Forum » Navijanje » Do koliko Volta je še varno?
Do koliko Volta je še varno?
planetparty ::
morphling1:
mam procesor xp2400+, katerega sem že navil na 2380MHz na Epox 8RDA+ plošči, fsb je blo 200MHz, voltaža pa 1,80V
Ker hočem še malo več iztisniti iz mašine, me zanima do koliko lahko grem z voltažo, da me bi poškodoval(uničil procesorja)??
Hlajenje je zračno TR-AX-7
mam procesor xp2400+, katerega sem že navil na 2380MHz na Epox 8RDA+ plošči, fsb je blo 200MHz, voltaža pa 1,80V
Ker hočem še malo več iztisniti iz mašine, me zanima do koliko lahko grem z voltažo, da me bi poškodoval(uničil procesorja)??
Hlajenje je zračno TR-AX-7
- spremenil: planetparty ()
morphling1 ::
Na zrak bi jaz nehal okoli 1.9V, pa glej temperaturo in se zavedaj da je to temperatura socketa, tako da lahko dodaš še 10-15 stopinj da imaš približno tisto pravo temperaturo v jedru
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Tarzan ::
Robibrk, dej mi povej, kaj ti na nalepki na procesorju piše? Stepping me zanima in tvoj procesor se zlo fajn navija vidm.
hvala,
Jure
hvala,
Jure
sidney ::
ko boste ze pisali dejte se za mojga tulca napisat (sem ze nekej strani prebral, ene parkat uprasu pa se nimam odgovora) torej: c1ghz, difolt volt 1,47. plata: qdi synactix 5ep. sem ze probaval, pa ne vidm nobene razlike. voltazo sem navil na 1.55, pa se je samo bol grel. do 1440 mi dela bp, pol pa audio umre (onboard). testirou sem ga celo noc, pa mi dela bp. BTW: nalepko na procu pa koj dol udlimej...
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
Golden eye ::
Sam eno vprašanje da ne bom odpiral nove teme! A so tile AMD xp2400+ že odklenjeni (imam plaro Epox 8k5a2+) in a jih je težko odlenit
planetparty ::
Na enforce ploščah, na drugih pa ne vem.
Na nalepki pa kaj piše, nimam pojma, hladilnika pa nočem jemati dol, ker sem komaj gor spravil.
To, da sem lahko tako navil je rezultat kvalitetnega hladilnika v navezi z kvalitetnim in estetsko oblikovanim ventilatorjem antec blue led. Moj hladilnik+ventilator sta stala 15k!!
Na nalepki pa kaj piše, nimam pojma, hladilnika pa nočem jemati dol, ker sem komaj gor spravil.
To, da sem lahko tako navil je rezultat kvalitetnega hladilnika v navezi z kvalitetnim in estetsko oblikovanim ventilatorjem antec blue led. Moj hladilnik+ventilator sta stala 15k!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Navijanje | 33118 (19945) | OwcA |
» | Temperatura AMD XP 2000P+ ???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1772 (1399) | Bremzi |
» | Približni rezultat 3000+ Athlona (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 9276 (7001) | Zoidberg |
» | Navijanje Athlona brez spreminjanja množilnika?Oddelek: Navijanje | 1446 (1207) | OZZY |
» | Katero od teh dveh EPOX plat? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5386 (4750) | krucymucy |