Forum » Programska oprema » Outlook
Outlook
RED_line ::
Pozdravljeni
Imam težavo z outlookom. Mene zanima zakaj se mi ne shranjujejo poslana email sporočila? Kdo ve kako se to nastavi?
hvala za pomoč
lp
Imam težavo z outlookom. Mene zanima zakaj se mi ne shranjujejo poslana email sporočila? Kdo ve kako se to nastavi?
hvala za pomoč
lp
RED_line ::
outlook 2010. imam pa gmail, verjetno je pop3? v nastavitvah moram slučajno označit samoarhiviranje?
ok, zdaj sem ugtovil da mi shranjuje, samo na čisto neki x lokaciji. ugotovil sem tudi da mi 2x shrani isto sporočilo. grozen je ta outlook!
ok, zdaj sem ugtovil da mi shranjuje, samo na čisto neki x lokaciji. ugotovil sem tudi da mi 2x shrani isto sporočilo. grozen je ta outlook!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RED_line ()
darkolord ::
Outlook nima nič s tem, kam ti Gmail shranjuje pošto!
Lahko si nastaviš, kam ti ga shranjuje, ali da ti ga sploh ne (če ti ga že gmail shrani).
Lahko si nastaviš, kam ti ga shranjuje, ali da ti ga sploh ne (če ti ga že gmail shrani).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275436 (20367) | Matko |
» | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19208 (15596) | MrStein |
» | Prenos pošte iz Outlook Express v poštni nabiralnik SiolOddelek: Omrežja in internet | 2547 (2440) | 111111111111 |
» | Outlook Express - čas je za drug email client, samo kateri?Oddelek: Programska oprema | 1824 (1625) | znbojan |
» | Gmail - shrani poštoOddelek: Programska oprema | 2165 (2102) | nurmaln |