Forum » Omrežja in internet » Facebook "failbugs"
Facebook "failbugs"
galu ::
Torej, imam en izredno moteč problem s FB.
Namreč vsake toliko časa (par krat na dan), se mi "skrijejo" vsi recent activityi na mojem profilu. Torej, da podam nekaj primerov, kako to izgleda:
OBJAVA:
Originalna vsebina ostane, commenti in lajki se "zbrišejo".
SLIKA: Določeno število lajkov izgine, commenti izginejo (včasih moji ostanejo, ostali pa izginejo).
OBJAVA AKTUALNA: Ko se ta "anomalija" dogaja in objavim neko stvar, vidim tisti "popup" v levem spodnjem kotu da je nekdo lajkal/commental objavo. Ampak potem grem gledat pod notifications / album / sliko / whatever in ni ničesar tam.
Seveda po določenem času pride vse nazaj (tako kot bi moralo biti), ampak vseeno je izredno moteče saj preprečuje nek normalen način hitrega komuniciranja iz moje strani.
Zaradi tega sem tudi prešel iz Wall-a na Timeline ampak težava ostaja. Stvar je izredno moteča.. Help?
Namreč vsake toliko časa (par krat na dan), se mi "skrijejo" vsi recent activityi na mojem profilu. Torej, da podam nekaj primerov, kako to izgleda:
OBJAVA:
Originalna vsebina ostane, commenti in lajki se "zbrišejo".
SLIKA: Določeno število lajkov izgine, commenti izginejo (včasih moji ostanejo, ostali pa izginejo).
OBJAVA AKTUALNA: Ko se ta "anomalija" dogaja in objavim neko stvar, vidim tisti "popup" v levem spodnjem kotu da je nekdo lajkal/commental objavo. Ampak potem grem gledat pod notifications / album / sliko / whatever in ni ničesar tam.
Seveda po določenem času pride vse nazaj (tako kot bi moralo biti), ampak vseeno je izredno moteče saj preprečuje nek normalen način hitrega komuniciranja iz moje strani.
Zaradi tega sem tudi prešel iz Wall-a na Timeline ampak težava ostaja. Stvar je izredno moteča.. Help?
Tako to gre.
Rias Gremory ::
To je pač problem Failbooka.
Lahko probaš zbrisat vse začasne datoteke/predpomnilnik v brskalniku samo dvomim, da bo pomagalo.
Pač facebruh.
Lahko probaš zbrisat vse začasne datoteke/predpomnilnik v brskalniku samo dvomim, da bo pomagalo.
Pač facebruh.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Rias Gremory ::
Si že probu zbrisat ves predpomnilnik/history pač vse tisto v brskalniku?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
galu ::
Yep.
Ampak vseeno dela enako stvar v vseh brskalnikih (Opera, Chrome..). Torej res dvomim da je lokalni problem... Sem pa že tudi pisal na FB (če sploh berejo vse te bug reporte).
Oh my gosh, to je pravo je*anje v glavo.
Ampak vseeno dela enako stvar v vseh brskalnikih (Opera, Chrome..). Torej res dvomim da je lokalni problem... Sem pa že tudi pisal na FB (če sploh berejo vse te bug reporte).
Oh my gosh, to je pravo je*anje v glavo.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OnePlus 5T (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14309 (9717) | dunda |
» | Google spremenil iskanje po slikah in ujezil uporabnikeOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 15041 (9468) | KTr1sk |
» | Diler.si - uradni Bolha killer je live (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 52661 (26585) | Blinder |
» | Prevoz.org -- komentarji in pripombe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15689 (8688) | Alexius Heristalski |
» | utorrent in težave z internetno povezavoOddelek: Pomoč in nasveti | 855 (855) | Pinzl |