» »

Bolha.si - skrajšanje trajanja avkcije

Bolha.si - skrajšanje trajanja avkcije

mp218 ::

Zdravo.

Na bolhi sem objavil oglas s pomočjo avkcije. Nisem pa pričakoval takega odziva, tako da bi rad skrajšal avkcijo iz 30 dni na 7 dni, saj so ponudniki že ponudili ceno, ki sem si jo zastavil.

Je mogoče zadevo kako drugače predčasno zaključiti?

Lep pozdrav.

VelikiTun ::

Od trenutnih ponudnikov izbereš enega, prodaš, izbrišeš oglas.
Če slučajno ne gre oz. Bolha ne omogoča spremembe trajanja avkcije, pa v opisu na veliko napišeš, da je oglas potekel.

Zgodovina sprememb…

mp218 ::

Na bolhi se ne da več popravljati oglasov, ko enkrat nekdo da ponudbo na avokciji. Tko da tvoja rešitev ne pride v upoštev. Pa tudi ne morem do kontaktnih podatkov kupcev, tako da tudi direkten kontakt ne pride v upoštev.

z3ro ::

Pač zadnjemu na koncu poveš naj ti da samo tisti tvoj zastavljen znesek. Pa bosta oba vesela. Čeprav ne vem zakaj enostavno stvari ne prodaš za toliko, koliko ponujajo?

martincek1 ::

Saj vrjetno od sedaj naprej ne bodo več bidali.. predvidevam da imajo ti uporabniki vsak svoj username?

Ziga Dolhar ::

... kaj pa, ko bo drug "zmagovalec" avkcije od OP-a zahteval izpolnitev obveznosti (pogodbe)?
https://dolhar.si/

z3ro ::

Ziga: ja saj lih zmagovalcu bi na koncu pač spustil ceno. Sicer pa res da skrajšal trajanja s tem ne bi. Vsaj zdi se mi da je tvoj post letel na moj odgovor:D

turk1990 ::

Lahko kliknes na tistega ki ti je ponudil največ in mu pišeš. Avkcijo pač pustis in se zmenis z nekom da ti bida na zelo visoko ceno, ki je nebo nobeden presegel in nebo težav.

kuglvinkl ::

Bemo pa kakšen mind set je to? A ne moreš do konca izpolniti obljubljenega?

Na Ebayu se lahko vsi držite pravil, na Bolhi ste pa lahko balkanci. Nice.

francek1 ::

mp218 je izjavil:

Zdravo.

Na bolhi sem objavil oglas s pomočjo avkcije. Nisem pa pričakoval takega odziva, tako da bi rad skrajšal avkcijo iz 30 dni na 7 dni, saj so ponudniki že ponudili ceno, ki sem si jo zastavil.

Lep pozdrav.

Na to bi moral mislit prej, kajne?
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: mp218 ()

Mad_Lion ::

francek1 je izjavil:

mp218 je izjavil:

Zdravo.

Lep pozdrav.

Na to bi moral mislit prej, kajne?

Exactly. Ravno zato je bolha tak nategunski balkanski plac, ker se noben ne drži pravil.
Če se lahko na ebayu vsi držite pravil, pa se jih drži tudi na bolhi in zadevo izpelji do konca.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mad_Lion ()

solatko ::

Meni se je zgodilo na bolhi, da je model zadevo prodal pred koncem akcije. Kot zmagovalec, sem zahteval predmet, sicer bi podal prijavo na admina bolhe, z grožnjo o pljuvanju po sistemu bolha, da ne zaščiti uporabnikov.

Model se je na to ustrašil in od prijatelja vzel zadevo nazaj in mi jo prodal za zlicitirano ceno. Na začetku je bil sicer malo jezen, ko pa sem mu razložil, da prodaja preko licitacije ni zato, da se bodo prodajalci zajebavali, je stvar razumel in sva šla še na pivo (na moj račun).

Z licitacijami se ni za hecat, saj te potrditev veže, po obligacijskem zakonu in pravilih sistema.
Delo krepa človeka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cena po dogovoru !? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9618982 (15602) loveJDM
»

Diler.si - uradni Bolha killer je live (strani: 1 2 3 4 5 )

24052297 (26221) Blinder
»

Dražbe na Ebayju čedalje redkejše

Oddelek: Novice / Ostale najave
287563 (5189) Tilen
»

Prodaja preko Bolhe - zajebancija

142530 (2016) KoMar-
»

Licitacija bolha.com možna ˝goljufija˝