Forum » Programska oprema » Libreoffice 3.5.1
Libreoffice 3.5.1
rezator ::
Zdravo.
Delam seminarsko nalogo o Libreoffice. Zanima me če mi lahko kdo pove kakšen (oz kateri) uporabniški vmesnik uporablja Libreoffice 3.5.1?
Pa še eno vprašanje. Ve kdo podatek, koliko plača slovenska država letno za MS Office licence, ki se uporabljajo na slovenskih šolah? Iščem podatek že lep čas ampak nič ne najdem.
Delam seminarsko nalogo o Libreoffice. Zanima me če mi lahko kdo pove kakšen (oz kateri) uporabniški vmesnik uporablja Libreoffice 3.5.1?
Pa še eno vprašanje. Ve kdo podatek, koliko plača slovenska država letno za MS Office licence, ki se uporabljajo na slovenskih šolah? Iščem podatek že lep čas ampak nič ne najdem.
Some people feel the rain. Others just get wet.
- spremenil: rezator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako do poceni Offica za podjetje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8560 (6577) | Furbo |
» | Izšel LibreOffice 5.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 62664 (28429) | noraguta |
» | Izšel LibreOffice 3.6Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 6235 (4302) | Icematxyz |
» | Izšel LibreOffice 3.4.0Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 7156 (4587) | Icematxyz |
» | LibreOffice 3.4.0. predogledna različica na voljoOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9227 (7219) | ender |