa kdaj, te "transportira" 10 metrov naprej ali nazaj.
yoco ::
A se še vedno ne moreš z frendov v isto instanco? Mam en story quest (lvl 8) in me boss v bistvu z dvema hitoma ubije. Sm pa templar!
yoco ::
Tok buganih questov v Dagerfallu pa še nisem videl! Sj sploh ne moreš igrati. Pa to pred izidom igre!
Sssaga ::
Sem na istem mestu 3x umru in sam skenslu igro. Me je minilo pa tudi nečem postati odvisen. Sem raje prešaltu na drug tip igrovja - motanje volana :-P
To bi mi požrlo preveč 'lajfa', tko enostavno ne gre. To so 'prehude' igre, ne gre jih igrat po 4 urce na vikend. Sploh za tak 'sub'.
To bi mi požrlo preveč 'lajfa', tko enostavno ne gre. To so 'prehude' igre, ne gre jih igrat po 4 urce na vikend. Sploh za tak 'sub'.
Sem na istem mestu 3x umru in sam skenslu igro. Me je minilo pa tudi nečem postati odvisen. Sem raje prešaltu na drug tip igrovja - motanje volana :-P
Se strinjam da je igra ponekod pretežka pa še respawn je slab. Zdaj še gre ko je beta in je polno igralcev okoli, ko bo live se bo to samo poslabšal. Edini način da igraš kolikor toliko normalno je co-op play. Ravnokar končal z beto, igra mi je všeč, ampak je predraga in pretežka, ali pa igram napačno raso in poklic.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Saj igra ni slaba ... zgodba je mogoče boljša kot je sam skyrim. Edino Skyrim ima boljše narejeno to, da lahko delaš alchemye, blacksmithining, enchanting ... Po pravici povedano, sem popolnoma zgubljen tu. Škoda da taka igra ne bo imela single player možnosti, ker multiplayerja ne mislim plačevati za to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 77358 (2115) | todman74 |
» | WildStar (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19308 (7357) | Zmajc |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 138166 (67877) | ahac |
» | Kateri MMO?Oddelek: Igre | 5001 (3598) | sash69 |