Forum » Pomoč in nasveti » utorrent in težave z internetno povezavo
utorrent in težave z internetno povezavo
shoot ::
Mam sledeči problem. In sicer vedno ko prizgem utorrent ali pa bilo kateri program za dl torrentov mi po določenem času crkne internet in morm restartat modem ter ruter. Ni vedno isti čas po katerem mi crkne internet, včasi zdrži povezava eno uro, včasih 5 minut. Je izredno moteče, ne morem več dl nobene večje stvari. Zanima me, kakšen je lahko vzrok...je lahko problem v nastavitvah programa utorrent ali je problem v kakšnem drugem programu? Uporabljam nod32 in ad-aware od antivirusov. Je možno da je router oz. modem nastavljen narobe? Vse nastavitve sem pregledal vsaj miljonkrat in se mi zdijo uredu konfigurirane, ne vem pa kako je modem nastavljen, ker je od siol-a in so ga oni nastavljali. Prosim za pomoč, lahko me tudi dodate na msn: reneforjanic@msn.com. Hvala!
lp, Rene
lp, Rene
shoot ::
D-link mam zdej, prej sm mel SMC al neki tazga, pa je sicer delal vse ok, sma je pa dos pocasen biu, ce si ga naprimer resetiru pa dost je vn metal ce je bla nevihta...
amigo_no1 ::
Kupi dlink dir 100 ali
če potrebuješ tudi wireless: wrt54gl / asus WL-500g deluxe ALI premium / buffalo WHR-HP-G54.
če potrebuješ tudi wireless: wrt54gl / asus WL-500g deluxe ALI premium / buffalo WHR-HP-G54.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Pinzl ::
lahko probaš z kakšnim drugim odjemalcem če nisi preveč navezan na utorrent
osebno imam utorrent ampak nimam težav
zanima me pa če kdo ve kako bi lahko naredil
ko npr nekaj DL-jam z interneta(linux distribucije različne(za primerjavo in učenje)) mi navaden internet dela ekstremno počasi neglede katero stran želim odpreti
to se dogaja vedno neglede na to ali dl-jam z 60kbyt/s ali 400kbyt/s
Se da to kako rešiti ker je kar dosti moteče nebi pa rad vedno izklapljal utorrenta ko surfam po netu
moja povezava je 8Mbit/786kbit
osebno imam utorrent ampak nimam težav
zanima me pa če kdo ve kako bi lahko naredil
ko npr nekaj DL-jam z interneta(linux distribucije različne(za primerjavo in učenje)) mi navaden internet dela ekstremno počasi neglede katero stran želim odpreti
to se dogaja vedno neglede na to ali dl-jam z 60kbyt/s ali 400kbyt/s
Se da to kako rešiti ker je kar dosti moteče nebi pa rad vedno izklapljal utorrenta ko surfam po netu
moja povezava je 8Mbit/786kbit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487399 (37535) | Rias Gremory |
» | uTorrent problemiOddelek: Omrežja in internet | 2939 (2537) | alexz |
» | Problem z internetomOddelek: Omrežja in internet | 1016 (789) | Mentalist |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4722 (3330) | jan01 |
» | ADSL UPload / Download TEžave !Oddelek: Omrežja in internet | 1970 (1610) | EjTi |